1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2322
20.6.17 12:47

@Marlenka91 to je mi líto :hug: na testu bílo? mrazáčky ještě máte?

já myslím, že každá do toho jdeme s tím, že se brzy podaří, ještě i s tou krásnou naivitou :kytka: po dalším a dalším pokusu už toho více víš a je více strachu :nevim: jestli zítra bude krev negativní, tak přeji hodně sil a štěstí do dalšího boje :hug:

ale víme o zázracích, kdy je test bílý a krev pozitivní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
20.6.17 13:12

@Marlenka91 Ahojky, to mě mrzí. Mě 1 Ivf vyšlo, ale ket po 3 letech nevyšel a ted čekám jestli klapne 2 ket a vidím jak je to nátlak na nervy, když něco neklapne. Já mám oporu v Elence a říkám si jaký jsme měli štěstí, že nám to vyšlo hned na začátku. Když jsem šla na první ket, tak jsem si šla s jistotou pro frostáka, a pěkně jsem padla na zadek. Ted jsem 4 den po ketu a citám se podobně jak u prvního tak pořád doufám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978

@Marlenka91 Ahojky, to mě mrzí. Mě 1 Ivf vyšlo, ale ket po 3 letech nevyšel a ted čekám jestli klapne 2 ket a vidím jak je to nátlak na nervy, když něco neklapne. Já mám oporu v Elence a říkám si jaký jsme měli štěstí, že nám to vyšlo hned na začátku. Když jsem šla na první ket, tak jsem si šla s jistotou pro frostáka, a pěkně jsem padla na zadek. Ted jsem 4 den po ketu a citám se podobně jak u prvního tak pořád doufám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
20.6.17 13:15

Omlouvám se za trojtou zprávu, nevím proč se to tak blbě poslalo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
20.6.17 14:48

@Pindrušenka @hancami dekuju holky. Moc tomu nedávám, ale samozrejme by to byl moc krasny zázrak. Mrazacky praveze nemame. Zustalo nam jen jedno emryjko o to me to vic mrzi, ze budu muset cely ten kolotoč delat znovu. Ale co už. Včera jsem to oplakala a jdu dal.
Pindrusenko Elenka je moc krásné jméno :kytka: taky bych chtěla Elenku. A držím ti palce at ti to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
20.6.17 14:59

@Marlenka91 Děkuji, no ale byl to boj to jméno, manžel moc nechtěl Elenku. Těsně před porodem mě Elenku potvrdil, že jiná jméno nemá :mrgreen: Uvidíme, pořád doufám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
20.6.17 15:25

@Pindrušenka budu moc držet palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
20.6.17 15:36

Holky nevite, kdy po KETu muzu začít se stimulaci na druhe IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
20.6.17 15:50

@hancami Děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
20.6.17 16:18

@Marlenka91 Mám pocit že každe IVF můžeš začít po 3 měsících jinak to pojištovna neproplácí. Ale přesně nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
20.6.17 18:58

Ahoj holky, našla jsem tento web. V sobotu jsem byla na KETu v Repromedě a jelikož jsem doma, brouzdám a našla jsem tuto diskuzi. Všem snažilkám přeju hodně štěstí! Je nás koukám opravdu hodně :think: Jsou to nervy :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
20.6.17 19:07

@Marcya vítám tě a moc držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
20.6.17 19:11

Děkuji moc, snad se tentokrát zadaří :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
20.6.17 19:13

@Marcya kolikátý už je to pokus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.