Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Marlenka91 to je mi líto
na testu bílo? mrazáčky ještě máte?
já myslím, že každá do toho jdeme s tím, že se brzy podaří, ještě i s tou krásnou naivitou
po dalším a dalším pokusu už toho více víš a je více strachu
jestli zítra bude krev negativní, tak přeji hodně sil a štěstí do dalšího boje ![]()
ale víme o zázracích, kdy je test bílý a krev pozitivní ![]()
@Marlenka91 Ahojky, to mě mrzí. Mě 1 Ivf vyšlo, ale ket po 3 letech nevyšel a ted čekám jestli klapne 2 ket a vidím jak je to nátlak na nervy, když něco neklapne. Já mám oporu v Elence a říkám si jaký jsme měli štěstí, že nám to vyšlo hned na začátku. Když jsem šla na první ket, tak jsem si šla s jistotou pro frostáka, a pěkně jsem padla na zadek. Ted jsem 4 den po ketu a citám se podobně jak u prvního tak pořád doufám.
@Marlenka91 Ahojky, to mě mrzí. Mě 1 Ivf vyšlo, ale ket po 3 letech nevyšel a ted čekám jestli klapne 2 ket a vidím jak je to nátlak na nervy, když něco neklapne. Já mám oporu v Elence a říkám si jaký jsme měli štěstí, že nám to vyšlo hned na začátku. Když jsem šla na první ket, tak jsem si šla s jistotou pro frostáka, a pěkně jsem padla na zadek. Ted jsem 4 den po ketu a citám se podobně jak u prvního tak pořád doufám.
Omlouvám se za trojtou zprávu, nevím proč se to tak blbě poslalo. ![]()
@Pindrušenka @hancami dekuju holky. Moc tomu nedávám, ale samozrejme by to byl moc krasny zázrak. Mrazacky praveze nemame. Zustalo nam jen jedno emryjko o to me to vic mrzi, ze budu muset cely ten kolotoč delat znovu. Ale co už. Včera jsem to oplakala a jdu dal.
Pindrusenko Elenka je moc krásné jméno
taky bych chtěla Elenku. A držím ti palce at ti to vyjde.
@Marlenka91 Děkuji, no ale byl to boj to jméno, manžel moc nechtěl Elenku. Těsně před porodem mě Elenku potvrdil, že jiná jméno nemá
Uvidíme, pořád doufám.
Holky nevite, kdy po KETu muzu začít se stimulaci na druhe IVF?
@Marlenka91 Mám pocit že každe IVF můžeš začít po 3 měsících jinak to pojištovna neproplácí. Ale přesně nevím.
Ahoj holky, našla jsem tento web. V sobotu jsem byla na KETu v Repromedě a jelikož jsem doma, brouzdám a našla jsem tuto diskuzi. Všem snažilkám přeju hodně štěstí! Je nás koukám opravdu hodně
Jsou to nervy ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.