Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Marcya Děkuji,taky doufám, že to půjde hladce a bude zároveň poslední. Je pravda, že to čekání je strašný, a já jsem tak netrpělivá a chci vše HNED…
![]()
@kelynka Taky Ti držím palečky, četla jsem, že toho máš za sebou už hodně. Nám dnes brali krev na pohlavní nemoci a krevní skupinu.
@Potkyš dekuji
Ano, uz toho mam hoodne za sebou, tak snad uz se to zle v dobre obrati ![]()
@Potkyš to chápu
Ale věřím, že až se dočkáme, budeme si toho všeho vážit asi daleko víc, než ženy, které otěhotněly přirozeně a většinou ani neví jak. Někdy jsou ty cestičky složitější, ale musíme věřit!
Holky vyjde nám to, protože jsme krásné, hodné, milé, úžasné, obětavé a máme i takové partnery. A takový rodiče si miminka přece nenechají ujít…
![]()
@Marcya No Hromadová ještě nepsala, a testit se mě zatím moc nechc, e mám test naplánovanej až na příští pátek a na krev jdu až 4.7.
@Pindrušenka taky jdu 4.7. Krev a ultrazvuk. Pokud teda bude na co koukat ![]()
Ahoj slečny, byla jste některá na akupunktuře? Jak dlouho cca trvá a kam se jehličky píchají? Čeká mě do 14 dnů KET a tak na ni chci před i po jít ![]()
Holky, dneska jsem 9.tý den od KET. Testla jsem a mám slabou čárečku
Zítra to zkusím znovu, zda nejde o nějakou falešnou pozitivitu. Zatím nekrvácím ani nešpiním. Tak uvidíme.
@Ewangelle Ahoj a vítej
Akupunkturu jsem nikdy nezkoušela, ale poctivě jsem cvičila tak půl roku Mojžíšovou a před KET jsem byla u své fyzioterapeutky na mobilizaci. Ale třeba holky budou mít nějaké zkušenosti. Ať ti to vyjde. Tvůj 1.KET?
@Marcya Děkuji
Ano je to moje úplně první IVF- jelikož nám musí kvůli genetice dělat dělat PGS, tak jsme museli 22.6. mrazit a čekáme na výsledky.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.