1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
240
20.6.17 19:26

Loni to byly 2 KETy, první se nechytl a druhý se zadařilo. Jenže 7. týden zamlklé těhotenství, následovala revize :,( Další krevní testy a zjištěné zvýšené NK buňky nebo tak něco. Údajně to embryo zabily. Teď 2. IVF ale tentokrát jsme měli jen jedno embryjko po PGS. A to mám teď u sebe. Beru teď Prednison, dostala jsem před KETem kapačku Intralipidu. A doufám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
20.6.17 20:07

@Marcya Ahojky, taky tě tu vítám :mavam:. Já jsem byla na ketu v pátek. A jak je, pocituješ něco na sobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
20.6.17 20:13

Ahooj :mavam: Bolí mě hodně záda a vaječníky. Občas levý, občas pravý. Jakoby mě v nich píchá. V sobotu mi bylo odpo dost mizerně. Tokareva mě u KETu trápila snad 20 minut. Nemohla se tam dostat, zůžené hrdlo či co. Předešlé KETy byly v pohodě. Až teď. Nevím zda po té revizi :roll: A ty vše v pohodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
20.6.17 20:31

@Marcya hodně štěstí :kytka: chtelo by to vic úspěchů v repromede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
20.6.17 20:35

@Marlenka91 Děkuji moc :kytka: Četla jsem že zítra jdeš na krev. Držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
20.6.17 20:42

@Marcya No já jsem měla ket v poho a od 3 dne bolesti jak na menstruaci a šla mě ta bolest do třísel, dnes to trošku přešlo ale pořád něco cítím. A stimulaci a odběry jsi měla kdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
20.6.17 20:48

@Pindrušenka bolesti jak na menstruaci si pamatuju jsem měla u úspěšného KETu loni, ale o něco později asi 7-8 den. To jsem vždycky běžela na záchod, že to na mě přišlo a ono nic. Dokonce mě to budilo i v noci. Tak to je asi dobré znamení :palec: Odběr jsem měla 18.5 a stimulovat jsem začla 8.5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
20.6.17 20:50

@Pindrušenka každopádně držím palce!! Kolikátý pokus máš za sebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
20.6.17 21:00

@Marcya Já mám 1 IVF a byly 4 embrya 1 embryo je moje zlatíčko Elenka, která bude mít 23.7. 3 roky. A po třech letech v květnu ket neuspěch. A ted je druhý pokus. Nemáme pgs nic jen prodlouženou kultivaci a v mrazáčku se třepe ještě 1 frostik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
20.6.17 21:08

@Pindrušenka tak to je moc krásné, že to tak napoprvé vyšlo :andel: My zatím děti nemáme :( A pokud je ještě 1 frostík tak je to pořád skvělé skóre!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
20.6.17 21:21

@Marcya To jo skore je to dobrý, ale když mě včera začali ty boleti tak jsem se začala obávat že to možna neklapne. Mě je už taky 34 a snažili jsme se 6 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
21.6.17 08:09

@Pindrušenka neboj, veřím že klapne.Na MS by ty bolesti byly hodně brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
21.6.17 10:39

@Marcya No uvidíme naděje umírá poslední. Přeci jenom každý má jiný příznaky. A ty si lenošíš doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
21.6.17 10:49

@Pindrušenka jojo, přece jen práci mám hodně ve stresu, tak jsem to nechtěla riskovat. Sice bych zaměstnala hlavu, ale ten tlak v práci by mi asi moc nepřispěl k pohodě. Ty seš doma asi s malou že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
21.6.17 10:58

@Marcya Jo jo přesně tak, ale toho klidu moc nemám. Ona je děsně akční potřebovala bych k ní raketový pohon :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.