1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
978
16.6.17 15:59

@pajinkapajinka Děkuji :hug:, jo jo byla bych ráda za dalnici. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
16.6.17 18:52

@Pindrušenka tak držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
16.6.17 18:52

@Pindrušenka tak držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
16.6.17 19:41

@fruperka Ahojky, moc děkuji. Mám dost bolesti které vystřelují do třísel tak mám trošku strach, tak jen odpočívám a relaxuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
17.6.17 21:15

@Pindrušenka tfuj tfuj drzim pesti :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
17.6.17 21:16

Holky jak je to u odberu spermiogramu? Tokareva nam rikala, ze muze byt sex. Myslela jsem, ze to musi byt jen masturbaci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
18.6.17 08:07

@kelynka Tři dny pred SPG ma byt sexualni pust a v den odberu manzel odevzda vzorek. Nekde muze byt ze to udela doma a pak to tam zanese a nebo muzes jit snim. Ale jeste sem neslysela, ze by mohl byt sex pri odběru :lol: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
18.6.17 09:34

@Marlenka91 no ja taky ne, proto jsem se dvakrat na to Tokarevy zeptala. Nechapu, proc mi rekla, ze muze :zed: :zed: Rekla, ze tam pry jde spise o to, aby ho manzel stacil vytahnout a trefit se do kelimku :zed: Vim, ze vsude pisou, ze pouze masturbaci, proto jsem se schvalne zeptala :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
18.6.17 10:54

@kelynka Ahojky, moc děkuji. Jen už mě zas škrabe v krku a posmrkuju. V Repromedě mě řekli že nemají být vysoké teploty jinak to nevadí. Malá je pořád na hromadě tak už nevím kdy bych na ket šla, v práci na mě tlačí, kdy nastoupím do prace, ale ví o tom že chodím na kety, protže potřebují dát někomu výpověd.
Já jsem myslela že máš ještě nějaký mrazáčky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
18.6.17 19:01

@kelynka my jsme tam byli spolu a sex byl, ale orální :mrgreen: celkem jsme se u toho i pobavili :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
18.6.17 23:05

@Pindrušenka bohuzel uz mrazacky nemame :(
@hancami faaakt? :mrgreen: No vidis a to mi rekla, ze ne. Pry sliny vadi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
19.6.17 10:21

@kelynka pokud si dobře pamatuju, před finále mě zastavil a ještě se trochu utíral :) říkám, že jsme se nasmáli :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
19.6.17 10:21

@kelynka pokud si dobře pamatuju, před finále mě zastavil a ještě se trochu utíral :) říkám, že jsme se nasmáli :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
19.6.17 10:25

@kelynka ono, stejně jsme věděli, že sprm nebude dobrý. Během 4 let byl cca 5× a nikdy dobrý, takže jsme stejně žádný zázrak nečekali a vlastně jsme byli celkem překvapeni, byl o něco lepší než ty předtím :) takhle jsme to udělali i když šel úplně poprvé a výsledek byl také lepší než ty, když byl sám :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
19.6.17 11:52

@hancami tak to je fajn, ze byl lepsi :mrgreen: :lol:
Jeste jsem napsala Hromadove email a jsem zvedava co mi odpovi na to, ze Tokareva rekla, ze muze byt pohlavni styk a vsude pisou, ze pouze masturbaci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.