Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@fruperka Ahojky, moc děkuji. Mám dost bolesti které vystřelují do třísel tak mám trošku strach, tak jen odpočívám a relaxuji.
Holky jak je to u odberu spermiogramu? Tokareva nam rikala, ze muze byt sex. Myslela jsem, ze to musi byt jen masturbaci ![]()
@kelynka Tři dny pred SPG ma byt sexualni pust a v den odberu manzel odevzda vzorek. Nekde muze byt ze to udela doma a pak to tam zanese a nebo muzes jit snim. Ale jeste sem neslysela, ze by mohl byt sex pri odběru
![]()
@Marlenka91 no ja taky ne, proto jsem se dvakrat na to Tokarevy zeptala. Nechapu, proc mi rekla, ze muze
Rekla, ze tam pry jde spise o to, aby ho manzel stacil vytahnout a trefit se do kelimku
Vim, ze vsude pisou, ze pouze masturbaci, proto jsem se schvalne zeptala ![]()
@kelynka Ahojky, moc děkuji. Jen už mě zas škrabe v krku a posmrkuju. V Repromedě mě řekli že nemají být vysoké teploty jinak to nevadí. Malá je pořád na hromadě tak už nevím kdy bych na ket šla, v práci na mě tlačí, kdy nastoupím do prace, ale ví o tom že chodím na kety, protže potřebují dát někomu výpověd.
Já jsem myslela že máš ještě nějaký mrazáčky?
@kelynka my jsme tam byli spolu a sex byl, ale orální
celkem jsme se u toho i pobavili
![]()
@Pindrušenka bohuzel uz mrazacky nemame ![]()
@hancami faaakt?
No vidis a to mi rekla, ze ne. Pry sliny vadi ![]()
@kelynka pokud si dobře pamatuju, před finále mě zastavil a ještě se trochu utíral
říkám, že jsme se nasmáli
![]()
@kelynka pokud si dobře pamatuju, před finále mě zastavil a ještě se trochu utíral
říkám, že jsme se nasmáli
![]()
@kelynka ono, stejně jsme věděli, že sprm nebude dobrý. Během 4 let byl cca 5× a nikdy dobrý, takže jsme stejně žádný zázrak nečekali a vlastně jsme byli celkem překvapeni, byl o něco lepší než ty předtím
takhle jsme to udělali i když šel úplně poprvé a výsledek byl také lepší než ty, když byl sám
![]()
@hancami tak to je fajn, ze byl lepsi
![]()
Jeste jsem napsala Hromadove email a jsem zvedava co mi odpovi na to, ze Tokareva rekla, ze muze byt pohlavni styk a vsude pisou, ze pouze masturbaci ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.