1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
117
8.6.17 11:13

@beata123 dekuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
9.6.17 21:22

Ahojky, všem tak příští pátek si jdu pro frostíka. Dnes jsem byla urgentně na ultrazvuku protože jsem 9 den cyklu a opět ovulace dřív, ale vzali mě krev a ovulace ješte nebyla tak dnes večer aplikace Ovitrelle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
12.6.17 11:14

@Pindrušenka tak hodne štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
12.6.17 11:20

Holky, prave se vracim z kontroly a vypada to dobre! Hematom tam sice je, ale asi bude starsi a tehotenstvi by ohrozovat nemel. :lol: takze se vracim zpet na dovolenou a odpocivat. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.6.17 11:32

@fruperka tak to jsou krasne zpravy :palec: Tak at jde vsechno krasne az do konce a miminko at se u tebe pekne drzi a vykrmi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
12.6.17 12:48

@fruperka Ahojky, tak to jsi dopadla na jedničku :palec:. Hlavně že ten hematomek neohrožuje fazolku. Já si moc naději nedávám že ten ket klapne, ale pokud to klapne budu mmooooccc štastná. A kolikátý tyden jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
12.6.17 17:21

@pajinkapajinka jojo, super zprávy-konečně :palec:
@Pindrušenka budou to sledovat, ale celkem mě to dnes uklidnilo, tak snad to bude dobrý. KOnčím 6týden podle menstruace, ale oni mi to zatím nijak nepočítali, tak nevím jestli to tak je. Ty musíš myslet pozitivně, aby se to povedlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
12.6.17 20:16

@fruperka Ale člověk se snaží myslet pozitivně, ale před prvním ketem byla nemocná malá a ted je nemocná taky, a já měla cca 3 týdny zpět šílenou virozu. A v pátek mám ket a 28.června nastupuju s malou do detské nemocnice na tři dny, mám jen pocit že se to nedá naplánovat. Prostě to nechám osudu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
14.6.17 15:18

Holky? Mate vsechny metodu pgd? Dnes jsem byla na konzultaci a tlaci na me, abych sla do pgd a pritom mame genetiku uplne v poradku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
14.6.17 15:59

@kelynka ahoj, my máme PGS. A genetiku máme taky v pořádku, do PGD zatím řekli, že ne. Genetička nám to vysvětlila tak, že nejprve by jsme museli jít hloubkovou genetiku my - že většinou něco najde a někdo to špatně snáší, i když se onemocnění nikdy neprojeví. Takže nejprve PGS, za to jsem ráda protože po PGS se vyřadilo 50% špatných embryí - zbytečné zavádění, i když pak to taky není jistota :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
14.6.17 16:17

Ahojky, nám v Repromedě řekli, že máme genetiku v pořadku, jen já mam nějakou odchylku v cystické fibroze a to že nevadí. Jen kdyby jsme si genetiku chtěli zaplatit. A to jdu v pátek na poslední ket, to poslední embryo necháme u bodu mrazu a už další pokus nebudeme zkoušet když to v pátek neklapne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
14.6.17 16:45

@hancami tak ted nevim jestli rekla pgd nebo pgs :think: To ma byt to drahe vystreni, ktere nehradi vsechny pojistovny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
14.6.17 16:51

Tak jsem se ted divala na ten letak a popletla jsem to, nuti nas do pgs, coz nechapu!!! Genetiku mame v poradku, tak nechapu o co ji jde. Musela bych si to vysetreni hradit, protoze jsme oba u pojistovny 213 a ta pry neproplaci tento vykon :zed: To je teda divne, my s manzelem nemame ani zadnou odchylku a chce to po nas!!! :pocitac: Urcite do toho nepujdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
14.6.17 16:54

Tvrdila, ze uz to delaji vsem :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
14.6.17 16:58

@kelynka nam pgs delali taky, ale neplatili jsme za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.