1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1665
31.5.17 13:24

@Petule35 no ono to má být hustý, ale po nějaké době by to mělo zřídnout, ale to nedělá.. Nijak jsme nic nezkoumali :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
31.5.17 13:24

@Mellisa 012 já to měla hodně podobně, jen jsem měla neustále 162,5j gonalu. A nakonec odběr 28 vajíček a z toho 22 zralých, takže za mne tato kombinace velmi „dobrá“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
31.5.17 13:25
@fruperka píše:
Ahoj, no už začínám být nervózní, jsem týden od Ketu, nic zvláštního na sobě nepozoruju, ale asi v pátek nebo o víkendu zkusím test. Mám zakázaný bazén, což je teď v těch vedrech fakt super, tak doufám, že trpím pro dobrou věc :D :srdce:

Myslím, že to je rozumný. Ten 10 den už by mělo být jasno :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
31.5.17 13:28

@Mellisa 012 je to Kafka..
Takto se to Cetrotide běžně dává, neboj a důvěřuj, že vědí, co dělají :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
31.5.17 13:33
@Petule35 píše:
@Macamaca
A vy se chystáte na další IVF?

Ahoj, my už máme 4 IVF za sebou, ale ještě máme 2 mrazáčky.. Toto jsem psala včera:
Ahoj holky, tak včera na ultrazvuku jsem dopadla podobně jako @Pindrušenka
12 DC sliznice krásná, ale folkikul už moc velký a nepravidelný, těsně před prasknutím.. Takže tento cyklus bez KET

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
31.5.17 14:56

@beata123 @Petule35 dekuji moc! Verim ze to vyjde.
@Mellisa 012
Dneska 10 DC a sliznice 11mm. Tak snad dobry :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
31.5.17 19:15

Holky byla jste nektera na akupunkture? Kolik to v repromede stoji? A to se dela v den transferu nebo kdy? Diky za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
31.5.17 19:52

@Marlenka91 ahoj, já jsem byla..
Je to v den transferu, půl hodiny před a půl hodiny po, stojí to 2.500,–
Je to docela dost. :nevim:
Na další transfer jsem chodila má akupunkturu 1× týdně asi 5 týdnů před a v den transferu hodinu před a hodinu po. Chodila jsem přímo k předsedovi svazu akupunktury. Mě to nepomohlo ani jednou, ale za vyzkoušení asi nic nedáš. Teda kromě těch 2 a půl litru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
31.5.17 19:53

@Marlenka91 jo, a je potřeba to na recepci nahlásit pár dní předem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
31.5.17 20:20

@Macamaca hmm hmm to je teda docela dost. No premyslim nad tim kuli tomu ze mam jen jedno emryjko, tak chci udelat maximum pro to aby to vyšlo. :nevim: tak ja nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
31.5.17 23:23

@Marlenka91 chápu, mě to sice nepomohlo, ale kdybych na to nešla, tak bych si říkala, že kdybych šla, tak by to třeba vyšlo.. No, takto vím, že jsem zkusila, co se dalo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
1.6.17 05:24

@Macamaca ja chodila k prezidentu komory tcm Jiřímu bilkovi ;) a teď chodím soukrome k paní co chodi do repromedy ;) věřím ze se snad někdy dockame

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
501
1.6.17 09:16
@hancami píše:
@Mellisa 012 já to měla hodně podobně, jen jsem měla neustále 162,5j gonalu. A nakonec odběr 28 vajíček a z toho 22 zralých, takže za mne tato kombinace velmi „dobrá“ :mrgreen:

Páááni, tolik vajíček :dance: :dance:, tak o tom se mi může jen zdát… Holt nejsem žádná mladice. Ale říkám si, ať jich je tak akorát, ale kvalitních. :srdce: To máte hodně mrazáčků :* :hug: Děkuji za povzbuzení, ale jsem jak na trní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
501
1.6.17 09:28
@Macamaca píše:
@Mellisa 012 je to Kafka..
Takto se to Cetrotide běžně dává, neboj a důvěřuj, že vědí, co dělají :hug:

Děkuji za odpověď, jo byl to Kafka, nemohla jsem si hned vzpomenout. Zatím jsem byla u všech tří doktorů na utz. Já mám jen starost, aby ty folikuly správně rostly a ty menší aby to dohnaly. Ty jsi byla kolikátý den na odběru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
501
1.6.17 09:32
@Marlenka91 píše:
@beata123 @Petule35 dekuji moc! Verim ze to vyjde.
@Mellisa 012
Dneska 10 DC a sliznice 11mm. Tak snad dobry :)

Tak to je krásný, to bude mít miminko pěknou peřinku :palec: Taky držím pěsti!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.