1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
243
17.5.17 09:11

@Mellisa 012 Někteří doktoři tu šz dost podceňují. Moje známá se snažili o miminko roky a mohlo se to podařit mnohem dřív, protože gynekoložka ji poslala k obvoďákovi, aby ji zkontrolovali šz a on řekl, že ty hodnoty jsou ještě v normě, ale pro snahu otěhotnět už byly hraniční! A celé roky je to brzdilo, ale bohužel ani potom jim to nešlo přirozeně, ale hned z 1.IVF měli mímo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
17.5.17 09:48
@Pindrušenka píše:
@fruperka Já jdu 9.15 doufám že tam bude Hromadová nebo Tokareva.

Jak jsi dopadla? A kdo tam dnes je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
17.5.17 12:16

Ahojky tak ultrazvuk dnes 11 den cyklu, sliznice 13 mm, ale po ovulaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
17.5.17 12:37

@Pindrušenka a co to znamená, půjdeš na transfer nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
17.5.17 12:48

@fruperka Ne to se uz nemůže dělat transfer, to je místo toho vajíčka co v tobě uzrává. Dnes to zkusíme s manželem ale neřekl kdy přesně prasklo. A co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
17.5.17 13:27

@Pindrušenka ty jo, ovulka brzy!!! tak třeba poštěstí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
17.5.17 13:27

@Pindrušenka já mám transfer ve středu. Není to sice na narozeniny, ale aspoň je můžu oslavit vínem a nemusím nikomu vysvětlovat proč nepiju. Tak tobě dnes příjemný večer :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
17.5.17 13:37

@Mellisa 012 já bych do IVF nešla a zkusila po nasazení léčby na štítku sami doma :) těch sr…k co dostaneš při IVF :zed: po všech těch zkušenostech s hormony… fakt pokud by byly šance, že se najde důvod neúspěchu a jde řešit bez IVF, tak mě do toho nikdo nedostane. Teda taky záleží na tom kolik Vám je a jak moc už tlačíte na to mít mimi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
17.5.17 13:43

Holky, tak jsem vysadila Estrofem, po včerejší kontrole sliznice i náplasti a začíná mi být zase fajn :) myslíte, že by přistoupili na to, abych to nechala ve svém cyklu bez hormonů? já mám cykly i kolem 40 dní, takže vyšší sliznice by byla třeba dost později než jsou oni zvyklí… ani nevím, jestli mám ovulaci a kdy.. jen mě prostě napadlo zkusit to bez všech podpůrných hormonů :nevim: když jsem teď na ně měla takovou reakci, teda asi na Estrofem :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
17.5.17 14:58

@fruperka To jo taky jsem na něho koukala jak puk, protože tam pořád něco hledal, myslím při ultrazvuku :mrgreen: tak já na něho, jestli je vše v pořádku a on no je, ale máte po ovulaci. Přesně čas neíikal možná před hodkou nebo v noci. Tak příští cyklus asi to tak má být. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
17.5.17 15:18

Holky, teď jsem narazila na článek, celkem zajímavý, ale hlavně tam je odkaz na článek o Repromedě. https://www.vitalia.cz/…psycholozka/?…

A je tam, že nakoupili nové technologie za 15mil a že by chtěli zvednout počet pokusů z 1000 na 2000 za rok. Tak jsem si vzpomněla na pondělí, když jsem tam teď byla, čekárna úplně plná a jak na běžícím pásu, kontrola UTZ na ma 5 min???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
17.5.17 15:31

@hancami Ahojky, tak to je drsný, je pravda že se v tam dobře necítím. Je to tam na mě moc škrobeny. Začínám zvažovat Heliosu a převoz embrya.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
17.5.17 15:51

@Pindrušenka my jsme nechávali převážet embrya z Unicy do Heliosu a tam byl KET. Pak jsme se rozhodovali mezi Heliosem a Repromedou. Na mě byl Helios moc hlučný, taky jak na běžícím pásu a hlavně k transferu nesměl manžel, taková malinká kabinka na převléknutí a pak takové divné místo na transfer. Po něm mě tam sice nechali ležet cca 15mi, ale ležet tam sama, dívat se na monitor, kde zastavili obraz dělohy a v ní malinkou tečku tekutiny, kde je asi embryo… no divné, jako by to o těch chlapech vůbec nebylo :nevim: ono všude je něco, ale každopádně, když už tomu CAR člověk moc nevěří, tak je to špatné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
17.5.17 16:08

@hancami Ono je to možná taky tím že se přestěhovali a ted je to v moderním kabátku a taková sterilní. Jak byli na tí viniční tak se člověk cítil jak doma. Nevím co je lepší. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
17.5.17 16:09

@hancami A zadařilo se vám v Heliosu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.