Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pindrušenka Ani mně se nějak nechce. Léky zatím nemám žádné uvidím co zítra a jestli vůbec půjde transfer. Chtěla jsem si dát pauzu, to jsem si nakonec rozmyslela a teď už zase váhám ![]()
@Mellisa 012 proc ti brali krev na protilatky stitne? Ja se levim taky se stitnou a nikdo mi protilatky nebral ![]()
@fruperka Mě jen mrzí že se tu nikomu nedaří, jak říkáš je to tu jak začarovaný kruh. To člověku moc nepřidá. V kolik hodin jdeš?
@kelynka Ahojky, možná je to tím ze ví že bereš na štítnou žlázu prášky. a máš to pod kontrolou.
Holky nevim, ale klesla jim uspesnost. Prijde mi, ze ty jejich transfery jsou vic negativni jak pozitivni ![]()
@Pindrušenka píše:
@fruperka Mě jen mrzí že se tu nikomu nedaří, jak říkáš je to tu jak začarovaný kruh. To člověku moc nepřidá. V kolik hodin jdeš?
Jdu ve 12 a ty?
@kelynka píše:
Holky nevim, ale klesla jim uspesnost. Prijde mi, ze ty jejich transfery jsou vic negativni jak pozitivni
To mně teda taky, dost reálně uvažuji, ze pokud dojdou embrya 2.ivf zkusim jinde.
@fruperka Já jdu 9.15 doufám že tam bude Hromadová nebo Tokareva.
@kelynka píše:
@Mellisa 012 proc ti brali krev na protilatky stitne? Ja se levim taky se stitnou a nikdo mi protilatky nebral
Z krve mám zjištěný protilátky proti štítné žláze, to už i tenkrát, když jsem otěhotněla přirozeně. Měla jsem to v normě a žádné léky nebrala. Naposledy mě braly krev v roce 2012, tak to teď chtěla Hromadová vědět, jestli se to nezměnilo, kdyby byly zvýšené, tak bych musela na konzultaci na endokrinologii a tam by mě zřejmě dali léky. Co bereš na štítnou ty?
@fruperka @Pindrušenka tak ať je zítra na ultrazvuku vše jak má být. ![]()
@Macamaca
Já měla intralipid ted naposled ale nadošla jem ktomu ketu.
@fruperka píše:
Panebože, snad to tu zlomíš a my pak všechny otěhotníme![]()
![]()
No kéž by! Přála bych to sobě i všem tady. ![]()
Ahojky, tak už vím výsledky na protilátky. Mám je zvýšené, norma je 0-12 a já mám 240
Hromadová mě dnes odepsala, jsem naštvaná, můj dr na gyndě poslední rok tvrdil, že je všechno dobrý, všechno v pořádku.
Mohlo se to začít řešit dřív, takhle je víc jak rok snažení v prčicích
Někde jsem četla a byla to i slova gyn., že když jsou protilátky zvýšené, je pak problém s otěhotněním. Zítra se půjdu objednat na endokrinologii, vím, že tam jsou dlouhé čekací doby a já mám příští týden začít stimulovat.
Nevím, jak se zachovat, co když stačí brát ten letrox a pak otěhotním i bez IVF. Hromadová nám při konzultaci říkala, že na stimulaci je to jedno, jaký bude výsledek.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.