1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
117
16.5.17 15:57

@Pindrušenka Ani mně se nějak nechce. Léky zatím nemám žádné uvidím co zítra a jestli vůbec půjde transfer. Chtěla jsem si dát pauzu, to jsem si nakonec rozmyslela a teď už zase váhám :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
16.5.17 16:04

@Mellisa 012 proc ti brali krev na protilatky stitne? Ja se levim taky se stitnou a nikdo mi protilatky nebral :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
16.5.17 16:06

@fruperka Mě jen mrzí že se tu nikomu nedaří, jak říkáš je to tu jak začarovaný kruh. To člověku moc nepřidá. V kolik hodin jdeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
16.5.17 16:09

@kelynka Ahojky, možná je to tím ze ví že bereš na štítnou žlázu prášky. a máš to pod kontrolou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
16.5.17 16:34

Holky nevim, ale klesla jim uspesnost. Prijde mi, ze ty jejich transfery jsou vic negativni jak pozitivni :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
16.5.17 17:10
@Pindrušenka píše:
@fruperka Mě jen mrzí že se tu nikomu nedaří, jak říkáš je to tu jak začarovaný kruh. To člověku moc nepřidá. V kolik hodin jdeš?

Jdu ve 12 a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
16.5.17 17:13
@kelynka píše:
Holky nevim, ale klesla jim uspesnost. Prijde mi, ze ty jejich transfery jsou vic negativni jak pozitivni :pocitac:

To mně teda taky, dost reálně uvažuji, ze pokud dojdou embrya 2.ivf zkusim jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
16.5.17 19:02

@fruperka Já jdu 9.15 doufám že tam bude Hromadová nebo Tokareva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
501
16.5.17 20:05
@kelynka píše:
@Mellisa 012 proc ti brali krev na protilatky stitne? Ja se levim taky se stitnou a nikdo mi protilatky nebral :zed:

Z krve mám zjištěný protilátky proti štítné žláze, to už i tenkrát, když jsem otěhotněla přirozeně. Měla jsem to v normě a žádné léky nebrala. Naposledy mě braly krev v roce 2012, tak to teď chtěla Hromadová vědět, jestli se to nezměnilo, kdyby byly zvýšené, tak bych musela na konzultaci na endokrinologii a tam by mě zřejmě dali léky. Co bereš na štítnou ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
501
16.5.17 20:09

@fruperka @Pindrušenka tak ať je zítra na ultrazvuku vše jak má být. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
16.5.17 20:12

@Mellisa 012 aha rozumim :)… Ja uzivam letrox 150 :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
16.5.17 21:48

@kelynka
já má taky štítnou autoimunitní a beru letrox 70

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
16.5.17 21:49

@Macamaca
Já měla intralipid ted naposled ale nadošla jem ktomu ketu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
16.5.17 22:09
@fruperka píše:
Panebože, snad to tu zlomíš a my pak všechny otěhotníme :hug: :andel: :palec:

No kéž by! Přála bych to sobě i všem tady. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
501
16.5.17 22:32

Ahojky, tak už vím výsledky na protilátky. Mám je zvýšené, norma je 0-12 a já mám 240 8o :zed: Hromadová mě dnes odepsala, jsem naštvaná, můj dr na gyndě poslední rok tvrdil, že je všechno dobrý, všechno v pořádku. :? Mohlo se to začít řešit dřív, takhle je víc jak rok snažení v prčicích :poblion: Někde jsem četla a byla to i slova gyn., že když jsou protilátky zvýšené, je pak problém s otěhotněním. Zítra se půjdu objednat na endokrinologii, vím, že tam jsou dlouhé čekací doby a já mám příští týden začít stimulovat. :nevim: Nevím, jak se zachovat, co když stačí brát ten letrox a pak otěhotním i bez IVF. Hromadová nám při konzultaci říkala, že na stimulaci je to jedno, jaký bude výsledek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.