Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Marlenka91 Já mám dobrý hormonální profil.
Ale to je tak všechno. Neboj máš bojovníky. ![]()
@kelynka děkuji
já doufám, musí to vyjít
tobě přeji ať najdeš v pátek// ![]()
Ahoj holky, tak jak jsem se těšila na dovolenou, tak si ji moc neužívám
včerejška mě začala úzkost, cca před 2 lety jsem chodila k psycholožce, tak vim
může to nějak ovlivnit i Estrofem?
@hancami Ahojky, ráda bych ti poradila
ale já Estrofem nikdy nebrala. Já jsem toto měla jen jednou myslím tu uzkost a to bylo po porodu a obvodák mě řekl že to nic neznamená když je to jen jednou. A kde jsi na dovolené? Zajdi si na masáž nebo něco takového kde se uvolníš. To bude dobrý, uvidíš. Hormony jsou děsný,
Holky, na kolik vas vyslo ted ivf v repromede? Divala jsem se na cenik, co vse budeme potrebovat a neprijde mi to dost, to jsem si myslela, ze je repromeda draha
Akorat to mrazeni mi prijde drahe ![]()
Tak jsem si dnes volala a uz jsem objednana na dalsi ivf. Objednala me celkem rychle. Uz toto pondeli… Sice budu 13den od ketu, ale uz neverim, ze bude pozitivni ![]()
@kelynka Ahojky,ja jsem v roce 2013 zaplatila i s lékama 30.000 a to jsme měli 10.000 slevu. Měli v létě zrovna nějakou akci přes prázdniny. Měla jsem dlouhý protokol a měla jsem na stimulaci puregon. Začínala jsem na 100 jednotkach a skončila jsem na 200.
@Pindrušenka a co vse jsi mela? Ja jsem mela gonal, icsi a prodlouzenou kultivaci a mrazeni
Kolik vajicek jsi mela?
@kelynka Měla jsem icsi a picsi na 10 vajuchách, prodlouženou kultivaci, mražení. Ja jsem měla 28 folikul a z toho bylo 23 zralých vajíč. Vše jsme nechtěli oplodnovat.
@kelynka píše:
Holky, na kolik vas vyslo ted ivf v repromede? Divala jsem se na cenik, co vse budeme potrebovat a neprijde mi to dost, to jsem si myslela, ze je repromeda drahaAkorat to mrazeni mi prijde drahe
Nás do ET +-35 tisíc a pak už jen Kety…takže jsme na 50 tisících a bez výsledku.
@Pindrušenka tak to jsi mela krasnou urodu
, kolik jste oplodnili a kolik zustalo k mrazeni?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.