Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Macamaca Ale mám celkem strach, člověk si vždycky tak přeje aby to vyšlo. A jak ti je ![]()
@Pindrušenka já ani nevím.. Chvíli mám pocit, že mi něco je, chvíli, že nic.. Psychika dělá hodně ![]()
Mám pocit, že mě začínají bolet prsa, což je u mě špatné znamení.. ![]()
@Macamaca Třeba to nic neznamená a taky to může být dobré znamení. A ty jsi měla už víc ketů?
@Pindrušenka toto je třetí. Poprvé, když se zadařil, tak jsem prsa necítila vůbec a u druhého, když to nevyšlo, tak mě prsa bolely..
@Pindrušenka ja dnes 8den negativni
Dalsi test budu delat v patek… Uz jsem smirena s neuspechem
Tobe budu moc drzet pesti ![]()
@kelynka Děkuji,ale sestřička mě taky dneska říkala že je to o štěstí. A já moc dobře vím že jedno malí štěstíčko
sedí u polívky a řadí mě čočku okolo talíře. Tak začínám zuřit, asi se půjdu vyřvat ven
. U nás je každé jídlo horor jen max 3 sousta.
@Pindrušenka moje mala taky neni jedlik a nikdy nebyla, takze to znam ![]()
Tak krev je negativní a ptala jsem se na ten Prednison a Anopyrin a možná mě ho dají, ale zas v tom nevidí zajištěný úspěch. A na genetiku embryi nemám nárok.
![]()
Hehe holky dělám si radost objednávám si hadříky, mou drahou polovičku asi klepne
![]()
@kelynka @Macamaca Děkuju, uvidíme, jestli se zabydlelo. ![]()
Vám oběma přeju, ať další dny přinesou ty vytoužené //. ![]()
@Macamaca píše:
@VanillaSky ať se hezky zavrtá
Já ho beru, ale doporučují hlavně tu listovku, tak aspoň tu by jsi měla..
Já právě beru listovku od začátku stimulace, tak jsem si říkala, že ten Femibion už by byl zbytečný. ![]()
@kelynka píše:
@Mellisa 012 dekujeme
Budu drzet pesti, at je co nejvice kvalitnich vajicek![]()
děkuji
tak jak jsem se těšila, až se konečně začne něco dít, tak jsem teď ze všeho nervozní
Ty to ještě nevzdávej, na testování je ještě brzy a každé těhotenství může být jiné ![]()
@Macamaca píše:
@Mellisa 012 děkujeme
Tak už se ti to blíží
@pajinkapajinka děkujeme
nějak to uteklo…držím i nadále pěsti
Chtěla jsem se zeptat, ten inositol se dá koupit zvlášť, já se na něj ptala v lékárně a nabídla mě jen Nosifol, že tam je už obsažený ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.