Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Já si myslím že je brzo. Když jsem telefonovala s Tokarevou tak mě jen říkala že 10 den po ket by měl být náznak na těhu testu, ale určitý procento tam je že by to klaplo, jen u mě už bylo to špinění a krevní sraženiny. Ale 6 den je opravdu brzo.
@pajinkapajinka píše:
@Macamaca a dnes budes testovat?? Desaty den uz by mohlo neco byt. Ale nemusi. Ja s dvojcatkama osmy a devaty den nic a pak jsem testovala az trinacty pred kontrolou a to uz bylo jasne ????. Teda ja se bala i tak. Nez mi to potvrdili z krve. No a pak vlastne cele tehu ???? a holka je deset mesicu a bojim se porad ????. Holky uplne to tady sleduju se zatajenym dechem. At to vyjde VSEM!!!
@kelynka toto mi psala pajinkapajinka v březnu..
@Pindrušenka to je mozne, ale pokud jsem mela pri minulych pokusech uz 7den ducha, tak si myslim, ze by tomu melo tak byt i zitra…
Uvidime… uz jsem stejne rozhodla jit do dalsiho ivf ![]()
@Macamaca jakou kvalitu mela embryi pri vlozeni? Ja si priste urcite vyzadam ten prednison a anopyrin…
@Pindrušenka pry uz to nedavaji z duvodu, ze jim to prijde zbytecne, ze se nezjistilo, ze by to melo pozitivni vliv na vysledek ![]()
@Pindrušenka taky jswm to u obou ivf mela a vyslo to, ted mi ho nedali ![]()
@kelynka Otázka je jestli ti to dají když si to vyžádáš. Ty už maš za sebou 2 ivf a ted 1 ket?
@Pindrušenka podstoupila jsem prvni ivf, to vyslo. Potom jsme si sli pro sourozence (mrazacek) a to taky vyslo a ted jsme si chteli jit pro dalsiho mrazacka… ![]()
@kelynka píše:
@Pindrušenka to je mozne, ale pokud jsem mela pri minulych pokusech uz 7den ducha, tak si myslim, ze by tomu melo tak byt i zitra…Uvidime… uz jsem stejne rozhodla jit do dalsiho ivf
Jestli zítra nebude, ještě to nevzdávej.. U každého těhotenství ti může HCG stoupat jinak.. A taky předtím se mohli embryjka zavrtat už 1 den a teď až 3 den. ![]()
@kelynka píše:
@Macamaca jakou kvalitu mela embryi pri vlozeni? Ja si priste urcite vyzadam ten prednison a anopyrin…
Vůbec nevím, to nikdy neříkali.. Akorát teď říkala sestra, jak jsme koukali na tu obrazovku, že je krásné a už vyloupnuté.
ale myslím, že ty embryjka, když se z nich odebírají vzorky na PGS musí být všechna kvalitní.. Ale to je jen můj laický názor..
@kelynka tobě říkali, jaký embryjko ti zavádí?
Já se jen ptala, jak ještě dávají zkontrolovat, jestli embryjko nezůstalo v nástroji.. Jestli se někdy stane, že tam zůstane? Sestra říkala, že jen výjimečně a Kafka říkal, že jemu se to ještě nestalo..
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.