1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7157
6.5.17 16:21

@hancami ano, jakmile zacne krvaceni je to 1DC :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.5.17 16:24

Myslim ze pokud zacne krvaceni rano - dopoledne bere se to jako 1dc. Pokud zacne odpoledne je 1 dc az dalsi den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
6.5.17 18:06
@pajinkapajinka píše:
Myslim ze pokud zacne krvaceni rano - dopoledne bere se to jako 1dc. Pokud zacne odpoledne je 1 dc az dalsi den.

Taky si myslím…nebo mi to tak aspoň říkala moje Dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
6.5.17 20:04

@Marlenka91 no jsou to nervy, pořád se má něco čeká 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
6.5.17 20:06

@Pindrušenka tak snad se ti brzo uleví :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
6.5.17 20:10
@kelynka píše:
@Macamaca :mrgreen: Tak to jsem rada, ze to nerekl :mrgreen:. On je totiz schopny vseho :mrgreen:
Jak se citis? :hug: Ja na sobe nepocituji nic, mam z toho obavy :think: Minimalni pobolivani podbrisku…Příspěvek upraven 06.05.17 v 15:59

:mrgreen: :mrgreen:
Mě pořád to břicho tlačí.. Dneska jsme byli s našima odpoledne na zahrádce na pivo, já teda na limču, a musela jsem si rozepnout rifle, jak se mi blbě sedělo.. Ale to dělá i ten Utroš :think:
Ale bylo dneska krásně :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
6.5.17 20:13

@hancami
Mě minule říkala Tokareva, když už jsem špinila a byla jsem tam kolem poledne, že kdyby se to ještě ten den rozjelo, tak to nemám brát jako první den, ale až ten další.. Takže myslím, jak psali holky, když dopoledne je to první den, když odpoledne tak je to nultý den..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
6.5.17 21:12

@Macamaca myslim, ze to tlaceni je dobre znameni :hug: Ja jsem u obou pokusu mela caste pobolivani a vyslo to, tak ted mam obavy, ze ted je tomu jinak :zed: Uvidime… :andel: Kazdopadne jak jsem rikala, ze uz by jsme do dalsiho ivf nesli, tak uz jsem jineho nazoru. Penize na to mame, jen manzel uz asi nechce delat v kabince saska :lol: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
6.5.17 22:07

@kelynka já jsem to tlačení měla i minule a nic, takže se to nepozná podle toho.. Stejně tak u tebe, že nic necítím, nic neznamená :hug:
Jsem ráda, že jsi změnila názor a manžel se na ty dvě minuty přemůže. Proti tomu, co všechno musíme my ženský, je to nic. I když chápu, že to asi není nic příjemného.. Ale nebudete to potřebovat :hug: nezapomeň, že my tu otáčíme negativní vlnu :andel: máme velkou zodpovědnost :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
6.5.17 22:23

@Macamaca kez by jsi mela pravdu a nasly jsme obe dalnice na testikach :hug: :andel: Sakra, vecer jsem se prezrala a je mi tezko :poblion: Nedavno jsem uzivala nejake leky na zanet zaludku a uz zase je mi blbe :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
6.5.17 22:37

@kelynka třeba je ti blbě z jiného důvodu :andel: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
7.5.17 07:33

Ahojky tak opravdu ten jiný test vyšel taky negativní. Ještě se mě menstruace nerozjela ale dneska se můžu těšit. Zase brečím jak to trdlo, mám za chvilku narozky a říkala jsem si jak obrovský dárek by to byl kdyby to klaplo i manžel se mě ptal co chci k narozkám, tak jsem mu říkala to co jsem si přála tak nevyšlo. Včera jsme jeli s malou do Brna tak jsme ji aspon koupili něco hezkýho a já jsem na to nemusela myslet. Ale řekla bych že to beru s nadhledem jen mě to mrzí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
7.5.17 08:20

@Macamaca nee to si nemyslim :roll: Dnes me brzy rano probudilo pobolivani podbrisku… Uz mi zacina chybet sex :,( :mrgreen: Ja jsem hrozny pacient :mrgreen:
@Pindrušenka je mi to tak lito :,(. Aspon ti popreji vsecicko nejlepsi, hlavne hodne zdravi, to je nejdulezitejsi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
7.5.17 09:55

@Pindrušenka to mě mrzí :hug: taky jsem to minule obrečela. I když s tím člověk trochu počítá, že to nemusí vyjít, tak to pak stejně dolehne. Co se dá dělat, no :?
Taky přeji všechno nejlepší :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
7.5.17 09:57

@kelynka tak to mi taky chybí, už pár dní :mrgreen:
Už začínám mít nervy a už bych nejradši testovala :roll: :roll: :roll: ach jo, to čekání je hrozný :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.