Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky tak já mám test stále negativní, ale už krvácím víc a víc. Ta malá naděje co tam byla tak už není. Sem tam si poplaču, ale je mě aspon trochu lépe. A když vidím meho čertíka tak je to lepší. Holky Vám přeji at to klapne. Jen mám tak šílený bolesti a nevím co si na to můžu dát a ten utroš se mě taky už nechce zavádět vím že mě říkali nevysazovat léky.
@Pindrušenka zavolej do repro, ale málokdy se stane, že přes utros se rozkrvaci ![]()
@hancami Na vložce toho moc nemám, ale na toaletním papíru už mám sraženiny a jsou jasně červené.
@Marlenka91 drzim pesti na dnesni opu at je co nejvic kvalitnich vajicek ![]()
@kelynka To se zvladne, a utroš mě to velký krvácení opravdu asi udrží, ale ty bolesti jsou strašný. Ty srazeniny na toaletním papíře mám asi z noci, ale potřebuji něco proti bolesti. Volala jsem do Repromedy, jak mě poradila @hancami a tam mě řekli že doktorka je na ambulanci, že jí vše řekne a že mám čekat na telefon. Pokud by doktorka nevolala a bolesti se zhoršovali tak musím na pohotovost.
@Pindrušenka snad ty bolesti ustoupi
Myslim, ze to bude tim, ze ti tu menzes brzdi utrogestan a tim se ti v tobe hromadi a proto ty bolesti ![]()
@Pindrušenka to mě mrzí ![]()
Ale ty bolesti mi přijdou divný, jsem zvědavá, co ti řeknou ![]()
@kelynka Děkuji. Nevím jestli test může být ještě pozitivní, ale pokud ano tak jen asi 1procento víc určitě ne.jsem dnes 10den a menstruaci znám jak své boty.
@Macamaca Ještě ne, Tak utroš jsem si zavedla a uvidím budu se snažit na to nemyslet.
@Pindrušenka no tak, to asi hned tak nezavolají, teď určitě dělají punkce a pak transfery ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.