Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Marlenka91 tak super, držím pěsti, ať se všech 5 oplodní
kdy budou volat, v pondělí?
No, holky tak moje včerejší radost, že konečně Ms přichází, zatím nic pořád jen spinim na papiru. Většinou se mi hned rozjede. No nic budeme cekat ![]()
@Macamaca volat budou až v úterý takže si počkám no. A transfer budu mít až v příštím cyklu
@hancami já jsem to tak měla, když jsem čekala na MS před stimulací.. 3 dny špinění a pak teprve MS. Většinou špiním 1 den jen.
@Marlenka91 jsem si právě říkala, jestli budou volat, když je svátek, ale i tak tam jsou..
Tak budeš mít genetiku, že až příští měsíc?
@kelynka tak jsem se ptala manžela taky říkal, že ten tvůj určitě neřekl hajzl. ![]()
Jinak tomu mýmu přijde hrozně vtipný slovo folikuly. Takže vždycky, když to doktorka řekne, tak to opakuje a směje se
![]()
Tak mě ted volala Tokareva a říkala že mám vysadit utrogestan a nechat menstruaci volnej průběh. Určitá šance je, ale taky realně říkala že je minimální, protože dnes mám datum menstruace a od včerejška špiním a ráno jsem i krvácela.
@Pindrušenka
![]()
A jak ti je? Je to lepší?
Co říkala na ty bolesti?
No že ten utrogestan mám vysadit a ještě si mám teda koupit jiny těhotenský test. A po vysazení se mě uleví. Já mám šíleně bolestivý menstruace kvuli endometrioze.
@Pindrušenka aha, takže u tebe to není zase až takový extrém, ty bolesti, když to normálně míváš hodně
@Macamaca jj budu mít genetiku. Achjo se teď zbláznim z toho cekani ![]()
@Macamaca Jen ty bolesti jsou o něco věčí ale tam jde spíš o to že bych neměla brát prášky proti bolesti, ale Tokareva mě říkal že už můžu.
@Macamaca
Tak to jsem rada, ze to nerekl
. On je totiz schopny vseho ![]()
Jak se citis?
Ja na sobe nepocituji nic, mam z toho obavy
Minimalni pobolivani podbrisku…
Příspěvek upraven 06.05.17 v 15:59
Holky, tak konečně jasně červená krav na intimce
ještě se to bere jako 1dc, že? Já jen že mám hned začít brát estrofem
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.