1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1665
6.5.17 11:25

@Marlenka91 tak super, držím pěsti, ať se všech 5 oplodní :hug: kdy budou volat, v pondělí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
6.5.17 11:34

No, holky tak moje včerejší radost, že konečně Ms přichází, zatím nic pořád jen spinim na papiru. Většinou se mi hned rozjede. No nic budeme cekat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
6.5.17 11:38

@Macamaca volat budou až v úterý takže si počkám no. A transfer budu mít až v příštím cyklu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
6.5.17 11:38

@hancami já jsem to tak měla, když jsem čekala na MS před stimulací.. 3 dny špinění a pak teprve MS. Většinou špiním 1 den jen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
6.5.17 11:40

@Marlenka91 jsem si právě říkala, jestli budou volat, když je svátek, ale i tak tam jsou..
Tak budeš mít genetiku, že až příští měsíc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
6.5.17 11:47

@kelynka tak jsem se ptala manžela taky říkal, že ten tvůj určitě neřekl hajzl. :mrgreen:
Jinak tomu mýmu přijde hrozně vtipný slovo folikuly. Takže vždycky, když to doktorka řekne, tak to opakuje a směje se :mrgreen: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
6.5.17 12:46

Tak mě ted volala Tokareva a říkala že mám vysadit utrogestan a nechat menstruaci volnej průběh. Určitá šance je, ale taky realně říkala že je minimální, protože dnes mám datum menstruace a od včerejška špiním a ráno jsem i krvácela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
6.5.17 12:49

@Pindrušenka :hug: :hug: :hug:
A jak ti je? Je to lepší?
Co říkala na ty bolesti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
6.5.17 13:21

No že ten utrogestan mám vysadit a ještě si mám teda koupit jiny těhotenský test. A po vysazení se mě uleví. Já mám šíleně bolestivý menstruace kvuli endometrioze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
6.5.17 14:09

@Pindrušenka aha, takže u tebe to není zase až takový extrém, ty bolesti, když to normálně míváš hodně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
6.5.17 14:39

@Macamaca jj budu mít genetiku. Achjo se teď zbláznim z toho cekani :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
6.5.17 14:57

@Macamaca Jen ty bolesti jsou o něco věčí ale tam jde spíš o to že bych neměla brát prášky proti bolesti, ale Tokareva mě říkal že už můžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
6.5.17 15:54

@Macamaca :mrgreen: Tak to jsem rada, ze to nerekl :mrgreen:. On je totiz schopny vseho :mrgreen:
Jak se citis? :hug: Ja na sobe nepocituji nic, mam z toho obavy :think: Minimalni pobolivani podbrisku…

Příspěvek upraven 06.05.17 v 15:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
6.5.17 15:59
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
6.5.17 16:13

Holky, tak konečně jasně červená krav na intimce :jazyk: ještě se to bere jako 1dc, že? Já jen že mám hned začít brát estrofem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.