Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pindrušenka obdobi vzdoru se tomu rika, to znam u male velice dobre
Mala uz nema treba golfky? Moc ji netahej, musis byt opatrna ![]()
@Macamaca me uz nepoboliva a nemam z toho dobry pocit… boli me jem prsa a dnes me bolela hlava…
Ahojte Holky tak začínám špinit, zítra mám dostat dle kalendářu menstruaci test jsem si zatím nedělala, člověk pozná když je něco špatně.
@Pindrušenka ach jo, moc me to mrzi
Ket jsi mela v nativu nebo jsi lepila naplasti? Kolikaty to byl pokus? Mate jeste mrazacky? Budu moc drzet pesti, aby se sourozenec priste podaril
![]()
@kelynka Ahojky, jo jo v nativu. Máme ještě 2 mrazáčky, ale nevím jestli do toho pujdeme. A počítá se den ketu?
@Pindrušenka tak to jsi me ted zaskocila
Ja jsem ho vzdy pri testovani nepocitala ![]()
@kelynka Tak to bych byla dneska 9 den ale včera jsem měla večer světle růžový výtok a dneska taky. Ted se to zastavilo ale zitra mám den menstruace.Jde mě hlava kolem.
@Pindrušenka ahoj, den KETu se nepočítá, takže dnes jsi 9.den, může být klidně ještě brzy. A MS většinou drží utrogestan, jestli ho tedy zavádíš. někdo vidí slabou čárku 10.den, zkus vydžet třeba 2 dny a pak udělat to by jsi byla 11den ![]()
@hancami Ahojky, děkuji já jsem testovala kvuli tomu výtoku a utroš zavádím. ![]()
@kelynka mě bolela hlava v den KETu a první den po, teď už ne. Prsa nic..
@Macamaca z toho cekani jsem na nervy. Vcera jsem mela ve skolce velky stres tak si myslim, ze to muze mit na to velky vliv
Uz bych chtela mit jasno ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.