1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
117
4.5.17 10:41
@hancami píše:
Ahoj holky, tak já už dnes 40dc a začínám uvažovat, jestli si nechat píchnout agolutin, nebo to ještě přes dovolenou neřešit :nevim: doufala jsem, že přijde pro mě normálně kolem 36-38dc, to by byl úplný ideál, na dovolené už bez MS a zatím i bez utrose a po dovolené utroš a týden po ní transfer… když si nechám zítra píchnout, tak jak naschvál MS dorazí na začátku dovolené :pocitac:když ji člověk nechce, tak dorazí a když má MS dorazit tak nikde :zed:

Jestli ti to pomůže já jsem dnes 37DC :roll: je to na palici, půl měsíce ji nechceš, pak zase půl měsíce čekáš až příjde… Měly bychom dostávat nějaký diplom pokud se dané dámě či slečně podaří celý ten kolotoč až po početí absolvovat alespoň s minimem duševního zdraví! :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
4.5.17 11:27

@fruperka :mrgreen: :palec: no, hážu to za hlavu, už se jen těším na dovolenou a když přijde tak přijde, když ne budu řešit pak, ale teď už to nechám koňovi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
4.5.17 20:48

Ahoj holky, dneska jsem volala na tu onkologii kvůli výsledkům a je to dobrý. Byla to jen cysta :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
4.5.17 21:27

@Macamaca Ahojky tak to je super, a jak se cítíš? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
4.5.17 21:31

@Macamaca Máš taky nafouklé břicho jak v 3 měsíci. Jsem dnes 9 den a ještě jsem netestovala, mám strach testovat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
4.5.17 21:36

@Macamaca ahoj :mavam: To je super zprava :hug: Jak se citis? Pocitujes neco? Ja dnes ani zadne pobolivani, tak nevim nebim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
4.5.17 21:37

@Pindrušenka zkus zitra testik, to uz se ukaze jestli to vyslo nebo ne… drzim moc pesti :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
4.5.17 21:46

@kelynka A jsi taky nafoukla? Včera jsem měla šílený menstruační bolesti a střílela ta bolest do nohou. Tak mám strach že je něco špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
4.5.17 21:48

@Pindrušenka ja jsem po ketu teprve druhy den, nafoukla nejsem a prave dnes mi nic neni :nevim: Vcera me pobolival podbrisek. Ty jsi mela nejake pobolivani na zacatku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
4.5.17 21:53

Díky holky :hug: :hug:
Nafouklá jsem taky a břicho bolí víc jak včera. Ale podle toho se nedá soudit, to dělá i Utrogestan :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
4.5.17 21:54

@kelynka Včera jsem byla s malou na zápisu do školky a dostala takovej záchvat že si mě všude lehala i na silnici tak opět jsem ji musela vzít do náruče a počítat do desíti, já vím že to není ideální stav protože váží 14 kg ale kamarádka co dělá v Repromedě mě říkala pokud je Embryo zdravé tak se nemůže nic stát. Ale klidnou mě to moc nenechává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
4.5.17 22:01

@Macamaca Jo jo to je pravda že to může dělat Utroš. Je to hrůza jak to tělo blbne, kdyby tam pak na testíku byli aspon dvě čárky, za odměnu čím člověk prochází.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
4.5.17 22:03

Hezký večer, prosím Vás, chtěla bych se zeptat, jestli někdo víte, kolik se platí za zmrazení embrya, když jich je víc, než dvě?
Vím, že dvě jsou za 5000 a každé další za kolik? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
4.5.17 22:06

@kelynka No měla jsem takový rejpání a pak to postupně ustávalo. A znovu ted ty menstruační děsné bolesti a bederní bolesti k tomu ale jen když se ohnu. A dneska zase jen ty bederni bolesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
4.5.17 22:08

@VanillaSky Ahojky každé další za 1000 mi jsme to měli za 6000 a 3 embrya

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.