1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
423
3.5.17 14:28
@beata123 píše:
Ted koukám po nějaké práci tak snad to se aspon zadaří.

To já nastupuji do nové práce zítra :? Mi to vyšlo tak docela naprd když teď lítáme po doktorech. Snad se tam nebudu moc stresovat :think:
Hodně štěstí při hledání ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
3.5.17 14:58

@Marlenka91
Děkuju snad něco najdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
3.5.17 14:59

@beata123 děkuji. Držím palce. Lázně když jsou na křížek, tak vše hradí pojišťovna, tedy až na útratu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
3.5.17 15:01

@hancami
jak na křížek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
3.5.17 15:10

@beata123 no, že ti to schválí pojišťovna jako komplexní lázeňskou péči - pak ti hradí ubytování, plnou penzi a procedury. Takže potřebuješ peníze opravdu jen na útratu a cestu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
3.5.17 15:12

@hancami
Aha a myslíš že by mě schválili vše na pojištovnu? Nebo nato musí být něco speciálního?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
3.5.17 15:23

@beata123 myslím, že by schválili, znám snad jen jednu holčinu, které neschválili. Když jsou dobře vyplněné papíry, tak je to i rychlé. Od repromedy si nechat nepsat doporučení s tím, aby tam byl výpis co vše máte za sebou, i výsledek spermiogramu. Já si zašla s těmito papíry ke své gynekoložce pro doporučení (ta napsala diagnozu dle tabulek na lázně - takže Primární sterilita) a s tím vším k obvoďákovi, který vyplní žádost na lázně. To odešleš na pojištovnu a do 3 týdnů dají vědět, jestli je vše ok nebo něco doplnit. Já neříkám, že nějak zvlášť pomáhají co se týče fyziologie, i když určitě taky - prokrvují (takže jsou dobré před KET), ale hlavně na tu psychiku!!!Po prvních lázních jsem dokonce přirozeně otěhotněla, ale přestalo se v 6tt vyvíjet

já prostě kudy chodím, tudy lázně chválím a doporučuju. Je škoda, že to doktoři automaticky nenabídnou. tohle vše je na psychiku takový záhul, ale ne jen nás ženou, další a další pokusy..

kdyby jsi chtěla více info, písni mi do SZ, ať to tady holkám zbytečně nezahlcujeme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
3.5.17 15:28

@hancami
Díky moc, popřemýšlím o tom a kdyžtak ti písnu až bude aktuální :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
3.5.17 16:25

@beata123 Ahojky, to mě mrzí. Nedokážu si sama sebe přectavit v takové situaci. Hlavně se drž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
3.5.17 16:35

@fruperka mrzí mě to :hug: znám ten pocit, drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
3.5.17 16:37
@beata123 píše:
Holky tak dnešní trandfér se nekonal embrio po rozmražení nebylo dobré. Ono se tenkrát dovyšetřovalo, nevím prostě nebylo dobré. Takže jsem se tam málem vyvrátila. Takže budeme muset jít do 2 IVF, ale až našetříme. Musím řct že mě to uplně zaskočilo :,(

No to snad neee 8o
Moc mě to mrzí :hug: Musel to být hroznej šok :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
3.5.17 16:42
@Marlenka91 píše:
Tak holky já už jsem po kontrole a vse je v pořádku. V sobotu se jde na OPU :)

Tak super, v sobotu budu držet palce :hug:
A kolik máš folikulů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
3.5.17 16:44

@kelynka děvče, tady se to začíná hemžit špatnýma zprávama :think:
My dvě to musíme zvrátit :hug: :hug: je to teď na nás :andel: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
3.5.17 16:44

@Macamaca
To byl myslím že mi to snad ještě ani nějak nedocvaklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
3.5.17 16:45

@beata123 dekuji, jsi hodna :hug: Preji ti at si najdes praci a prijdes na jine myslenky a potom hura na dalsi pokus :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.