Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@beata123 píše:
Ted koukám po nějaké práci tak snad to se aspon zadaří.
To já nastupuji do nové práce zítra
Mi to vyšlo tak docela naprd když teď lítáme po doktorech. Snad se tam nebudu moc stresovat ![]()
Hodně štěstí při hledání ![]()
@beata123 děkuji. Držím palce. Lázně když jsou na křížek, tak vše hradí pojišťovna, tedy až na útratu ![]()
@beata123 no, že ti to schválí pojišťovna jako komplexní lázeňskou péči - pak ti hradí ubytování, plnou penzi a procedury. Takže potřebuješ peníze opravdu jen na útratu a cestu
@hancami
Aha a myslíš že by mě schválili vše na pojištovnu? Nebo nato musí být něco speciálního?
@beata123 myslím, že by schválili, znám snad jen jednu holčinu, které neschválili. Když jsou dobře vyplněné papíry, tak je to i rychlé. Od repromedy si nechat nepsat doporučení s tím, aby tam byl výpis co vše máte za sebou, i výsledek spermiogramu. Já si zašla s těmito papíry ke své gynekoložce pro doporučení (ta napsala diagnozu dle tabulek na lázně - takže Primární sterilita) a s tím vším k obvoďákovi, který vyplní žádost na lázně. To odešleš na pojištovnu a do 3 týdnů dají vědět, jestli je vše ok nebo něco doplnit. Já neříkám, že nějak zvlášť pomáhají co se týče fyziologie, i když určitě taky - prokrvují (takže jsou dobré před KET), ale hlavně na tu psychiku!!!Po prvních lázních jsem dokonce přirozeně otěhotněla, ale přestalo se v 6tt vyvíjet
já prostě kudy chodím, tudy lázně chválím a doporučuju. Je škoda, že to doktoři automaticky nenabídnou. tohle vše je na psychiku takový záhul, ale ne jen nás ženou, další a další pokusy..
kdyby jsi chtěla více info, písni mi do SZ, ať to tady holkám zbytečně nezahlcujeme ![]()
@hancami
Díky moc, popřemýšlím o tom a kdyžtak ti písnu až bude aktuální ![]()
@beata123 Ahojky, to mě mrzí. Nedokážu si sama sebe přectavit v takové situaci. Hlavně se drž.
@beata123 píše:
Holky tak dnešní trandfér se nekonal embrio po rozmražení nebylo dobré. Ono se tenkrát dovyšetřovalo, nevím prostě nebylo dobré. Takže jsem se tam málem vyvrátila. Takže budeme muset jít do 2 IVF, ale až našetříme. Musím řct že mě to uplně zaskočilo
No to snad neee ![]()
Moc mě to mrzí
Musel to být hroznej šok ![]()
@Marlenka91 píše:
Tak holky já už jsem po kontrole a vse je v pořádku. V sobotu se jde na OPU
Tak super, v sobotu budu držet palce ![]()
A kolik máš folikulů?
@kelynka děvče, tady se to začíná hemžit špatnýma zprávama ![]()
My dvě to musíme zvrátit
je to teď na nás
![]()
@Macamaca
To byl myslím že mi to snad ještě ani nějak nedocvaklo.
@beata123 dekuji, jsi hodna
Preji ti at si najdes praci a prijdes na jine myslenky a potom hura na dalsi pokus
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.