Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Macamaca píše:
Holky, omlouváme se za spamování
Jestli vás to nebaví číst, tak nás vykopněte
@kelynka teď mi došlo, že toto je vlastně tvoje téma, takže si můžeme kecat a kecat
![]()
@Macamaca ja taky topim
… poboliva me podbrisek ![]()
Houbyyy
, no vidis
, ja jsem ho vlastne to tema zalozila
![]()
@kelynka taky mě poboliva, před chvilkou taková jako křeč, tak snad je to dobře
![]()
@Macamaca @kelynka holky v klidu, musím říct, že jste toho zažily brutálně hodně a hlavně těžké věci, jste fakt dobre
my se snažíme 5,5roku, je to hodně na palici, ale přijít o dítě, musí být totální masakr, mě to celkem dostalo v 7.tt, když ani nevíte, že může být po ivf ve vejcovodu. Bilo mu
, ale museli ho i s tím vejcovodem odstranit. Ale prijit o dítě později? To musí být hrůza. Kllobouk dolů
Ale teď už jen pozitivně, držím vám palce a ať jsou tady brzy //
![]()
@Macamaca @kelynka Ahojky, držte se opravdu ten život není jednoduchý
. V naší rodinné línii máme psychozy, hlanvně ženy. Doktorka mě řekla že je to dědičný, ale že taky záleží na nás jak se popereme s životem a na to jakýho partnera budeme mít vedle sebe.
Tak my jsme si včera potvrdili, že opět nic a budu zase ČEKAT na další pokus
tak snad budete úspěšnější @kelynka @Macamaca
@fruperka to jde? to by je museli rozmrazit odebrat vzorek a pak zase zamrazit, nebo už máte předem odebrané vzorky?
Tak holky já už jsem po kontrole a vse je v pořádku. V sobotu se jde na OPU ![]()
@hancami píše:
@fruperka to jde? to by je museli rozmrazit odebrat vzorek a pak zase zamrazit, nebo už máte předem odebrané vzorky?
Je to jak říkáš, rozmrazit - vyšetřit- zamrazit. Neměli jsme na to ještě nárok na pojišťovnu, tak jedině takto, nebo to můžeme ještě 2× zkusit bez PGS. ![]()
@fruperka tak to mě mrzí
myslela jsem, že ty tu vlnu začneš ![]()
A kolikátý jsi den? To už máš potvrzené z krve?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.