1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1665
2.5.17 19:21

@kelynka já mám neschpenku už rok :roll:
Loni 29. dubna jsem měla KET a můj doktor chtěl, abych zůstala doma a já jsem se tomu nebránila, v práci jsem dost stresovala.. Pak v srpnu přerušení těhotenství, pak šestinedělí, pak jsem byla na antidepresivech a kvůli tomu mi nechali neschopenku, no a pak buď stimulace nebo transfer a nějak nemělo smysl jít do práce a běhat po doktorech.. Oni by mě v práci potřebovali pořád a bylo i pro ně lepší to řešit takto.. :think:
Kafka se nás akorát zeptal, jestli chceme říct co můžu a co ne a nebo jestli už to známe. Tak jsme řekli, že víme, tak ani nic neříkal..
Ale vím, že před tím vždycky říkali myslím týden bez sexu a pak jedině s kondomem.. Jestli si to teda dobře psmatuju.. U mě to stejně nehrozí, s tím Utrogestanem bych to nedala :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
2.5.17 19:32

@Macamaca to me mrzi s tim nevydarenym tehu :,( :hug: To kvuli tomu jsi uzivala AD? Mne kdyz umrel syn, tak jsem byla taky uplne na dne a vlastne dodnes s tim bojuji :,( Urcite je dobre, ze mas neschopenku nez se nekde v praci stresovat :hug: Moc bych ti prala, aby jste se miminka dockali :srdce:
Ja jsem se na sex ptala, ja jsem totiz hrozna nymfa :mrgreen: Je to presne jak jsi napsala. Rekl mi, ze samotny sex nevadi, ale spis vadi orgasmus, skodi v zacatku plodu. Takze budu abstinovat :lol: :zed: Pro deti vydrzim uplne vse :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
2.5.17 19:39

@Macamaca vy jste meli vlastne pgd. Rekli vam co za pohlavi zavede???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
2.5.17 19:39

@kelynka děkuji :hug:
Jo, brala jsem to kvůli tomu. Ze začátku jsem furt jen ležela a brečela, až manžel řekl dost a dotáhl mě k doktorce. Pak se mi to ještě vrátilo po druhém IVF, kdy se neoplodnilo žádný vajíčko, tak mě to znova semlelo a znova AD. Ale už je to tak nějak za mnou, i když úplně to nikdy nezmizí.. Ještě v létě umřela manželovi maminka, tak toho bylo nějak moc :?
Jo lepší neriskovat.. Taky jsem to. někde četla s tím orgasmem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
2.5.17 19:42

@Macamaca umele oplodneni je hodne narocne na psychiku. Je dobre, ze jsis rekla, ze je to za tebou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
2.5.17 19:43

@kelynka co nám zbývá, musíme jít dál a hledět dopředu :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
2.5.17 19:50
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
2.5.17 19:52

Holky, omlouváme se za spamování :jazyk:
Jestli vás to nebaví číst, tak nás vykopněte :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157

@Macamaca kdy budes testovat? Vydrzis tech 14dni? Ja jak se znam, tak po tydnu uz budu blaznit s testem :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
2.5.17 19:58

V pohodě mě to baví :mrgreen: aspoň vím na co se připravit :mrgreen: to s tím sexem mě dnes taky napadlo tak aspoň vím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
2.5.17 20:02

@kelynka já budu muset dřív kvůli neschopence chtě nechtě :roll:
12.5. jdu na kontrolu a už musím mít jasno :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
2.5.17 20:03
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
2.5.17 20:17

@Macamaca takze to bude 10den… to uz musi jit neco videt :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
2.5.17 20:21

@kelynka to jo, to už bude jasno :andel:

Mě klepe zimnice, musela jsem pustit topení :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.