1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1665
1.5.17 17:51

@kelynka to my taky, ale jen trochu a přes oblečení to nebude vidět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
1.5.17 17:54

@kelynka manžel má taky holou hlavu a já jsem měla blond vlasy po lopatky, ale v patek jsem se nechala ostříhat a přebarvit na tmavší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
1.5.17 17:57

@Macamaca faaakt, taky mate tetovani? :lol: To je super :palec: Takze jste nam docela podobni :mrgreen: Teda ted uz jsi vlastne tmavovlaska :lol:. Co, ze takova zmena z blond na tmavou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
1.5.17 18:01

@Macamaca ja jsem hrozny tremista, tak se bojim :lol: Nejradsi bych pretocila cas :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
1.5.17 18:03

@kelynka mě to občas chytne, že potřebuju změnu. No máme jen trochu, manžel nahoře na ruce a lýtko. A já rameno, což je předělávka starého tetování a pak nad zadkem. Chtěla bych celý rukáv, ale zatím jsou peníze potřeba jinde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
1.5.17 18:07

@Macamaca jasne rozumim :lol: Leze to taky do penez, to je pravda :lol: Tak ja mam rukav, druhou ruku da se rict taky skoro celou, nad prsama, na trisle, zada ne uplne cele a stehno :lol: Manzel obe ruce cele, nohu celou, druhou skoro celou, pulku zad a prsa :mrgreen: a pak teda jeste zezadu na hlave :lol: Jsme jak omalovanky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
1.5.17 18:25

@kelynka teda vy toho máte hodně, no je to jako droga, jak začneš, tak nechceš přestat :mrgreen:
Já mám taky nervy, ale až teď večer.. Celý den jsem uklízela a prala, abych nemusela příští dny nic dělat. Ještě udělám oběd na zítra, rozkrájím ananas, vyžehlím manželovi košile do práce, umyju sprcháč a pak si dám červené vínko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
1.5.17 18:33

@Macamaca
Já teda zatím čas nevím, ale předpokládám že to bude po ráno jako vždy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
1.5.17 18:36

@Macamaca
teda taky se chystám zítra na úklid ať pak mám klid:-) a ananas už mám taky koupený. Holky @Macamaca @kelynka ja myslím že jsme připraveny :hug: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
1.5.17 18:41

@beata123 většinou to bývá kolem 10-11 :)
Já jsem to vzala z gruntu i s oknama a ještě udělala na zahradě, co bylo potřeba :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
1.5.17 18:51

@Macamaca
Tak to jsi vzala opravdu z gruntu. Na zahradu se taky chystám, jak pršelo tak plevelu se daří takže to by 14dní nepočkalo:-)No já mívám akupunkturu takže věšinou jsem tam měla být už na 9hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
1.5.17 19:45

@Macamaca ty jo super, to jsi toho hodne stihla, sikulka jsi :hug: Uz at je zitrek :lol: Musime se na to dobre vyspinkat :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
1.5.17 21:09

Holky drzim palce vsem na zitra i stredu :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
1.5.17 21:34

@fruperka díky :kytka:

Tak už mám skoro hotovo, ještě dodělám bramborovou kašu :pankac:

Já budu muset vstávat brzo v 8 už musím být na akupunktuře :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
501
1.5.17 21:42

Holky, přeji všem hodně štěstí :kytka: :andel: A za pár dní, ať je tady pořádná těhotenská vlna v podobě // na testu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.