Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kelynka to my taky, ale jen trochu a přes oblečení to nebude vidět ![]()
@kelynka manžel má taky holou hlavu a já jsem měla blond vlasy po lopatky, ale v patek jsem se nechala ostříhat a přebarvit na tmavší ![]()
@Macamaca faaakt, taky mate tetovani?
To je super
Takze jste nam docela podobni
Teda ted uz jsi vlastne tmavovlaska
. Co, ze takova zmena z blond na tmavou?
@Macamaca ja jsem hrozny tremista, tak se bojim
Nejradsi bych pretocila cas ![]()
@kelynka mě to občas chytne, že potřebuju změnu. No máme jen trochu, manžel nahoře na ruce a lýtko. A já rameno, což je předělávka starého tetování a pak nad zadkem. Chtěla bych celý rukáv, ale zatím jsou peníze potřeba jinde ![]()
@Macamaca jasne rozumim
Leze to taky do penez, to je pravda
Tak ja mam rukav, druhou ruku da se rict taky skoro celou, nad prsama, na trisle, zada ne uplne cele a stehno
Manzel obe ruce cele, nohu celou, druhou skoro celou, pulku zad a prsa
a pak teda jeste zezadu na hlave
Jsme jak omalovanky ![]()
@kelynka teda vy toho máte hodně, no je to jako droga, jak začneš, tak nechceš přestat ![]()
Já mám taky nervy, ale až teď večer.. Celý den jsem uklízela a prala, abych nemusela příští dny nic dělat. Ještě udělám oběd na zítra, rozkrájím ananas, vyžehlím manželovi košile do práce, umyju sprcháč a pak si dám červené vínko ![]()
@Macamaca
Já teda zatím čas nevím, ale předpokládám že to bude po ráno jako vždy ![]()
@Macamaca
teda taky se chystám zítra na úklid ať pak mám klid:-) a ananas už mám taky koupený. Holky @Macamaca @kelynka ja myslím že jsme připraveny
![]()
@beata123 většinou to bývá kolem 10-11 ![]()
Já jsem to vzala z gruntu i s oknama a ještě udělala na zahradě, co bylo potřeba ![]()
@Macamaca
Tak to jsi vzala opravdu z gruntu. Na zahradu se taky chystám, jak pršelo tak plevelu se daří takže to by 14dní nepočkalo:-)No já mívám akupunkturu takže věšinou jsem tam měla být už na 9hodin.
@Macamaca ty jo super, to jsi toho hodne stihla, sikulka jsi
Uz at je zitrek
Musime se na to dobre vyspinkat ![]()
@fruperka díky ![]()
Tak už mám skoro hotovo, ještě dodělám bramborovou kašu ![]()
Já budu muset vstávat brzo v 8 už musím být na akupunktuře ![]()
Holky, přeji všem hodně štěstí
A za pár dní, ať je tady pořádná těhotenská vlna v podobě // na testu. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.