1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1665
3.5.17 16:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
3.5.17 16:48
@Macamaca píše:
Tak super, v sobotu budu držet palce :hug:
A kolik máš folikulů?
@Macamaca píše:
@kelynka děvče, tady se to začíná hemžit špatnýma zprávama :think:
My dvě to musíme zvrátit :hug: :hug: je to teď na nás :andel: :kytka:

To teda musime :roll: :andel: Musime verit, ze to klapne :hug: Co jsi dnes delala? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
3.5.17 16:54

@kelynka :srdce:
já vůbec nic, válím se. Jen jsem udělala manželovi kafe, ohřála oběd a udělala mu v počítači nějaký tabulky do práce a ladím satelit.. Toť náplň mého dne :mrgreen: co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
3.5.17 17:18

@Macamaca folikulu cca 9. To je dobrý ne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
3.5.17 17:20

@Marlenka91 to je dobrý, třeba ke ještě i nějaký schovaný :andel:
Hlavně aby v nich byly kvalitní vajíčka. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
3.5.17 17:22

@Macamaca jo no to bude nejdůležitější, ale věřím a doufam že jo :) ty jo už bych nejraději pretocila čas. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
3.5.17 17:26

@Marlenka91 věřit musíme všechny, jinak by jsme do toho nešly :hug:
A počkej, až budeš čekat, jak se embryjka vyvinou a pak na test :andel: to je teprve čekání :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
3.5.17 17:31

@Macamaca jo na test to bude nejhorší čekání :mrgreen: :mrgreen:
A jak se cítíš ty? Všechno dobrý? Ještě mě napadla otazecka…mohla sis vybrat pohlaví? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
3.5.17 18:03

@Macamaca ja jsem dopoledne uklizela, pak jsem si schrupla a ted kukam na telku s holkama :lol: Strasne se ten cas vlece :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
3.5.17 18:47

@Marlenka91 pobolívá mě břicho a střídavě je mi buď horko nebo mě klepe zimnice. Nejspíš jsem se někde nachladla :think:
Pokud nebudeš mít embryjka geneticky vyšetřena, tak pohlaví nikdo neví..
Pokud jsou vyšetřena, pohlaví ví a většinou ho řeknou až později. Oficiálně se vybírat pohlaví nesmí, ale vím, že tu holky psaly, že se dá po telefonu domluvit s embryoložkou, které embryjko vybere.. Ale to já nechávám osudu, budu ráda, ať je to co je to :mrgreen: Přijde mi to trošku už velký zasahování.. Ale zase chápu, pokud už někdo má třeba holčičku, že by chtěl další chlapečka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
3.5.17 18:48

@kelynka no vleče se to. Ale někde tu někdo psal, ze na dobrý věci se vyplatí počkat :pankac: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
3.5.17 18:51

@Macamaca me je poslední dobou strašná zima furt. Musela jsem si doma i pritopit. To počasí venku je vážně otřes to je akorát zalezt do postele a nic nedělat :mrgreen:
Jj právě mě to zajímalo, že jsem to už někde četla že si holky vybiraly. Ale tak hlavni je aby bylo zdravé :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
3.5.17 19:40

@Macamaca jj jak se rika kdo si pocka ten se docka :lol: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
4.5.17 09:34

Ahoj holky, tak já už dnes 40dc a začínám uvažovat, jestli si nechat píchnout agolutin, nebo to ještě přes dovolenou neřešit :nevim: doufala jsem, že přijde pro mě normálně kolem 36-38dc, to by byl úplný ideál, na dovolené už bez MS a zatím i bez utrose a po dovolené utroš a týden po ní transfer… když si nechám zítra píchnout, tak jak naschvál MS dorazí na začátku dovolené :pocitac:

když ji člověk nechce, tak dorazí a když má MS dorazit tak nikde :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
4.5.17 09:42

@hancami ahoj, pokud máš normálně 36-38, tak bych to asi ještě neřešila, ať fo sebe necpeš další zbytečný uměliny.. ;)
Vím, že MS na dovolené nic moc, ale nechala bych to na přírodě. To víš, to je jak naschvál, vždycky když má ni čekáš, tak nic a když ji nechceš, přijde dřív :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.