Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Macamaca píše:
Tak super, v sobotu budu držet palce
A kolik máš folikulů?
@Macamaca píše:
@kelynka děvče, tady se to začíná hemžit špatnýma zprávama
My dvě to musíme zvrátit![]()
je to teď na nás
![]()
To teda musime
Musime verit, ze to klapne
Co jsi dnes delala? ![]()
@kelynka ![]()
já vůbec nic, válím se. Jen jsem udělala manželovi kafe, ohřála oběd a udělala mu v počítači nějaký tabulky do práce a ladím satelit.. Toť náplň mého dne
co ty?
@Marlenka91 to je dobrý, třeba ke ještě i nějaký schovaný ![]()
Hlavně aby v nich byly kvalitní vajíčka. ![]()
@Macamaca jo no to bude nejdůležitější, ale věřím a doufam že jo
ty jo už bych nejraději pretocila čas. ![]()
@Marlenka91 věřit musíme všechny, jinak by jsme do toho nešly ![]()
A počkej, až budeš čekat, jak se embryjka vyvinou a pak na test
to je teprve čekání ![]()
@Macamaca jo na test to bude nejhorší čekání
![]()
A jak se cítíš ty? Všechno dobrý? Ještě mě napadla otazecka…mohla sis vybrat pohlaví? ![]()
@Macamaca ja jsem dopoledne uklizela, pak jsem si schrupla a ted kukam na telku s holkama
Strasne se ten cas vlece ![]()
@Marlenka91 pobolívá mě břicho a střídavě je mi buď horko nebo mě klepe zimnice. Nejspíš jsem se někde nachladla ![]()
Pokud nebudeš mít embryjka geneticky vyšetřena, tak pohlaví nikdo neví..
Pokud jsou vyšetřena, pohlaví ví a většinou ho řeknou až později. Oficiálně se vybírat pohlaví nesmí, ale vím, že tu holky psaly, že se dá po telefonu domluvit s embryoložkou, které embryjko vybere.. Ale to já nechávám osudu, budu ráda, ať je to co je to
Přijde mi to trošku už velký zasahování.. Ale zase chápu, pokud už někdo má třeba holčičku, že by chtěl další chlapečka..
@kelynka no vleče se to. Ale někde tu někdo psal, ze na dobrý věci se vyplatí počkat
![]()
@Macamaca me je poslední dobou strašná zima furt. Musela jsem si doma i pritopit. To počasí venku je vážně otřes to je akorát zalezt do postele a nic nedělat ![]()
Jj právě mě to zajímalo, že jsem to už někde četla že si holky vybiraly. Ale tak hlavni je aby bylo zdravé ![]()
Ahoj holky, tak já už dnes 40dc a začínám uvažovat, jestli si nechat píchnout agolutin, nebo to ještě přes dovolenou neřešit
doufala jsem, že přijde pro mě normálně kolem 36-38dc, to by byl úplný ideál, na dovolené už bez MS a zatím i bez utrose a po dovolené utroš a týden po ní transfer… když si nechám zítra píchnout, tak jak naschvál MS dorazí na začátku dovolené ![]()
když ji člověk nechce, tak dorazí a když má MS dorazit tak nikde ![]()
@hancami ahoj, pokud máš normálně 36-38, tak bych to asi ještě neřešila, ať fo sebe necpeš další zbytečný uměliny.. ![]()
Vím, že MS na dovolené nic moc, ale nechala bych to na přírodě. To víš, to je jak naschvál, vždycky když má ni čekáš, tak nic a když ji nechceš, přijde dřív ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.