1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7157
7.5.17 20:12

@Pindrušenka tak to je hodna sestra :hug: :andel: Tu moznost urcite vyuzij :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
7.5.17 20:23

@kelynka Mám jen trošku strach, aby to klaplo. Ségra je plná očekávání, a to je věc kterou moc člověk nemůže ovlivnit. Ty máš genetiku Embryjek. Mi nemáme,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
7.5.17 20:59

@Pindrušenka nemame genetiku embryi. Pred ivf nam delali genetiku a nebyla potreba je vysetrovat :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
7.5.17 21:07

@kelynka To je stejný i u nás. Tokareva mě říkala že by šla hned v dalším cyklu do ketu, že je to i nejlepší, ale že to nechá jen na nás. Začínám zvažovat ségřinu nabídku. A měla jsi ket v nativu, já ano. Jo a menstruace se mě dnes rozjela, ráno to bylo šílené a ted je mi fajn, jak to držel ten utroš tak i chodit jsem nemohla jak mě bylo zle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
7.5.17 21:15

@Pindrušenka nativ jsem ted nemela, lepila jsem naplasti :oops: Urcite do dalsiho pokusu bezte, budu drzet pesti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
7.5.17 21:18

@kelynka uvidím co mě řeknou ve čtvrtek, mám ultrazvuk. A co ty kdy se chystaš testit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
8.5.17 09:33

@Pindrušenka tak to je hezký od sestry :hug:
Jsem ráda, že je ti líp :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
8.5.17 10:00

@Macamaca Ahojky, už je to super, trošku jsem si pobrečela a život jde dál. Ve mě to asi bude dlouho, ale díky tomu že mám malou tak to přebolí rychleji. Jo ségra je super, je v Anglii už 3 rokem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
8.5.17 10:14

@Pindrušenka uz jsem testovala dnes 6den a nic :zed: Ja urcite plakat nebudu, jen to hodne zamrzi :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
8.5.17 10:16

@kelynka Ahojky, to je ještě moc brzo, nebo néééé. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
8.5.17 10:21

Taky myslím, že je ještě brzo na nějaký závěry. @kelynka ještě to nevzdávej :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
8.5.17 10:22

@Macamaca @Pindrušenka holky nemyslim si, ze je brzo… u tech blastocyst byva brzy pozitivni test :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
8.5.17 10:23

@Macamaca Budu se tesit na dobre zpravy od tebe :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
8.5.17 10:23

@kelynka Víš co já jsem si to tak moc přála, a myslela jsem si když to klaplo na 1 ivf tak ket vyjde taky po 3 letech. Tak jsem tvrdě jen dopadla na zem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
8.5.17 10:24

@Pindrušenka to chapu. Nam vysel prvni pokus, i druhy tak jsem to ted brala s rezervou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.