Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kelynka Mám jen trošku strach, aby to klaplo. Ségra je plná očekávání, a to je věc kterou moc člověk nemůže ovlivnit. Ty máš genetiku Embryjek. Mi nemáme,
@Pindrušenka nemame genetiku embryi. Pred ivf nam delali genetiku a nebyla potreba je vysetrovat ![]()
@kelynka To je stejný i u nás. Tokareva mě říkala že by šla hned v dalším cyklu do ketu, že je to i nejlepší, ale že to nechá jen na nás. Začínám zvažovat ségřinu nabídku. A měla jsi ket v nativu, já ano. Jo a menstruace se mě dnes rozjela, ráno to bylo šílené a ted je mi fajn, jak to držel ten utroš tak i chodit jsem nemohla jak mě bylo zle.
@Pindrušenka nativ jsem ted nemela, lepila jsem naplasti
Urcite do dalsiho pokusu bezte, budu drzet pesti ![]()
@kelynka uvidím co mě řeknou ve čtvrtek, mám ultrazvuk. A co ty kdy se chystaš testit.
@Pindrušenka tak to je hezký od sestry ![]()
Jsem ráda, že je ti líp ![]()
@Macamaca Ahojky, už je to super, trošku jsem si pobrečela a život jde dál. Ve mě to asi bude dlouho, ale díky tomu že mám malou tak to přebolí rychleji. Jo ségra je super, je v Anglii už 3 rokem.
@Pindrušenka uz jsem testovala dnes 6den a nic
Ja urcite plakat nebudu, jen to hodne zamrzi ![]()
Taky myslím, že je ještě brzo na nějaký závěry. @kelynka ještě to nevzdávej ![]()
@Macamaca @Pindrušenka holky nemyslim si, ze je brzo… u tech blastocyst byva brzy pozitivni test ![]()
@kelynka Víš co já jsem si to tak moc přála, a myslela jsem si když to klaplo na 1 ivf tak ket vyjde taky po 3 letech. Tak jsem tvrdě jen dopadla na zem.
@Pindrušenka to chapu. Nam vysel prvni pokus, i druhy tak jsem to ted brala s rezervou…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.