Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kelynka krátký, prý se to tak dělá pokud je nízké AHM a kvůli věku taky není na co čekat, v říjnu mě bude 38
@Petule35 ahoj, zkus se s nimi o tom pobavit. Mě třeba u poslední stimulace přidali ke Gonalu ještě Luveris, někde jsem četla, že podporuje kvalitu vajíček. Taky zkus co nejdřív brát inositol, ten by měl taky pomáhat. A jak je na tom manžel se spermiogramem? Tam je vše ok? Jestli ne, tak mu taky nasadit nějaký vitamíny..
V Repromedě tu krev během stimulace neberou, kontrolují jen na ultrazvuku..
@Mellisa 012 děkujeme ![]()
Tak už se ti to blíží ![]()
@pajinkapajinka děkujeme ![]()
@Macamaca ahoj, díky za radu
beru Inofolic, gynex a bylink. čaje - kontryhel, maliník a chlapovi zítra koupím Folandrol. Spermio bylo trošku horší, ale prý nic drastického, dělali jsme ICSI
Ty jsi stimulovala Gonalem kolik dní?
@pajinkapajinka píše:
@kelynka OPRAVDU NEVZDÁVEJ!!!Musí to vyjít
Dekuji, jsi zlata ![]()
@Mellisa 012 Ahojky, moc děkuji. Ty se taky drž a at máš pěknou úrodičku po stimulaci. ![]()
@Petule35 poprvé 11 dní, pak 10, 9 a 10
Příspěvek upraven 08.05.17 v 17:33
Holky, mě začíná regulérně hrabat.. V noci se mi zdálo, že jsem porodila holčičku a nějak jsme se pořád nemohli shodnout na jménu, protože to měl být kluk.. Já skončím brzo v blázinci ![]()
@Macamaca a mne se zase zda o testech, taky mi uz hrabe
Kazdou noc se ted budim kolem pul 5rano
Jsme v tom spolu… ![]()
@Petule35 ahojky tak já mám AMH 0,8 a pichala sem gonal 225 potom 275 jednotek, k tomu ještě luveris a pak i cetrotide. A budeme mít dlouhý protokol ![]()
@kelynka vim, co to je mit nadeji jen v ivf a tak i kdyz mam diky repro doma dve cacorky porad tuto diskuzi procitam a dodnes se me to dotyka a vsem tady preji, aby se povedlo a miminka se dockali ❤❤❤
@pajinkapajinka dekujeme za pozitivni energii
Holcickam posilam pohlazeni
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.