Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
A holky, chtěli po vás před stimulací papír, že máte cytologii v pořádku?? Já jsem byla naposledy vloni v červnu a bylo všechno dobrý. Teď se mi to tak nějak kryje, kdybych začala stimulovat koncem května.
@Mellisa 012 píše:
nějak to uteklo…držím i nadále pěstiChtěla jsem se zeptat, ten inositol se dá koupit zvlášť, já se na něj ptala v lékárně a nabídla mě jen Nosifol, že tam je už obsažený
Děkuji ![]()
Myslím, že holky psaly, že nejlépe vychází na myprotein.cz, bere se tuším 5g denně, tak mrkni ![]()
Příspěvek upraven 10.05.17 v 14:11
@Mellisa 012 píše:
A holky, chtěli po vás před stimulací papír, že máte cytologii v pořádku?? Já jsem byla naposledy vloni v červnu a bylo všechno dobrý. Teď se mi to tak nějak kryje, kdybych začala stimulovat koncem května.
Nechtěli, ale radši si zajdi, už to máš skoro rok ![]()
@Pindrušenka píše:
Hehe holky dělám si radost objednávám si hadříky, mou drahou polovičku asi klepne![]()
Ja taky hrozne rada nakupuji
Manzel mi vcera koupil kabelku Louis Vuitton za 56tis, abych nebyla pry smutna kvuli negativnimu testiku
Jsem si rikala, ze za ty penizky mohlo byt dalsi ivf
Ja tady tu znacku miluji ![]()
@Pindrušenka píše:
Tak krev je negativní a ptala jsem se na ten Prednison a Anopyrin a možná mě ho dají, ale zas v tom nevidí zajištěný úspěch. A na genetiku embryi nemám nárok.![]()
Se kterou dr jsi mluvila o tech lecich? Ano taky mi rekla, ze nezarucuje uspech ![]()
@kelynka Ahojky, volal mě Kafka, ale asi si je vyžádám u ultrazvuku i kdybych měla být samoplatce. Tak to máš super manžela že ti koupí tak drahou kabelku, jen aby ti udělal radost.
@Pindrušenka píše:
Tak se manžela zeptej co dostaneš když bude test pozitivní.![]()
Pokud by se podarilo to by byl pro me nejkrasnejsi darek
Ja bych si prala mit velkou rodinu ![]()
@kelynka Taky to mám tak, člověk si snad ani nic jiného přát nemůže. Nejhorší na tom je to že někdo rodí děti na počkání a někdo se může stavět na hlavu a pořád nic.
![]()
Ahoj holky. Tak z 5 embryek nám zůstali dvě. V pátek bych měla vědět zda budou vhodná ke transferu. Doufám že to vyjde!
@Marlenka91 Ahojky,tak to je fajn že jsou dvě. A budou dělat PGD. Já jsem měla odebráno v roce 2013, 28 folikul a z toho bylo 23 zralých vajuch, tak jsme nechali 10 ICSI a PICSI a 5 přirozeně, a z toho zbyli 4 hatchujicí blastocysty.
@Pindrušenka wow. Tak o takovým množství si můžu nechat zdát. Budu doufat že vyjde alespoň jedno
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.