1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
501
10.5.17 14:01

A holky, chtěli po vás před stimulací papír, že máte cytologii v pořádku?? Já jsem byla naposledy vloni v červnu a bylo všechno dobrý. Teď se mi to tak nějak kryje, kdybych začala stimulovat koncem května.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
10.5.17 14:05

@Pindrušenka jen si dělej radost, je to potřeba.. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
10.5.17 14:06

:* @VanillaSky děkujeme :hug:

Příspěvek upraven 10.05.17 v 14:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
10.5.17 14:09
@Mellisa 012 píše:
nějak to uteklo…držím i nadále pěsti :andel: Chtěla jsem se zeptat, ten inositol se dá koupit zvlášť, já se na něj ptala v lékárně a nabídla mě jen Nosifol, že tam je už obsažený :think:

Děkuji :hug:
Myslím, že holky psaly, že nejlépe vychází na myprotein.cz, bere se tuším 5g denně, tak mrkni :andel:

Příspěvek upraven 10.05.17 v 14:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
10.5.17 14:10
@Mellisa 012 píše:
A holky, chtěli po vás před stimulací papír, že máte cytologii v pořádku?? Já jsem byla naposledy vloni v červnu a bylo všechno dobrý. Teď se mi to tak nějak kryje, kdybych začala stimulovat koncem května.

Nechtěli, ale radši si zajdi, už to máš skoro rok  :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
10.5.17 14:14
@Pindrušenka píše:
Hehe holky dělám si radost objednávám si hadříky, mou drahou polovičku asi klepne :lol: :lol:

Ja taky hrozne rada nakupuji :lol: Manzel mi vcera koupil kabelku Louis Vuitton za 56tis, abych nebyla pry smutna kvuli negativnimu testiku :lol: Jsem si rikala, ze za ty penizky mohlo byt dalsi ivf :oops: Ja tady tu znacku miluji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
10.5.17 14:15
@Pindrušenka píše:
Tak krev je negativní a ptala jsem se na ten Prednison a Anopyrin a možná mě ho dají, ale zas v tom nevidí zajištěný úspěch. A na genetiku embryi nemám nárok. :zed: :zed:

Se kterou dr jsi mluvila o tech lecich? Ano taky mi rekla, ze nezarucuje uspech :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
10.5.17 14:41

@kelynka Ahojky, volal mě Kafka, ale asi si je vyžádám u ultrazvuku i kdybych měla být samoplatce. Tak to máš super manžela že ti koupí tak drahou kabelku, jen aby ti udělal radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
10.5.17 14:43

Tak se manžela zeptej co dostaneš když bude test pozitivní. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
10.5.17 17:09

@Pindrušenka jooo on je zlaticko❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
10.5.17 17:13
@Pindrušenka píše:
Tak se manžela zeptej co dostaneš když bude test pozitivní. :lol: :lol:

Pokud by se podarilo to by byl pro me nejkrasnejsi darek :srdce: Ja bych si prala mit velkou rodinu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
10.5.17 17:46

@kelynka Taky to mám tak, člověk si snad ani nic jiného přát nemůže. Nejhorší na tom je to že někdo rodí děti na počkání a někdo se může stavět na hlavu a pořád nic. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
10.5.17 19:20

Ahoj holky. Tak z 5 embryek nám zůstali dvě. V pátek bych měla vědět zda budou vhodná ke transferu. Doufám že to vyjde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
10.5.17 19:54

@Marlenka91 Ahojky,tak to je fajn že jsou dvě. A budou dělat PGD. Já jsem měla odebráno v roce 2013, 28 folikul a z toho bylo 23 zralých vajuch, tak jsme nechali 10 ICSI a PICSI a 5 přirozeně, a z toho zbyli 4 hatchujicí blastocysty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
10.5.17 21:02

@Pindrušenka wow. Tak o takovým množství si můžu nechat zdát. Budu doufat že vyjde alespoň jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.