1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
978
23.6.17 11:27

@hancami Ahojky, ale i ty děsné bolesti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
23.6.17 11:31

@Pindrušenka máš i Utrogestan? a to máš jako křeče nebo tupá bolest trvalá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
23.6.17 11:58

@hancami Utroš mám a je to taková bodava bolest vždycky přájde a pak odejde a teď je to je takovej divnej pocit a sem tam jen pichne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
23.6.17 12:52

@Pindrušenka to může být asi cokoliv :nevim: možná trochu trapné, co teď napíšu, ale já třeba při braní utroše a ostatních hormonů, mám vcelku velké bolesti, jak se tvoří větry a to ani nejím nic nadýmavého, ale celkem hodně to vždycky někde píchne skoro až křeč.. :zed: co hromadova?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
23.6.17 13:24

@hancami Zatím nenapsala, ale nic si už moc nemaluju, protože by to bylo velké zklamání. bylo mě fakt zle a do dvou hodin jsem špinila. Dneska zatím nic a ani náznak, a to jsem si schválně utroš zaváděla ráno později. Nechám to osudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
23.6.17 16:16

@Pindrušenka neboj. Já u úspěšného KETu měla vždy tak silné křeče, že jsem se nemohla ani nadechnout. Hlavně v noci 20 minutová bolest a pak to ustoupilo. Druhý den jsem měla z toho ještě bolavé a citlivé břicho. Tehdy jsem si říkala, že to je určitě mimoděložní. Měla už jsem v té době lehce pozitivní test 8. den po KET. Na kontrole jsem to Hromadové říkala a nijak to nekomentovala, jen se usmívala a že jsem těhotná. A to špinění - může to být cokoli. Já když jsem začala špinit, tak jsem tehdy Hromadové volala a ta mi říkala, ať v žádném případě nevysazuju léky. Pokud začnu krvácet, ať beru utrogestan i přesto, ale polykám ho. Drž se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
23.6.17 16:29

@Marcya Ahojky, děkuji já totiž u nezdařileho 1 ketu v květnu to začalo až 9 den ted to začalo už 6 den ale ty bolesti jsou velky i horko me polívá dnes jsem jen tak jak píšeš celá robolavělá, ale bolesti trochu mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
23.6.17 16:50

@Pindrušenka budeš zkoušet testík? Zítra už bys tam asi mohla něco vidět. Pak dej vědět co ti Hromadová odepsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
23.6.17 17:19

Ahoj holky, dnes jsem byli v repromedě kvůli výsledkům genetiky a spermiu. Bohužel jsem přenašečka nějaký hnusný nemoci, tak musí otestovat partnera jestli to taky nemá. S doktorkou jsme se domluvili, že půjdeme do ivf. Budu mít krátký protokol s gonalem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
23.6.17 18:23

@Potkyš Ahoj, tvoje 1.IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
23.6.17 18:24

@Marcya Jo jo první.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
23.6.17 18:28

@Potkyš tak moc držím palečky, aby bylo i poslední :palec: Není se čeho bát. V podstatě nejhorší na tom všem je jenom to čekání a nervy. Vše ostatní se dá v pohodě zvládnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
23.6.17 18:28

@Potkyš budete mit i pgs?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
23.6.17 18:31

@kelynka Ano budeme mít pgs a to na pojišťovnu a připlatíme si pisci a macs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
23.6.17 18:34

@Potkyš drzim pesti :hug: Taky nas ceka ivf. V pondeli jdu s manzelem na spermiogram a potom se rozhodne jaky budu mit protokol, brali mi krev, tak jsem zvedava :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.