Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky, mám navíc jedno balení Femibionu 1 s vit. D za 255,– kdyby jste některá chtěla, můžu předat v Brně.
@fruperka Ahojky, no uvidíme jak dopadnu v uterý na testech a ultrazvuku. A v kterým týdnu jsi? Já mám femibionu zatím taky hodně beru, beru ho od ledna tak mám koupenou zásobu. ![]()
@Pindrušenka jsem v 8tt a zatím to vypadá, že budu mít jedno balení navíc. Taky jsem byla docela zásobená, beru ho už několik let ![]()
@fruperka Teda to letí, já budu doufat že po tom krváceni bude vše v pořádku ve čtvrtek mám termín menstruace. Pořád mám dost bolesti ale hned odejdou nejsou tak trvalé jak v ten 6 den.
Holky to jsou krásné zprávy takhle po ránu ![]()
@fruperka velká gratulace. To je nádhera a jen tak dál ![]()
@Pindrušenka moc gratuluju a držím palce ![]()
@Marcya No další krůček máme za sebou. A co ty testovala jsi znovu?
@fruperka krásné zprávičky
tak přeji ať vše dál probíhá v pohodě a můžeš si těhu užívat ![]()
@Pindrušenka jojo nedalo mi to
, čárečka je o fous tmavší než včera, tak nezbývá než doufat. Mě tentokrát jen občas v břiše píchne jinak se cítím úplně dobře, ale při minulém úspěšném KETu jsem mívala taky silnější bolesti břicha. A bylo to v pořádku. Asi to těhotenství je pokaždé jiné.
@Pindrušenka ne bohužel. 7 týden zamlklé těhotenství
Brali mi pak v Repromedě další odběry krve a nakonec zjistili zvýšené NK buňky. Když se vytvořilo srdíčko, moje imunitní reakce postupně embryo zabila. Měla jsem být v 9tém týdnu, embryo se přestalo vyvíjet v 7. Teď beru prednison a dostala jsem před KET kapačku Intralipidu a moc doufám, že to tentokrát nedopadne stejně. S bolestí břicha na úplném začátku to ale nic společného nemělo. Ty už jsi zdravé dítě porodila, takže tvá imunita vůči miminku je OK.
@hancami @Marcya děkuju, každou kontrolou jsem klidnější a klidnější, tak si to chci maximálně užít, když jsme na to tak dlouho čekali. Jen teď přecházím k nové gynekoložce, tak snad bude v pohodě-Mudr. Dvořáková na Orlí, nemáte některá osobní zkušenost? Nemá úplně dobré recenze, ale nechci ji odepsat předem, tak jsem zvědavá, snad si nepohorším ![]()
@fruperka teda, podívala jsem se na její hodnocení a musím říct, že máš odvahu
já bych k takové nešla ![]()
@Marcya To jo, ale před 1 ivf jsem brala taky Prednison a po tom nezdařilém ketu mě ho dali taky, ale taky říkali že to nemusi mít vliv. Já jinak testy nemam na imunitu.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.