Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pindrušenka já minule Prednison neměla. Teď už mám. Uvidíme. Imuno mi dělali až teď po té revizi. Předtím jsem ho taky neměla. Snad to k něčemu bude ![]()
@fruperka já s ní zkušenost nemám a ani nevím ve svém okolí kdo by k ní chodil. Já chodím do Řečkovic k Mudr. Zlámalovi už několik let a jsem spokojená. Tehdy jsem na něj dostala kladné recenze od známých ![]()
@hancami píše:
@fruperka teda, podívala jsem se na její hodnocení a musím říct, že máš odvahu![]()
já bych k takové nešla
našla jsem i pár hodně dobrých, ale fakt je, že to bude asi překvápko
Nevím, je mi teď blbý tam volat, že chci k někomu jinýmu-dali mě tam automaticky.
@fruperka zkusím se zeptat kámošky, před časem se stěhovala do Brna a taky hledala, vím, že chodí někam, kde je těch lékařů více a doktorka má i odpoledne jako tato ![]()
@hancami děkuji, já zase ty časy neřeším. kdyby byla dobrá, ať má klidně pár hodin týdně, to mi je jedno, ale hledala jsem ordinaci, kde mají tu těhotenskou péči ucelenou a neposílají jinam a ta Orlí mi přišla v pohodě, ale když ty doktory začnu projíždět, tak jsou hrozní skoro všichni… ![]()
@fruperka tak kamarádka chodí na Orlí, ale ke Kubíčkové a je hoooodně spokojená
@hancami moc díky za optání
, ale i na ni jsou tam špatné recenze, to si asi nevyberu…
@hancami Tak já jsem tu doktorku nakonec zrušila a objednala se úplně jinam, nějak se mi rozleželo a jistota je jistota
je fakt, že ty reference asi nejsou samy sebou ![]()
@fruperka
ono po tom co tady máme kolikrát za sebou, ještě se nervovat s doktorkou
tak přeji ať je to nyní dobrá volba ![]()
Ahoj děvčata, po dlouhé době koukám jak tu válčíte
Já už chodím do práce a pořád čekám na MS a nepřichází, tak mi to nedalo a dnes jsem si udělala test a slabý duch ale fakt slabí, vždy jsem měla předtím sněhobílo. Tak mě to docela zaskočilo. Může to být planý poplach ale moc douufám že to bude sílit.
@beata123 tak to budu mooooc držet palce, člověk začne chodit do práce a když si nastaví, že stejně musí našetřit na další IVF, tak se asi psychika prolomí. A nebral tvuj manžel ty kapky na kašel na lepší zkapalnění?
brzy písni, jestli zesiluje, tfuj, tfuj
![]()
Ahoj holky, tady se to hemží samýma dobrýma zprávama, je to krááásný to číst ![]()
Pindrušenka, @Marcya gratuluji a držím pěsti
hýčkejte si pupíky.
@beata123 potichounku gratuluji, ať test sílí a z dušíka je pořádná dálnice
To muselo být super překvapení.
@hancami tak ať je zítra sliznice luxusní ![]()
Já jsem měla OPU začátkem června, odebráno 16 vajíček, do druhého dne oplodněno 13, po týdnu vývoje zůstalo 8 bojovníčků
a po PGS krásná 3 embryjka
. Nechali jsme ICSI a MACS. Mám radost, ale jsou to teda úbytky.
A teď můj dotaz, po odběru mě dr Tokareva říkala, že je dobré s transferem počkat, nechat proběhnout jednu MS, a pak je úspěch. Transfer by byl tedy až v půlce srpna. Měly jste to taky tak, nebo jste šly hned další měsíc po OPU? ![]()
@Mellisa 012 Já byla na OPU 16.6. a PGD nám také dělali. Teď lepím náplasti a příští nebo přes příští týden jdeme na transfer. Takže je to asi případ od případu jiné ![]()
@Mellisa 012 děkuji
no, moc to nechápu, protože přece po OPU menstruace proběhla než se vyšetřili PGS, ne?
já po OPU měla MS a ten další cyklus jsem hned šla, ale je pravda, že se nezadařilo, tedy 9 den celkem pěkné // a 14.den nic. Tak třeba je lepší počkat vlastně ještě jednu MS
my měli velký úbytek po PGS, po 5 dnech vývoje 13 bojovníků a po PGS „jen“ 7. Jen mám v uvozovkách, jet o hodně, ale vlastně více jak 50% úbytek
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.