1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
240
27.6.17 11:30

@Pindrušenka já minule Prednison neměla. Teď už mám. Uvidíme. Imuno mi dělali až teď po té revizi. Předtím jsem ho taky neměla. Snad to k něčemu bude :roll:
@fruperka já s ní zkušenost nemám a ani nevím ve svém okolí kdo by k ní chodil. Já chodím do Řečkovic k Mudr. Zlámalovi už několik let a jsem spokojená. Tehdy jsem na něj dostala kladné recenze od známých :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
27.6.17 12:05
@hancami píše:
@fruperka teda, podívala jsem se na její hodnocení a musím říct, že máš odvahu :mrgreen: :mrgreen: já bych k takové nešla :mrgreen:

našla jsem i pár hodně dobrých, ale fakt je, že to bude asi překvápko :mrgreen: Nevím, je mi teď blbý tam volat, že chci k někomu jinýmu-dali mě tam automaticky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
27.6.17 12:34

@fruperka zkusím se zeptat kámošky, před časem se stěhovala do Brna a taky hledala, vím, že chodí někam, kde je těch lékařů více a doktorka má i odpoledne jako tato :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
27.6.17 12:36

@hancami děkuji, já zase ty časy neřeším. kdyby byla dobrá, ať má klidně pár hodin týdně, to mi je jedno, ale hledala jsem ordinaci, kde mají tu těhotenskou péči ucelenou a neposílají jinam a ta Orlí mi přišla v pohodě, ale když ty doktory začnu projíždět, tak jsou hrozní skoro všichni… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
27.6.17 12:42

@fruperka tak kamarádka chodí na Orlí, ale ke Kubíčkové a je hoooodně spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
27.6.17 12:49

@hancami moc díky za optání :palec:, ale i na ni jsou tam špatné recenze, to si asi nevyberu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
28.6.17 12:41

@hancami Tak já jsem tu doktorku nakonec zrušila a objednala se úplně jinam, nějak se mi rozleželo a jistota je jistota :D je fakt, že ty reference asi nejsou samy sebou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
28.6.17 14:50

@fruperka :lol: ono po tom co tady máme kolikrát za sebou, ještě se nervovat s doktorkou :nevim: tak přeji ať je to nyní dobrá volba :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
28.6.17 20:08

Ahoj děvčata, po dlouhé době koukám jak tu válčíte :-) Já už chodím do práce a pořád čekám na MS a nepřichází, tak mi to nedalo a dnes jsem si udělala test a slabý duch ale fakt slabí, vždy jsem měla předtím sněhobílo. Tak mě to docela zaskočilo. Může to být planý poplach ale moc douufám že to bude sílit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
29.6.17 08:46

@beata123 tak to budu mooooc držet palce, člověk začne chodit do práce a když si nastaví, že stejně musí našetřit na další IVF, tak se asi psychika prolomí. A nebral tvuj manžel ty kapky na kašel na lepší zkapalnění?

brzy písni, jestli zesiluje, tfuj, tfuj :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.6.17 09:23

@beata123 DRZIM PALCEEE :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
501
29.6.17 10:59

Ahoj holky, tady se to hemží samýma dobrýma zprávama, je to krááásný to číst :dance:
Pindrušenka, @Marcya gratuluji a držím pěsti :palec:hýčkejte si pupíky.
@beata123 potichounku gratuluji, ať test sílí a z dušíka je pořádná dálnice :hug: To muselo být super překvapení.
@hancami tak ať je zítra sliznice luxusní :hug:

Já jsem měla OPU začátkem června, odebráno 16 vajíček, do druhého dne oplodněno 13, po týdnu vývoje zůstalo 8 bojovníčků :srdce: a po PGS krásná 3 embryjka :andel:. Nechali jsme ICSI a MACS. Mám radost, ale jsou to teda úbytky. :,( A teď můj dotaz, po odběru mě dr Tokareva říkala, že je dobré s transferem počkat, nechat proběhnout jednu MS, a pak je úspěch. Transfer by byl tedy až v půlce srpna. Měly jste to taky tak, nebo jste šly hned další měsíc po OPU? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
29.6.17 11:34

@Mellisa 012 Já byla na OPU 16.6. a PGD nám také dělali. Teď lepím náplasti a příští nebo přes příští týden jdeme na transfer. Takže je to asi případ od případu jiné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
29.6.17 12:24

@Mellisa 012 děkuji :hug: no, moc to nechápu, protože přece po OPU menstruace proběhla než se vyšetřili PGS, ne? :nevim: já po OPU měla MS a ten další cyklus jsem hned šla, ale je pravda, že se nezadařilo, tedy 9 den celkem pěkné // a 14.den nic. Tak třeba je lepší počkat vlastně ještě jednu MS :nevim: my měli velký úbytek po PGS, po 5 dnech vývoje 13 bojovníků a po PGS „jen“ 7. Jen mám v uvozovkách, jet o hodně, ale vlastně více jak 50% úbytek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
29.6.17 13:47

@beata123 to je dost nadějný, tak držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.