Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky, tak Hromadová odepsala teprve ted, a psala že to mohl způsobit utrogestan i implantace embrya. Bolesti už moc nemám ale špinila jsem do včerejška do rána, a vždy jsem špinila ráno nebo večer. Tak si moc nemyslím že to klaplo. @Marcya Taky držím pěstičky at čarka je vidět víc a víc ![]()
@Pindrušenka pořád to může být to zahnizďování
kolikátý den jsi? a kdy nebudeš testovat dřív? pokud si dobře pamatuju, tak máš až teď v pátek testovat?
@Pindrušenka děkuji moc
. Já si myslím, že to menstruace snad nebude. Ta by nebyla jen ráno nebo večer, nárazově a různě. Ta by prostě začínala od slabounkého špinění třeba až po krvácení. Mě menstruaci utrogestan neudržel. Když měla přijít, prostě přišla, začínala špiněním a za 3 dny už se to rozjelo. Tohle vážně může být implantace. Zkušenosti s tím nemá. Každopádně držím moc palce. Ztracené to určitě není! ![]()
@hancami Vážně? Já brala v tabletách jeden čas Divinu, jelikož bez medikace nemám vůbec MS a ta byla v pořádku.
@hancami Dnes jsem 10den a včera ráno jsem špinila naposled a to bylo nahnědlé špinění. No nevím. Testovat budu zítra ráno.
@Ewangelle hmm, tak divinu mi nikdy nikdo nenabídl, vždy jen Estrofem a teď v Repromedě tedy náplasti
jsem strašně zvědavá na ten pátek, jaká bude sliznice ![]()
@Pindrušenka to víš že je! Držím palce ať je testík pozitivní. A pak se ozvi.
Čau holky, tak dnes mě propustili z Repromedy k mojí doktorce. Miminko má 11mm a srdíčko bije, tak ted uz jen at je to tak dál. ![]()
@Pindrušenka ještě to nevzdavej-drz se ![]()
@Marcya gratuluji ![]()
@fruperka Ahojky, tak to je super. Ja si už moc od toho neslibuji ale doufat ještě můžu.
Ahojky všem, tak testík dopadl hhoooddnnněěě dobře, ale raději si ještě nepískám.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.