1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
978
26.6.17 12:58

Ahojky, tak Hromadová odepsala teprve ted, a psala že to mohl způsobit utrogestan i implantace embrya. Bolesti už moc nemám ale špinila jsem do včerejška do rána, a vždy jsem špinila ráno nebo večer. Tak si moc nemyslím že to klaplo. @Marcya Taky držím pěstičky at čarka je vidět víc a víc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
26.6.17 13:14

@Pindrušenka pořád to může být to zahnizďování :hug: kolikátý den jsi? a kdy nebudeš testovat dřív? pokud si dobře pamatuju, tak máš až teď v pátek testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
26.6.17 13:27

@Pindrušenka děkuji moc :hug:. Já si myslím, že to menstruace snad nebude. Ta by nebyla jen ráno nebo večer, nárazově a různě. Ta by prostě začínala od slabounkého špinění třeba až po krvácení. Mě menstruaci utrogestan neudržel. Když měla přijít, prostě přišla, začínala špiněním a za 3 dny už se to rozjelo. Tohle vážně může být implantace. Zkušenosti s tím nemá. Každopádně držím moc palce. Ztracené to určitě není! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
26.6.17 13:33

@hancami Vážně? Já brala v tabletách jeden čas Divinu, jelikož bez medikace nemám vůbec MS a ta byla v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
26.6.17 13:39

@hancami Dnes jsem 10den a včera ráno jsem špinila naposled a to bylo nahnědlé špinění. No nevím. Testovat budu zítra ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
26.6.17 13:40

@Ewangelle hmm, tak divinu mi nikdy nikdo nenabídl, vždy jen Estrofem a teď v Repromedě tedy náplasti :nevim: jsem strašně zvědavá na ten pátek, jaká bude sliznice :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
26.6.17 13:41

@Pindrušenka tak to budu moooooc držet palce :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
26.6.17 13:45

@Marcya Ahojky, no uvidíme, nějaká naděje tam je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
26.6.17 13:52

@Pindrušenka to víš že je! Držím palce ať je testík pozitivní. A pak se ozvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
26.6.17 15:02

Jasně písnu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
26.6.17 21:05

Čau holky, tak dnes mě propustili z Repromedy k mojí doktorce. Miminko má 11mm a srdíčko bije, tak ted uz jen at je to tak dál. :D
@Pindrušenka ještě to nevzdavej-drz se ;)
@Marcya gratuluji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
26.6.17 21:57

@fruperka Ahojky, tak to je super. Ja si už moc od toho neslibuji ale doufat ještě můžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
27.6.17 06:05

Ahojky všem, tak testík dopadl hhoooddnnněěě dobře, ale raději si ještě nepískám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
27.6.17 06:06
:oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
27.6.17 07:03

@Pindrušenka no tak :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.