Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Ewangelle Hromadová mi ji nabízela sama a ostatním jsem si vždy u KET řekla a nikdy s tím nebyl problém. KLidně si o ní řekni. Není důvod, aby ti ji nedali. Jde jen o tebe a o to, kde ty se budeš po KET dobře cítit.
@kratjana Ahojky, taky moc gratuluji k okaté dcerušce, je moc krásná.
@kratjana ahoj Jani, je krásná
hemangiom mám taky, pod zadkem, ale jiný typ vypadá opravdu jako modřina, je modrý
tak ať přináší malá jen samou radost
![]()
@Pindrušenka Ahojky, já se cítím dobře. Občas tlak v břiše, ale jinak vůbec nic. Jak se cítíš ty? Pořád máš bolesti? Nebo už to ustoupilo?
@Marcya No bolesti mam ale není to tak strašný, jen mě příjde to utery strašně daleko. Včera jse si dělala večer test a nez jsem napočítala do 10 byla tam druhá čárka tak doufám že vydrží. Včera jsem měla den menstruace a zatím nekrvácím. Tak doufám že mám vybráno.
@Pindrušenka určitě už to bude dobré a do úterka musíme vydržet ![]()
@Marcya V 11. Jen nevím proč nás neobjednali na pondělí, hned řekla v pondělí ne a až v uterý to budu 18 den po ketu.
@Pindrušenka já z toho pochopila, že v pondělí a pátky neberou krev na HCG. Tak proto až v úterý.
@Pindrušenka @Marcya Tak to se tam asi potkáme
Já jdu v úterý v 10:45 taky na UTZ ![]()
@Ewangelle Ahojky, taky tě tu vítám
. To asi určitě, když jsem toho 16.6. byla na ketu, tak tam bylo lidí k prasknutí.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.