Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pindrušenka Tak pak určitě napiš, co a jak, držím ale palce aby bylo vše v pořádku ![]()
@Marcya Moc děkuji ![]()
Jinak zítra v 8:30 akupunktura a v 9:30 se jde na věc ![]()
Holky, já se místo akupunktury rozhodla jít na mobilizace kostrče a uvolnění pánevního svalstva. Jdu dneska, sice je ideál chodit co nejdříve před KET, ale myslím, že 2 dny před je OK ![]()
@hancami Moc děkuji
@Potkyš Tak ta před byla pár jehliček do hlavy a nohou a hodně do břicha a ta potom tak všelijak po těle. Dostala jsem ještě čtyři permanentní (asi na 3 týdny) do ucha a k tomu nějaké čínské bylinky na užívání… celkově z toho mám dobrý pocit, tak snad to výjde ![]()
@Pindrušenka Ahojky, celkem to jde. Sice mám občasné bolesti břicha a nižší tlak, ale to už k tomu asi patří. Na kontrolu jdu až příští týden. Ale už mám nervíky. Co ty, vše v pohodě?
@hancami mobilizaci určitě zkus. Já chodila na mobilizace každý měsíc a před KET jsem byla taky přesně 2 dny. Do toho jsme cvičila mojžíšovou ![]()
@Marcya už to mám za sebou
jednu stranu jsem měla celkem dost ztuhlou, tak to třeba pomůže. Mojžíšovku jsem cvičila cca před 3 lety, ale vydržela jsem jen 3 měsíce šíleně mně to nebavilo ![]()
@Marcya Ahojky, taky mám bolesti břicha a děsně se potím, jo a ještě jsem děsně nafoukla.
No nervy mám už taky, na kontrolu jdu v ve čtvrtek.
@hancami já byla vždycky taky dost ztuhlá. Fyzioterapeutka mi říkávala, že to je jako se zahrádkou. Když ji neobděláváš, je hlína tvrdá a semínko se nechytne
A po tom uvolnění pánevního dna a mobilizaci jsem se vždycky cítila jako znovuzrozená ![]()
@Pindrušenka já jsem taky nafouklá
Asi z toho utrogestanu nebo nevím. Tak na čtvrtek tfuj, tfuj, tfuuj ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.