1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2322
18.7.17 14:35

@Marcya aha, tak to jo, já beru Medrol, mám protilátko na vajíčko, takže týden před KET 1-0-0 a od KET do potvrzení těhu 1/2-0-0. Jinak jsem dnes 5.den po KET a uvidím, možná zkusím 7.den tedy ve čtvrtek :) jinak se cítím fajn :) sem tam tlaky v podbříšku, bolest v tříslech, možná větší únava, sem tam něco nevoní a sem tam se zvedne žaludek, ale tohle vše mívám i když nejsem těhu :mrgreen: i když jsem těhu byla :) možná jediná změna první 3 dny mi byla celkem zima, všichni i večer max mikinu a já na ní ještě teplou bundu a stejně zima :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
18.7.17 14:35

@Potkyš tak to je pěkné, něco by ještě mohlo dorůst :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
18.7.17 14:37

@Ewangelle 7 den je brzy. Mě se objevila slaboulinká čárečka až 9tý. Takže vydrž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
18.7.17 14:39

@hancami tak držím palečky :mavam: Jinak zima mi je pořád i teď a to je léto :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
18.7.17 14:40

@Potkyš děkuji moc :kytka: Jinak to je krásná úroda. Tak ať je co nejvíc zralých vajíček :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
18.7.17 14:44

@hancami Ráno si ještě píchnu 350j gonalu a třeba ještě něco povyroste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
18.7.17 14:50

@Marcya Děkuju. Přítel počítá s minimálně 16 vajíčkama… :lol: Takže ho nesmím zklamat… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
18.7.17 14:51

@Ewangelle ono je to strašně indivuální :nevim: někdo až 9.den úplně dušík nebo i později a někdo (kamarádka :) takže to není doslech, viděla jsem na vlastní oči :)) už 4.den dušíka 8o ale tohle byla rarita, většinou je to později kolem toho 9.dne. tak držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
18.7.17 14:56

@Potkyš Já se teda přiznám :mrgreen:, já sice někde v poličce chytrý telefon mám ale porád používám starou herku, ale sebou si super tele beru :mrgreen:. Ona Elča je celkem drsná na techniku a já jsem taky expert na telefonní pády.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
18.7.17 15:01

@Pindrušenka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tak teď si mě pobavila :palec: Chápu, moje kámoška má tel který zvládne jen sms a volat a i tak s ním má problémy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
18.7.17 15:08

@Potkyš No já bavím asi všechny kolem sebe :mrgreen:, asi se budu muset nad sebou zamyslet :lol: Ale tam kam jedem, je mě chytrý i obyč telefon na dvě věci. Není tam signál, ale co kdyby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
18.7.17 15:16

@Pindrušenka Neblázni nezamýšlej se nad sebou, dál používej ten obyč. Smích prodlužuje život a víš kolik lidí ve tvém okolí bude dlouho žít…? :lol: Ten lepší tel vytáhneš až bude prcek na světě, aby se ti taky nesmál… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
18.7.17 15:23

@Potkyš já myslím, že s takovou úrodou ho nezklameš :mrgreen: Seš teda dobrá nosnice :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
18.7.17 15:34

@Marcya To jsem dnes řekla i Hromadové, že jsem luxusní slepice co snese tolik vajíček. Pobavila jsem jí i sestřičku… Asi si dám nový nick.. nosnice… :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
18.7.17 15:38

@Potkyš :pankac: jooo! Ale vážně, klobouk dolů. O tolika folikulech jsem si mohla nechat jenom zdát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.