Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Marcya aha, tak to jo, já beru Medrol, mám protilátko na vajíčko, takže týden před KET 1-0-0 a od KET do potvrzení těhu 1/2-0-0. Jinak jsem dnes 5.den po KET a uvidím, možná zkusím 7.den tedy ve čtvrtek
jinak se cítím fajn
sem tam tlaky v podbříšku, bolest v tříslech, možná větší únava, sem tam něco nevoní a sem tam se zvedne žaludek, ale tohle vše mívám i když nejsem těhu
i když jsem těhu byla
možná jediná změna první 3 dny mi byla celkem zima, všichni i večer max mikinu a já na ní ještě teplou bundu a stejně zima ![]()
@Ewangelle 7 den je brzy. Mě se objevila slaboulinká čárečka až 9tý. Takže vydrž.
@hancami tak držím palečky
Jinak zima mi je pořád i teď a to je léto ![]()
@Potkyš děkuji moc
Jinak to je krásná úroda. Tak ať je co nejvíc zralých vajíček ![]()
@hancami Ráno si ještě píchnu 350j gonalu a třeba ještě něco povyroste.
@Marcya Děkuju. Přítel počítá s minimálně 16 vajíčkama…
Takže ho nesmím zklamat… ![]()
@Ewangelle ono je to strašně indivuální
někdo až 9.den úplně dušík nebo i později a někdo (kamarádka
takže to není doslech, viděla jsem na vlastní oči
už 4.den dušíka
ale tohle byla rarita, většinou je to později kolem toho 9.dne. tak držím palce ![]()
@Potkyš Já se teda přiznám
, já sice někde v poličce chytrý telefon mám ale porád používám starou herku, ale sebou si super tele beru
. Ona Elča je celkem drsná na techniku a já jsem taky expert na telefonní pády.
@Pindrušenka
Tak teď si mě pobavila
Chápu, moje kámoška má tel který zvládne jen sms a volat a i tak s ním má problémy…
@Potkyš No já bavím asi všechny kolem sebe
, asi se budu muset nad sebou zamyslet
Ale tam kam jedem, je mě chytrý i obyč telefon na dvě věci. Není tam signál, ale co kdyby…
@Pindrušenka Neblázni nezamýšlej se nad sebou, dál používej ten obyč. Smích prodlužuje život a víš kolik lidí ve tvém okolí bude dlouho žít…?
Ten lepší tel vytáhneš až bude prcek na světě, aby se ti taky nesmál… ![]()
@Potkyš já myslím, že s takovou úrodou ho nezklameš
Seš teda dobrá nosnice ![]()
@Marcya To jsem dnes řekla i Hromadové, že jsem luxusní slepice co snese tolik vajíček. Pobavila jsem jí i sestřičku… Asi si dám nový nick.. nosnice…
![]()
@Potkyš
jooo! Ale vážně, klobouk dolů. O tolika folikulech jsem si mohla nechat jenom zdát.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.