Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Marcya Mám AMH 2,1 a Hromadová měla strach, že toho ze mě moc nedostane, tak mi dala na 7 dní gonal 350j a byla mile překvapena kolik se urodilo.
@Potkyš já měla AMH 1,85. Gonalu koňské dávky 400j a urodilo se 9 folikulů a v každém bylo vajíčko. Takže v pátek držím palce, ať trhneš rekord ![]()
Tak děvčata já dnes 7.den po KET a zkusila jsem test. Zatím tedy nic
vím, že je brzo, teda někdo už má někdo ne
já jsem celkem od začátku přesvědčená, že to vyjde, tak jsem chtěla mít pěknou šňůru testíků, jak to sílí, tak uvidíme ![]()
@hancami držím palce, ať se šňůra testů změní v šňůru plínek ![]()
@hancami tak držím pěsti, ať tam najdeš dvě čárky a vystavíš si pěknou dálnici
A jak se cítíš?
@Marcya cítím se dobře, prvních 5 dní celkem dost byl cítit podbříšek, pořád mi byla zima, pak různě únava, zvedání žaludku, teď je vše klidnější, vím, že se může být těhu i utroš. těhu příznaky se mění - vznikají a mizí, takže ničemu nedávám význam. Aspoň se tedy o to snažím, ale znáte to holky
no, uvidíme, jak to půjde dál, teď mě třeba bolí v kříži ![]()
@Marcya Ahoj, zkoušela a není tam vůbec nic. Jsem z toho úplně špatná… je to 9.den, takže se možná ještě stane zázrak, ale jelikož vždycky všechny touhle dobou už něco měli, tak asi ne ![]()
@Ewangelle já beru rozhodující 10.den, pokud není ani duch, tak už to beru jako neúspěšný KET. tak držím palce ![]()
@Ewangelle jak uz jsem tu psala. Ja s dvojcatkama 8 a 9 ty den nic a den pred kontrolou - 13 ty den //.
Drzim pestiiiii…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.