1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
978
25.7.17 17:23

@Marcya Ahojky :mavam:, jak se cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
25.7.17 17:55

@Pindrušenka Ahojky :mavam: Celkem to jde, občas žaludek na vodě, občas mi vadí nějaký pach, že mám strach, že nedoběhnu na WC, lítá mi hodně dolů tlak, ale jinak si nestěžuju :mrgreen: A co ty? Nekrvácíš? Drží se to? Teď máš někdy kontrolu že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
25.7.17 18:16

@Marcya No já se cítím celkem dobře, někdy mě je těžko a sem tam mě bolí podbřišek, dneska teda celkem dost. Jinak zatím nekrvácím a asi mě dost narostlo bříško. Na kontrolu jdu ve čtvrtek, už mám z toho bobky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
25.7.17 18:33

@Mellisa 012 děkuji :) já měla tentokrát v přirozeném cyklu a 13dc jsem měla sliznici jen 6mm a malinké folikuly, další 18dc pěkně povyskočilo sliznice 8,5mm a folík byl. Pila jsem jen bylinkový čaj na podporu a žádné hormony :) transfer jsem měla až 26dc. Jediné co mi řekli, že hold musím přijet na kontrolu víckrát a to mi nevadilo, chtěla jsem to zkusit bez hormonů na sliznici a s ovulkou. Tak držím palce, ať sliznice pěkně roste
@Ewangelle to je mi líto :hug: já se vždy snažím najít v tom nezdaru něco pozitivního. např. teď by si řekla, že můžu do bazénu, zajezdit na kole..Vím, že je člověk radši oželí, ale když to nevyšlo, tak si to mezidobí aspoň trochu užít :andel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
25.7.17 18:44

@Pindrušenka To jsou dobré zprávy. Hlavně že nekrvácíš. Třeba už se pomalu hematom vstřebává. Tak ve čtvrtek hodně štěstí a budu na tebe myslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
25.7.17 19:00

@Pindrušenka Já ovulaci (ani menstruaci) nemám, celé se to u mě musí uměle tvořit přes hormonální náplasti atd, takže to nehrozí. @Marcya @Potkyš Moc děkuji holky :)
@hancami Jasně, aspoň můžeme s manželem vyrazit někam na víkend :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
26.7.17 06:15

Holky, 13.den po ket negativní :,( nějak tou nemůžu uvěřit :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
26.7.17 09:15

@hancami Ahojky tak to je mě líto, drž se :hug:.Máš ještě mrazáčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.7.17 09:30

@hancami ach jooo… je mi to lito. Drz se a priste to MUSI vyjit :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
26.7.17 10:59

@hancami je mi to moc líto :( Drž se. Příště se to určitě povede. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
26.7.17 13:49

@hancami To mě mrzí. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
26.7.17 18:08

@hancami :,( drz se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
26.7.17 19:34

Holky děkuju moc!! Zašla jsem si na dovču dnes i na krev, ať už nemám do pondělí pláně naděje a potvrzeno negativní. Dělali mi v nemocnici i utz a ve zprávě mám, že sliznice pod 8mm, týden před ket jsem měla 8,5 a Tokareva říkala, že ještě povyroste. Tak si říkám, že tady by mohl být zakopaný pes :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
26.7.17 20:24

@hancami Ahojky, a jak musi být vysoka sliznice na ket?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
501
26.7.17 21:57
@Potkyš píše:
@Mellisa 012 Děkuju. Ket máš v nativu?

Ano, doktorka to chce nechat v přirozeném cyklu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.