1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
240
21.7.17 15:32
@Anonymní píše:
Ahoj holky, je možné mít kvůli opakovanému zvracení posledních několik dní (nějaká žaludeční viróza) nižší hladinu hcg a tím pádem negativní test? Děkuji :mavam:

Nevím, nikdy jsem o tom neslyšela. Jen jsem tak různě na diskuzích četla, že každé se může HCG vstřebávat do moči různě. A byly i případy negativního močového testu po třech týdnech a přesto krevní testy těhotenství prokázaly :roll: Asi je to případ od případu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
21.7.17 15:40

@Marcya Ano za měsíc transfér :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
21.7.17 16:55

@Potkyš tak držím palce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
21.7.17 17:48

@Marcya Děkuju. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
21.7.17 18:12

Ahoj holky, omlouvám se že jsem nenapsala, ale nebyla nálada. Kontrola dopadla dobře a i zle. Z repromedy mě nepustí, protože mám obrovský hematom u gestačníhp váčku. Tokareva mě řekla že to není vůbec idealní situace, že můžu čekat masivní krváceni, ale uklidnila mě že gravidita je silná a dokáže i nemožné. Srdeční akce tam je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
21.7.17 21:14

@Pindrušenka Věř prckovi, je to bojovník, udrží se až hematom půjde pryč. Držím palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
21.7.17 21:48

@Potkyš Dekuji, mám dost strach protoze jsem vubec nekrvacela a stejně se hematom udělal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
21.7.17 21:53

@Pindrušenka Neřekla ti Tokareva za jak dlouho ten hematom odejde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
21.7.17 22:03

@Potkyš Ne ne to neřekla prý záleží kam poroste plod, kdyby rostl směr kde mám hematom tak zaruku mě nedá, protože ten hematom je větší jak plod, tak bych mohla potratit. Ale taky říkala ze se může sám vstřebat a ani nebudu krvácet a nebo se bude odlučovat postupně. Říkala že je starší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
21.7.17 22:07

@Pindrušenka Aha děkuji za vysvětlení. A budou tě víc kontrolovat? Dá se s tím něco dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
21.7.17 22:21

@Potkyš Jo jo budou mě víc sledovat, jdu příští čtvrtek na kontrolu, No mám papat hodně ovoce a zeleninu kde je céčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
21.7.17 22:26

@Pindrušenka Tak držím palce ať se ten hematom lekne vitamínu c a zmizí. A ve čtvrtek po kontrole očekáváme dobré zprávy… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
21.7.17 22:32

@Potkyš taky doufám, moc děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
22.7.17 09:56

@Pindrušenka ahoj, moc mě to mrzí, že máš takové trápení po tom všem. Ale věřím, že to prcek ustojí a hematom se sám vstřebá a neohrozí ho. Moc, moc, moc ti držím palce. Opatruj se a dávej na sebe pozor :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
22.7.17 10:24

@Marcya Ahojky, jsi moc hodná moc děkuji. Víš co je nejhorší, že jsem vůbec nevěděla že krvácím. U malé jsem taky měla hematom, přesně v tomto týdnu, ale já jsem u toho krvácela a ted nic ani kapka o to je to horší že to člověk ani neví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.