Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, je možné mít kvůli opakovanému zvracení posledních několik dní (nějaká žaludeční viróza) nižší hladinu hcg a tím pádem negativní test? Děkuji
Nevím, nikdy jsem o tom neslyšela. Jen jsem tak různě na diskuzích četla, že každé se může HCG vstřebávat do moči různě. A byly i případy negativního močového testu po třech týdnech a přesto krevní testy těhotenství prokázaly
Asi je to případ od případu.
Ahoj holky, omlouvám se že jsem nenapsala, ale nebyla nálada. Kontrola dopadla dobře a i zle. Z repromedy mě nepustí, protože mám obrovský hematom u gestačníhp váčku. Tokareva mě řekla že to není vůbec idealní situace, že můžu čekat masivní krváceni, ale uklidnila mě že gravidita je silná a dokáže i nemožné. Srdeční akce tam je.
@Pindrušenka Věř prckovi, je to bojovník, udrží se až hematom půjde pryč. Držím palečky ![]()
@Potkyš Dekuji, mám dost strach protoze jsem vubec nekrvacela a stejně se hematom udělal.
@Pindrušenka Neřekla ti Tokareva za jak dlouho ten hematom odejde?
@Potkyš Ne ne to neřekla prý záleží kam poroste plod, kdyby rostl směr kde mám hematom tak zaruku mě nedá, protože ten hematom je větší jak plod, tak bych mohla potratit. Ale taky říkala ze se může sám vstřebat a ani nebudu krvácet a nebo se bude odlučovat postupně. Říkala že je starší.
@Pindrušenka Aha děkuji za vysvětlení. A budou tě víc kontrolovat? Dá se s tím něco dělat?
@Potkyš Jo jo budou mě víc sledovat, jdu příští čtvrtek na kontrolu, No mám papat hodně ovoce a zeleninu kde je céčko.
@Pindrušenka Tak držím palce ať se ten hematom lekne vitamínu c a zmizí. A ve čtvrtek po kontrole očekáváme dobré zprávy… ![]()
@Pindrušenka ahoj, moc mě to mrzí, že máš takové trápení po tom všem. Ale věřím, že to prcek ustojí a hematom se sám vstřebá a neohrozí ho. Moc, moc, moc ti držím palce. Opatruj se a dávej na sebe pozor ![]()
@Marcya Ahojky, jsi moc hodná moc děkuji. Víš co je nejhorší, že jsem vůbec nevěděla že krvácím. U malé jsem taky měla hematom, přesně v tomto týdnu, ale já jsem u toho krvácela a ted nic ani kapka o to je to horší že to člověk ani neví.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.