Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky holky tak me MUDr. Kafka řekl že to vypadá dobře, ale srdeční akce ještě není tak znatelná, že asi tam něco, je ale za týden na kontrolu. Trošku mám strach, protože dnes začínám asi 7 týden a u malé jsem srdeční akci už měla.
@Pindrušenka neboj, za týden bude
jako zvon. Díky za zprávičku. Dopoledne jsem na tebe myslela.
@Marcya Děkuji
,to by bylo super, kdyby bylo jako zvon.Jdu příští týden ve středu.
Holky díky moc
já dneska po transferu nákup bot, pak oběd s manželem a odp jsem si chvilku lehla, nějak jsem vytuhla
zítra normal do práce ![]()
@hancami Ahojky, takk hlavně v klidu a odpočívat. A pěkně at se kousne,
![]()
Ahoj holky, dnes jsem 3. den po KET a nic se neděje… nešpiním, nic v podbřišku nebolí atd, jen mě bolí prsa… Je to normální? Nemělo by se to nějak projevovat- jsem z toho nic se nedění trochu nesvá?
Kdy jste přišly na to, že to (ne)vyšlo?
@Ewangelle ono, to je u každého jinak, někoho povolování podbřišek, někdo cizí prsa, to vše může být i díky utrogestanu. Nikdo necítí vůbec nic. Když zaspinis, může to být díky zahnízdovani. Prostě každý to má jinak, což jsem tě asi nepotesila, co?
![]()
@hancami Tak aspoň vím, že nic nemusí nic znamenat a všechno vlastně cokoliv
Takže prostě čekat ![]()
@Ewangelle Ahoj, já jsem třeba mezi 6-9 dnem ráno a večer špinila i jasně červenou krev. Dokonce ten 9 den jsem ráno měla vložku a pak z ničeho nic jasně červené krvácení přešlo v hnědé špinění a pak nic. Měla jsem u toho šílené bolesti pomalu jsem nemohla ani sedět. To byl druhy ket. U toho prvního to bylo trochu jiný, to jsem začala krvácet 9 den a 10 den ze mě šla i srazená krev, a to nedopadlo. V roce 2013 jsem měla transfer čerstvého embrya a to jsem měla Hyperstimulák, tak bolesti byli dost zkreslené, ale to mám ted skoro 3 letou Elenku. Tak doufám že i ted mě bude přát štěstí a dojdu až do štastného konce.
@Ewangelle já to měla u každého KETu jinak. Někdy silné křeče břicha, někdy jen slabounké, někdy nic. Teď u tohoto posledního co se chytl jsem byla tři dny po KETu hodně unavená, každé odpoledne jsem prospala. Později bolest v podbříšku a bolest zad a kříže. Ta byla asi silnější než v podbříšku. Později se přidaly i prsa. Já třeba vůbec nešpinila. Poznat to asi nejde, krom pozitivního těhu testu. Berem utrogestan a ten asi udělá taky svoje. Takže klid a držím palce!
Ahoj holky, tak dnes mě propustili z Repromedy
Jsem 7+3 tt a mimčo je dokonce podle ultrazvuku o dva dny větší. Srdíčko tlouklo krásně. Další kontrolu už mám u svého gynekologa za dva týdny. Musím věřit, že to tentokrát klapne ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.