Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Marcya super!!! moc gratuluju
![]()
@Ewangelle co ty? ještě se držíš od testu daleko, nebo už budeš testovat? ![]()
@Marcya Ahojky, taky moc gratuluji. Já jdu zítra, ale info Vám dám asi až v pátek, protože hned z Repromedy jedem s kámoškou a děckama na 3 dny hodit veget mimo domov. Ale už jsem ze zítřka pěkně nervozní.
@Pindrušenka tak budu držet palce
v repromedě je wifi zdarma, tak můžeš napsat ještě od tam ![]()
@Ewangelle díky moc. A co ty, jak se cítíš? Kolikátý den po KET jsi?
@Pindrušenka to věřím. Taky jsem dneska nemohla pořádně spát. Držím na zítřek palce ať je všechno v pořádku. A ozvi se. ![]()
@hancami děkujíííí ![]()
@Pindrušenka dneska Hromadová. Napsala mi poslední kapačku Intralipidu, napsala zprávu pro mého doktora a rozloučila se se mnou.
@Marcya a já myslela, že se dává před KET, ale ono i po něm?
@Pindrušenka mám vysoké imuno NK buňky, které bojujou proti embryu. Už jsem o jedno mimčo takto přišla v 7tt. Teda - myslí si, že to bylo proto. Dodatečně mi udělali další testy po potratu a zjistili mi to. A ten intralipid by měl ty NK buňky potlačit. První dávku jsem dostala už před KET a teď další kontrolou pokaždé další.
@hancami jojo před KET a pak na každé další kontrole potvrzeného těhu. Dnes to byla třetí kapačka. A poslední.
A jak jsi na tom po KET ty? Kdy plánuješ udělat testík?
Já byla dneska na ultrazvuku a napočítaly jsme 20 folíků. V pátek jdu na opu, tak jsem zvědavá kolik z toho bude vajíček.
@Marcya Dnes je to 7.den, nijak nekrvácím, jsem jenom trochu unavená a bolí ty prsa…
@hancami Zkoušela jsem dneska test a vůbec nic, tak jsem z toho taková trochu špatná, jestli je vše ok ![]()
Příspěvek upraven 18.07.17 v 14:36
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.