Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@pajinkapajinka Děkuji, trochu mě to uklidnilo
MS bych měla mít až v sobotu, tedy 11.den, takže asi holt musím vydržet a doufat.
@Ewangelle dokud nemáš MS není nic ztraceno. Ještě stále můžeš doufat. Někomu se to HCG může do moči dostávat pomaleji. Každá jsme jiná. Držím pěsti.
@hancami mě taky šíleně bolelo v kříži. Říkala jsem si, že to je asi z toho nic nedělání
Tak držím palce ať jsou tam //
Ahoj holky, je možné mít kvůli opakovanému zvracení posledních několik dní (nějaká žaludeční viróza) nižší hladinu hcg a tím pádem negativní test? Děkuji ![]()
@hancami vim jake to je cekat na ty vysnene dve carky. Snazim se o podporu… snad vam to holky alespon trosku pomuze a zprijemni to cekani na testiky s dvema //
.
@Ewangelle Já měla 11. den takovou slabou čárku, pořádnou dálnici jsem měla až po skoro třech týdnech od ketu. Držím pěsti ![]()
@missy-m
další co nám dává naději
já dnes 8.den po KET a na testu nic
ale vnitřně od začátku věřím, že tam ten prďola je
jak jsem tomu tak věřila, chtěla jsm mít sbírku tesů, jak krásně sílí, ale jelikož pořád nic, tak už dělat nebudu, akorát mě to viklá v mé víře ![]()
@hancami Taky moc držím pěsti ![]()
Moc vám všem přeju, aby to miminko našlo rychle tu správnou cestu do vašich náručí. Když už tady zase začala vlna úspěchů, tak musí pokračovat.
@Potkyš
krása! a kolik zralých? mně tehdy odebírali 27 folikulů a 22 bylo zralých, nechali jsme oplodnit 15
oplodňujete všech 15?
@hancami Zralých 15 a všechny budeme oplodňovat. Budeme dělat PGS, tak ať mám jistotu, že nám něco zbyde. Počítám, že budou nějaký úbytky.
@Potkyš no to je krása! Úbytky určitě budou, ale s takovou úrodou ti jich zbude ještě dost a dost
Další měsíc jdeš na to?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.