1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
501
26.7.17 22:15

@hancami je mi to líto :hug: moc jsem ti ty // přála. S tou sliznicí je to zvláštní, asi záleží, kde jaký mají kvalitní ultrazvuk :cert:. Drž se! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
27.7.17 07:32

@Pindrušenka min je 8mm, ale znám holcinu, která se nad 7mm nedostala a nakonec se povedlo. Některé car pak mají max 12mm, kdy ještě provedou transfer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
27.7.17 10:40

@hancami Ahojky, tak to jsem ani nevěděla. V tomto směru jsem nemusela nikdy toto rešit. Jo a dnes mě propustili z Repromedy fazolka má 2 cm a končím 9 týden. Hematom tam mám a musím chodit ke své gynekoložce každý týden na kontrolu. Kafka mě řekl že 1.trimestr je bud všechno nebo nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
27.7.17 10:53

@Pindrušenka tak přeji, ať je vše ok a hematom se brzy vstreba :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
27.7.17 12:17

@hancami Moc děkuji, tobě taky přeji, aby to příště vyšlo a našla jsi vytoužené 2 čarky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
27.7.17 13:51

Dnešní zprávy od embryoložky.. Zamraženy 4 embryjka. Teď čekat 14 dní na výsledky PGS, jestli jsou miláčci v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
27.7.17 14:55

@Potkyš tak to je pekne :dance: držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
27.7.17 15:48

@Potkyš Ahojky, tak to je super. Ted aby ješte zůstal plny počet, a bylo by to perfektní. Budu držet pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
27.7.17 16:14

@hancami @Pindrušenka Holky děkuju. Přítel je nadšený ze 4 kousků, ale já se nedokážu radovat. Mám velký strach z toho PGS, že mi po tom nic nezbyde. Nevím kde vzít pozitivní energii? Od stimulace do prvního telefonátu od embryologa jsem byla v pohodě a počítala se ztrátama a vlastně to vše šlo kolem mě. Hani kde ty bereš na to vše čím jsi prošla energii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
27.7.17 18:31

@Pindrušenka díky za zprávy. Je aspoň o něco menší ten hematom? Je fajn, že mimi prosperuje. Držím palce, ať to zvládnete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
27.7.17 18:32

@Potkyš neboj se zbude. Všechny mít chromozomální odchylky nebudou. Držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
27.7.17 18:38

@hancami tak to mě moc mrzí, ale aspoň už se nemusíš mučit nejistotou. Máš dalšího mrazáčka? Jinak já měla teď před KET sliznici 9 mm a řekli mě, že je pěkná. Drž se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
27.7.17 18:39

@Marcya Ahojky, děkuji o něco menší je ale né o moc, mám ho zrovna na místě kde se tvoří placenta a ta velikost je pořád hodně nebezpečná. Jdu ke své doktorce příští čtvrtek. Kdy jdeš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
27.7.17 18:43

@Marcya Děkuju. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
27.7.17 18:46

@Pindrušenka takže se maličko asi vstřebal. Tak věř, že se už bude jen zmenšovat. Držím palce. Já jdu k doktorovi v úterý. Už jsem trošku nervozní. První týden po kontrole vždy OK a pak už to na mě jde, dokud neuvidím srdíčko na ultrazvuku, abych se uklidnila. No kdo říkává, že těhotenství si má žena užívat, to nechápu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.