Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Marlenka91 já bych počkala, až budeš úplně fit a bez léku. Ono asi všechno souvisí se vším a každé další kvalitní vajíčko navíc je dobré. Ale uvidíš co ti řekne Tokareva.
@Marlenka91 Určitě to odlož- chápu že už jsi to měla jako „plán“, ale ty hormony samy o sobě jsou velká zátěž pro tělo a kombinovat to ještě s antibiotiky nebo jinou léčbou určitě není dobrý nápad ![]()
@hancami Já dostala neschopenku po prvním KET přímo v Repromedě a jelikož mi ji na kontrole při negativním výsledku neukončili, jsem na ní i teď v době před dalším transferem.
Tak holky az ted mi volala Tokareva. Pry muzu bez problemu zacit se stimulaci ze to nebude mit na vajicka vliv. Problem by pry byl az pred transferem. Tak sem rada ![]()
@hancami Ne, vůbec. Je tam pouze od kdy, vycházky a razítko. Posílám i foto.
Holky, rozhodla jsem se KET odložit. Nějak se musím poprat s tím dalším neúspěchem
někdo se mne tady nedávno ptal, kde beru tu energii do dalších pokusů
tak teď ji nějak nemám
Manžel je pracovně pryč a asi tu energii beru z něj.
a kdybych hed zase šla, tak by mi transfer vyšel před každoroční velkou akcí, kdy k nám přijede cca 12 přátel a já vlastně nechci být v pozici, že nic nesmí, že to všichni budou vědět a když to nevyjde, tak zase lítost všech… taky uvažuju, že si dodělám v práci všechny resty a pak po transferu si nechám napsat nemocenskou… zkusit to zase jinak ![]()
Ahojky, tak dnes kontrola dopadla dobře, prcek se tam mrskal jak o život akorát se mě o 1 den posunul den porodu. Doktorka mě říkala že se na dny moc nehraje velikost cca odpovídá. Příští týden jdu na kontrolu a dnes mě už brali krev.
@hancami Ahojky,určitě děláš dobře, člověk se na to musí cítit. Já kdybych neměla tak super manžela tak taky nevím kde bych brala energii. Drž se brouku ![]()
@Pindrušenka tak to je super, že je vše OK
přes prázdniny jsme si sebe moc neužili, odjel pracovně pryč, pak tenhle nezdar, zajedeme na víkend na ryby a načerpáme další energii ![]()
Dnes mi volali z genetiky kvůli PGS embryí. (Máme zamraženy dvě pětidenní a dvě šestidenní všechny hatchující blastocysty). Tři jsou ok
a jedno je špatné. Jako genetika byla hotová za týden, to je tedy rychlost… ![]()
@Potkyš Ahojky tak teda velká gratulace. A kdy na to vletíte? ![]()
@Pindrušenka Děkuji. Po opu jsem brala 10 dní utroš. Už jsou to 3 dny kdy ho neberu, tak čekám kdy dojde ms a pak hurá pro frostíka. Takže někdy před koncem srpna…? Kdybych věděla, že bude ta genetika tak rychle, tak ten utroš neberu a mohlo se začít dřív.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.