Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@hancami Jo jo vyrostlo o 1,5cm od minulého tydne i doktorka říkala že je velký.
@Ewangelle @hancami nám právě při prvním transferu oběma podával ruku a gratuloval
i sestra
V tu dobu ale můžou gratulovat akorát tam sami sobě k výdělku, rozhodně ne nám. Před dalším transferem jsme je poprosili, aby to vynechali a psala jsem jim to tehdá i do toho „anonymního“ dotazníku, že mi to nepřijde vhodný (zvlášť po dvou ZT). Tak mi pak tím přáním hodně štěstí vyloženě udělali radost ![]()
Kamarádce na jiné klinice po transferu taky tím „gratuluju, maminko“ podlomili kolena.
@cilam jj, to gratuliji maminko, jsem také slyšela na jiné klinice, ale tehdy jsem byla na první transferu v životě, natěšená a věřící, že to přece ani jinak dopadnout nemůže
![]()
@hancami me teda Kafka taky vubec nesedl!
jinak transfer mi delala Tokareva a taky jen přála hodně štěstí.
Tak dneska po jedenácté mi Kafka provedl druhý (a snad i poslední) KET. Tentokrát krásně hatchující blastocysta až do tvaru mašličky ![]()
@Pindrušenka Děkuji. Cítím se dobře. Snažím se k tomu tentokrát tak moc neupínat a nechat to „jít svou cestou“, abych případně nebyla tolik zklamaná ![]()
@Marlenka91 @hancami @Potkyš Děkuji holky ![]()
@Ewangelle Tak to je super, jen pěkně relaxuj. Já jsem ted nemocná a snažím se taky neupínat na prcka, ale je to těžký. Teploty mě naštěstí nejdou přes 38.Kontrolu mám až za 14dní v Prenatalu. Já mám pocit, že dokud člověk nedrží miminko v náruči tak se toho strachu nezbaví.
@Potkyš se mnou tam vždycky byl, teda v Repromedě. V Helisou být nemohl, v Unice taky byl
@Potkyš Se mnou tam manžel taky v obou případech byl. Seděl na křesílku vedle a drželi jsme se za ruce ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.