1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
978
10.8.17 16:18

@hancami Jo jo vyrostlo o 1,5cm od minulého tydne i doktorka říkala že je velký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
10.8.17 18:07

@Ewangelle @hancami nám právě při prvním transferu oběma podával ruku a gratuloval :zed: i sestra :? V tu dobu ale můžou gratulovat akorát tam sami sobě k výdělku, rozhodně ne nám. Před dalším transferem jsme je poprosili, aby to vynechali a psala jsem jim to tehdá i do toho „anonymního“ dotazníku, že mi to nepřijde vhodný (zvlášť po dvou ZT). Tak mi pak tím přáním hodně štěstí vyloženě udělali radost :)

Kamarádce na jiné klinice po transferu taky tím „gratuluju, maminko“ podlomili kolena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
11.8.17 10:38

@cilam jj, to gratuliji maminko, jsem také slyšela na jiné klinice, ale tehdy jsem byla na první transferu v životě, natěšená a věřící, že to přece ani jinak dopadnout nemůže 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
11.8.17 22:37

@hancami me teda Kafka taky vubec nesedl! :lol: jinak transfer mi delala Tokareva a taky jen přála hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
14.8.17 14:21

Tak dneska po jedenácté mi Kafka provedl druhý (a snad i poslední) KET. Tentokrát krásně hatchující blastocysta až do tvaru mašličky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
14.8.17 14:42

@Ewangelle Držím vše co mám ať to tentokrát vyjde. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
14.8.17 14:45

@Ewangelle držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
14.8.17 14:52

@Ewangelle supr. Drzim palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
14.8.17 16:43

@Ewangelle Ahojky, taky držím pěsti :hug:. A jak ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
15.8.17 11:22

@Pindrušenka Děkuji. Cítím se dobře. Snažím se k tomu tentokrát tak moc neupínat a nechat to „jít svou cestou“, abych případně nebyla tolik zklamaná :)
@Marlenka91 @hancami @Potkyš Děkuji holky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
15.8.17 11:46

@Ewangelle Tak to je super, jen pěkně relaxuj. Já jsem ted nemocná a snažím se taky neupínat na prcka, ale je to těžký. Teploty mě naštěstí nejdou přes 38.Kontrolu mám až za 14dní v Prenatalu. Já mám pocit, že dokud člověk nedrží miminko v náruči tak se toho strachu nezbaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
15.8.17 12:20

Holky mám dotaz. Jak je to s možností mít u KET partnera?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
15.8.17 12:29

@Potkyš se mnou tam vždycky byl, teda v Repromedě. V Helisou být nemohl, v Unice taky byl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
15.8.17 12:34

@Potkyš taky tam semnou byl ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
15.8.17 12:39

@Potkyš Se mnou tam manžel taky v obou případech byl. Seděl na křesílku vedle a drželi jsme se za ruce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.