1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2322
7.8.17 09:27

@Mellisa 012 moc budu držet palce :andel: jsi doma nebo chodíš do práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
7.8.17 10:04

Čau holky, moc vás všechny zdravím :mavam: občas to tu zkouknu a moc všem držím palce, těm co čekají na výsledky na ket přeji ať se zadaří :palec:
Já už jsem 14tt a čekáme holčičku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
7.8.17 10:13

@fruperka Ahojky :mavam:, moc gratuluji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
7.8.17 10:14

@fruperka A kdy máš terminM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
7.8.17 10:16

@Pindrušenka díky, 9.2.2018. Co ty jak to jde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
7.8.17 10:27

@fruperka No hematom se pomalu vstřebává. A kdybych neudělala tu blbost a moje známá z práce mě nevyložila karty, které dopadli dost blbě, tak bych se ani moc nenervovala. Sice ty černé myšlenky jsem měla jen 1 den, pak jsem všechno přehodnotila a začala myslet jen pozitivně. NO nafackovala bych si. Jinak se to dá, jen mě je dosti těžko po každám jídle. No a pupík mě pěkně roste.Ted jsem v 11 tydnu a termín porodu mám 7.3.2018

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
7.8.17 10:49

@Pindrušenka to je dobře, mně na začátku taky zjistili hematom, ale asi už je to v pohodě. Na kartářky se fakt vykašli, je to jen náhoda a dělají z lidí idioty, moje budoucí tchýně byla taky u kartářky a nevím co jí navykládala, ale prý jí řekla, že se od nás dočká dítěte (fakt překvapení) a teď zase, že jí i řekla, že to bude holka, no mě to tak nasralo :pocitac:! tak jsem jí chtěla říct, že když jí to tak všechno vyvěštila, že jsem mohla ušetřit 1500,– za ten 1.screening a rovnou se jí zeptat. Ještě měsíc zpátky se mně ptala, jestli to náhodou nebudou dvojčata apod, takže bůh ví, co jí nakecala, fakt tomu nevěř!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
7.8.17 12:15

Ahoj holky, tak příští pondělí jdeme na 2. KET a rozhodla jsem se zopakovat i tu akupunkturu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
7.8.17 12:39

@Ewangelle Ahojky tak to je super :palec:, přeji moc moc štěstíčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
501
7.8.17 13:20

@hancami děkuji moc :srdce: jinak jsem doma, s malou na rodičáku (3 roky), je to pěkný rarášek, Tokareva mě při KETU říkala, že vyvarovat se zvedání těžších předmětů, malá se občas ráda chová, tak se jí to snažím vysvětlit.
@Ewangelle držím palce, to budem testit skoro společně :)
@fruperka gratuluji k holčičce :kytka: Páni 14 tt, to tak letí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
7.8.17 14:14

@Mellisa 012 Ahojky, já jsem taky s malou na mateřské doma. Prodlužovala jsem si ji do září, protože měla v 23.7. 3 roky. Kolik je malé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
7.8.17 16:09

@Mellisa 012 Držím palečky ať se pěkně zavrtá a nepustí. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
7.8.17 16:14

@Ewangelle Budu držet palečky ať se to tentokrát podaří. :hug: Já jdu příští pondělí na ultrazvuk a snad se dozvím termín Ketu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
8.8.17 10:43

@Pindrušenka @Potkyš Moc děkuji holky :)
Bohužel jsem se ale dneska vzbudila s teplotou a střevy na vodě, snad to bude jen nějaké krátká viróza a nebudu to muset odkládat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
8.8.17 11:51

@Ewangelle Ahojky, mě Tokareva říkala že teplota max.38, a ne časté vyprazdnování. A moje kamarádka byla těhotná a jestě to nevěděla a měla drsnou střevní chřipku a mimčo se udrželo. Hlavně se drž máš ještě týden :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.