Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@hancami děkuji ![]()
Tak nám oboum zbývá poslední ledňáček, tak musíme doufat, ale po pravdě já už přestávám věřit ![]()
@Pindrušenka píše:
@Macamaca Jaj, mysli na něco hezkého. A řekli ti v Repromedě jestli udělají další vyšetření?
Jdu tam až v úterý, tak uvidíme, co řeknou..
@Macamaca je to nosni sprej. Splicham 2× denne nez dostanu MS. Jen me zajimalo jestli stim ma nekdo zkusenost a jestli to pomohlo k vyssimu poctu vajíček.
@hancami aha, tak to jsi má tom líp jak já ![]()
Já jsem si to blbě pochopila, když jsi psala, že další transfer bude sedmý, tak jsem myslela, že sedmý z těch sedmi mrazáčků ![]()
Já už propadám panice, protože zbývá jeden a 4 IVF vyčerpaný ![]()
@Macamaca Už tolik pokusů za sebou, a pořád nic. Stejně jsi statečná, jak to zvládáš. A jak jsi před rokem potratila, řekli ti proč? Uvidíš že ten poslední je ten co se zakousne a nepustí. ![]()
@Pindrušenka co nám zbývá, že? No vyšel právě hned první pokus a malej měl vývojový vady, takže umělé přerušení v 17tt..
A od té doby nic ![]()
@Macamaca A na to došli až v 17 týdnu nebo dřív? Je to hrozně nespravedlivý, někdo si takového daru mít miminko neváží a zase někdo pro to dělá nemožný a nic.
No přišli na to ve 14tt, ale ještě čekali, jestli se to náhodou nezlepší, ale bylo to pak horší a zřejmě by malej ani do porodu nevydržel.. Paradox je, že to bylo po PGS a vyšetření plodové vody bylo taky v pořádku.. No my musíme mít prostě něco extra
Byla to ale jen hodně blbá náhoda, u mě ani u manžela to v genech nenašli..
@Macamaca Tak to je něco a to projdeš tolika vyšetření a stejně nemáš jistotu. Tak to jsi si prožila pěkné peklo. Drž se a uvidíš že to bude zase dobry. ![]()
@Macamaca
moc mě to mrzí
, máš tu cestu za miminkem pěkně trnitou, ale hlavu vzhůru, ještě tam na tebe čeká jeden bojovník a ten se chytne a nepustí
. Moc bych ti to přála.
Doufám, že v Repro na něco příjdou, proč se nadaří, udělají nebo tě pošlou na nějaký vyšetření.
Ahoj holky, tak už mám miláčka vloženýho
, včera byl KET, vše proběhlo hladce, testovat mám příští neděli. Embryjko bylo krásně vylouplé, teď nezbývá než čekat…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.