1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3346
8.8.17 15:50

@Ewangelle Tak z toho mám teď taky strach, že něco chytnu před ketem. Příští úterý jdu na akupunkturu se zádama, tak se zeptám jestli paní dělá i hormonální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
9.8.17 13:07

Holky, tak jsem chtěla na konzultaci, čím ještě podpořit kvalitu mojí sliznice, uhnízdění…a termín konzultace u Hromadové až 4.9. a u Tokarevy ještě později :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
9.8.17 13:14

Holky, píšete doktorům do Repromedy emaily s dotazy? někdy si říkám, jestli je tím neštvu :mrgreen: sem tam mě něco napadne (třeba 1× za 2 měsíce), tak se zeptám, oni odpoví a na popud jejich odpovědí mě ještě něco napadne :) zvlášť když na konzultace je tak dlouhá čekačka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
9.8.17 15:02

@hancami ja jsem psala hromadove myslim jen jednou email. A odepsala asi za dva dny. :mrgreen: spis volam, kdyz neco potrebuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
9.8.17 18:46

@hancami Hromadová má prvních 14 dnů v srpnu dovolenou. Je to mazec, že mají čas na konzultaci až v září… 8o Email jsem jim nikdy nepsala, tak neporadím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
9.8.17 23:00

@hancami Ještě nikdy jsem jim nepsala, ale myslím, že jsou na to zvyklí. A Kafka by neměl volno dříve? My byli na první konzultaci u něj, protože měl volný termín nejdřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
10.8.17 08:47

@Marlenka91 odepisují celkem v pohodě :) já si právě říkám, že můžou odepsat až mají volněji :) @Potkyš jj, to vím, že má dovču, proto jsem psala Tokarevě a po dvou emailech jsem si řekla, že by byla lepší asi konzultace :nevim: no, uvidíme, jak budu mít dlouhý cyklus a třeba to „holky“ mezi sebou proberou a Hromadová mi brnkne až se vrátí. :) @Ewangelle já měla Kafku 2× na UTZ a nějak sympaticky na mě nezapůsobil :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
10.8.17 11:57

@hancami Jasně, tak to pak chápu. Já právě s ním byla moc spokojená a naopak Hromadovou bych už znovu mít nemusela (ale možná jen proto, že si ji spojuji pouze s oznámením neúspěchu při KETu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
10.8.17 12:30

@hancami
Já psala maily Hromadové celkem pravidelně taky s kdejakým dotazem co mě napadl a ona pokaždé ochotně odepisovala někdy ještě ten den, někdy druhý den..
Myslím, že jsou tam na to doktorky zvyklé ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
10.8.17 14:14

Přede mnou se v čekárně dr. Hromadová jednou škaredě chovala k té holce u baru a pak i když mi pět minut na to oznamovala úspěch, stejně jsem v tom cítila takovou hořkou pachuť. Všechno je o lidech no :)
dr. Kavka mě naopak potěšil, když respektoval naše přání a negratuloval víckrát po transferu, nesnáším, když mi gratulujou, k čemu jako. Popřál nám hodně štěstí a to bylo super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
10.8.17 14:28

Ahojky, já jsem taky psala Hromadové když jsem po ketu měla šílený bolesti a odepsala cca za 4 dny ale to byl víkend. Tak jsem dnes měla ultrazvuk a cvrček má 4cm a jak se tam mrská. Na velký ultrazvuk k Vlašínovi jdu 29.srpna tak jsem zvědavá jak dopadnem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
10.8.17 15:11

@cilam Nám po transferu také akorát popřál hodně štěstí, což mi připadá i vhodnější než gratulace :)
@Pindrušenka Tak to je super, roste jako z vody :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
10.8.17 15:38

@cilam to nám Tokareva také vždy přála jen hodně štěstí :) gratulovali na jiné klinice 8o a máš pravdu, já se mohla Kafkovi trefit do špatné nálady, Tokareva mi přišla vždy nejlepší, ale jelikož vše důležitější jsem řešila vždy s Hromadovou, tak bych chtěla konzultace s ní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
10.8.17 15:39

@Pindrušenka tak to je super :dance: krásně roste, je sranda představit si človíčka o velikosti 4cm, vždycky se mi vybaví lidičky z Křečka v noční košili :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
10.8.17 16:16

@Ewangelle Ahojky,to jo roste jen ještě at dobře dopadne ultrazvuk a krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.