1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
574
21.8.17 23:08

@Marlenka91 Tak přeji, ať jich je tam co nejvíc, určitě se pak ozvi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
21.8.17 23:11

@Sshelbby Ahoj, vítej :kytka: Je super, že jste se rozhodli to začít řešit s lékařskou pomocí a pan doktor Kafka je (podle nás s manželem) moc fajn. Ohledně tvého dotazu bohužel neporadím, ale určitě tam zavolej, oni už budou vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
21.8.17 23:19

@Sshelbby Ahoj vítej mezi náma :mavam: Já ti s tímhle nepomůžu, nikdy jsem nešpinila, vždy přišla rovnou červená. Je možný, že díky psychice se ti to posunulo :think: Třeba ti poradí ostatní holky. Každopádně se připrav, že teprve těď to bude hrozné na psychiku… Držím palce ať co nejdřív můžeš začít píchat… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
22.8.17 07:25

Děkuju za milé přijetí :*.
Od muže nám velkou oporu, ale probrat to se snažící a chápající ženou bude pro mě urçitě celké povzbuzení. Přes noc se menstruace rozjela, takže za chvilku budu volat zda mám píchat dnes nebo zítra. Ewangelle, pan doktor je super, máme z něho s mužem stejné pocity jako vy :-) celkově přístup na klinice je top! No, jsem plna naději a až teď se mi lépe spí, když iž vím jak se to blíží. Ale asi je chyba, že jsem se moc upla na myšlenku, že se to povede na poprvé :roll:.
Potkyš, jak píšeš… u mě je psychika velký problém a dokáže s mým tělem dělat zázraky ( v opačném slova smyslu ). Vy jste holky byly už víckrát? Může se mnou být partner při zákrocích které mě čekají?

Příspěvek upraven 22.08.17 v 08:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
22.8.17 07:36

@Sshelbby Já mám za sebou 1 IVF. Čekám na KET. Je dobře, že máš velkou oporu v partnerovi, navíc vás to ještě víc zblíží… Na OPU se mnou nemohl, ale na KET už může…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
22.8.17 08:24

@Sshelbby ahoj, vítám Tě :kytka: a přeji ať vám to vyjde, co nejdřív, ať máš hodně sila, pevné nervy a hlavně podporu kolem sebe :hug: my máme za sebou 2 IVF, z prvního na jiné klinice - 4 transfery, teď v Repromedě 2.IVF a 2 transfery.. a ještě na nás čeká 5 mrazáčků. U někoho je to dlouhý boj u někoho na poprvé. Jinak já to celkem mívám, že 1-2 dny lehce špiním a pak se rozjede MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
22.8.17 10:40

@Sshelbby Ahojky, vítej. Je to dlouhá cesta, ale stojí to za to to vydržet. Já jsem měla hodně problémů a i manžel měl špatné spermio. Z jeho strany jsme měli jen 1 procento šanci že otěhotním. Já mám zase endometriozu 3 stupně, přepážku v děloze, která je nepravidelná a myom který mě museli vyoperovat z dělohy cca 10cm velký. 1 IVF se podařilo hned na 1 pokus Elenka 3 roky, 2 ket se nezdařil a 3 ket, ted končím 12 týden a čeká mě genetika a ultrazvuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
22.8.17 10:52

@Sshelbby Neupínej se k tomu- tuhle chybu jsem taky udělala, velmi jsem se upla hned k prvnímu pokusu a nebrala v potaz jinou alternativu a když to nevyšlo, zhroutila jsem se z toho… Jinak já mám za sebou jedno IVF ze kterého vznikly tři mrazáčky, první KET nedopadl a co druhý se uvidí příští úterý, ale snad :andel:
Jinak manžel nemůže být u odběru vajíček, ale při transferu a všech konzultacích ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
22.8.17 13:00

@Pindrušenka @Potkyš @Ewangelle diky holky. Dam zitra vědět jak jsem dopadla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
22.8.17 15:42

Tak MS se rozjela, volala jsem do Repromedy ( musejí mít ze mě radost) a zítra začínám aplikovat Gonal, v sobotu kontrola. Takže odběr vajíček čtvrtek, pátek? Jsem asi divná, ale těším se. Přijdu si zase o kousek blíž na cestě za snem, který tu máme všechny společný. Vím, že bych se k tomu neměla upínat, že se to na poprvé povede, ale jsem plná naději… všechny vyšetření máme v naprostém pořádku, pan doktor i paní doktorka ( dr. měl dovolenou, tak jsem byla na kontrole u doktorky) říkají, že nevidi důvod proč my dva by jsme neměli mít přorozeně miminko, všechny testy jsou OK. Nikde nic… a moje otázka vždy zní : proč tedy dva roky snažení nic? Přeci zdravé páry musí do půl roku otěhotnět, ne? Odpověď zní : může být spousta důvodu, proč.. nooo, a to je to čeho se bojím, až se do mě při odběru podívají…
Potkyš, kdy tě čeká Ket? Budu držet moc palečky… jak dlouho jdeš po prvním transferu? Musela si mít pauzu? A řešíte nějaký konkrétní problém proč miminko nejde přirozenou cestou? Já bych radši řešila konkrétní problém, než než čekat co se,,ve mě" najde???
Pindrušenko, ano určitě stojí za to vydržet a dočkat se, protože věřím, že už každá znás má šanci v téhle době vědy být maminkou. Moje kamarádka měla strukturu vajíček 55 leté ženy, endiometriozu, její muž hodně špatný spermiogram. 3 x si platili genetiku, protože embria špatný… po 3 letech se dočkali holcicky a v době kojeni, 9 měsíců od porodu otěhotněla, takže holky příroda je mocná čarodějka a hlavně ta psychika!!! Já jsme blázen už úplně???.
Ewangelle, nooo ono se to lehce říká neupinej se, určitě to dobře znáš a vím, že tvá rada je ta nejlepší kterou můžeš dat. Nic neočekávat a najit pozitivní výsledek, je určitě víc než počítat s úspěchem který se nedostavi! Umím se vžít do tvé situace. Ale věř, že se to povede. Ne poprvé, třeba ani ne po druhé, ale jednou ano!!! Vy máte s partnerem konkrétní problém? Držím palečky…
Holky, je to jen můj pocit nebo to opravdu tak je, že se první transfer z větší části nezadaří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
22.8.17 16:00

12.7. Začátek stimulace, 21.7. Opu, embrya zamrazenak kvůli pgs, 3.8,výsledky pgs,3 embrya ok.,29.8me čeká ket. Přítel má pomalejší spermie. A já jsem prenasecka genetické nemoci. @Sshelbby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
22.8.17 16:41

@Sshelbby Já jsem se taky těšila, protože to bylo jak říkáš, další krok směrem k vysněnému cíli. U nás je problém, že já nemám vůbec menstruaci a cyklus jako takový, takže přirozeně to nejde a manželovi se kdysi ještě s první ženou narodil (a zemřel) chlapeček s Downovým syndromem, takže bylo nutné i genetické vyšetření PGS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
501
22.8.17 17:32

@Marlenka91 budu držet pěsti, ať je dost vajíček a jsou všechna nejvyšší kvality :hug:
@Sshelbby Vítej :kytka:
Holky, já dneska první kontrola po zjištění //. V neděli jsem začala trošinku špinit, včera už se objevila i červená krev, když jsem zavedla utrogestan, tak zas nic, čekala jsem ve stresu na kontrolu, na verdikt. Podle Tokarevy hcg odpovídá, v děloze cosi viděla, ale nemohla určit, co to je, zarazilo ji to krvácení a v případě, že budou křeče v podbřišku, tak jet na pohotovost a zřejmě to bude mimoděložní :zed: Zvýšila mi dávku utrogestanu a přidala estrofem. Ve čtvrtek se to rozsekne, achjo. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
22.8.17 17:41

A nemůže to být jen podrážděný ze zavadění utroše? Držím palce ať je vse v pořádku a prcek je tam kde má být… Ve čtvrtek budeme čekat na info… :hug: @Mellisa 012

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
501
22.8.17 17:55

@Potkyš děkuji, no já musím mít vždycky něco extra. Byla to červená krev, z podráždění od utroše to nemohlo být, protože toho zas bylo víc, jak při MS…, snad to zvládnem.

Tobě držím taky palečky, super, že se ti KET neposunul, tak ať tam jsou // :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.