1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3346
22.8.17 18:00

Děkuju. Věř bojovnickovi… A hlavně pozitivní myšlení…!!! @Mellisa 012

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
22.8.17 18:31

@Mellisa 012 Ahojky, uvidíš ještě nehazej flintu do žita. A kolik jsi měla HCG?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
22.8.17 20:10

@Mellisa 012 držím palce :hug: buď ráda, že dělají krev a utz hned po 14 dnech. V prvním car byl jen test a když byly // objednali až na utz srdíčka. Takže mi mimoděložní zjistili až bylo mimi vrostlé do vejcovodu a bilo mu :srdce:. Tehdy jsem malinko zakrvácená, ale až týden po testu. Moc držím palce, podle mne pokud něco viděla v děloze, tak by to mělo být ok, i pokud odpovídá HCG. Při mimoděložnim je o dost nižší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
23.8.17 08:33

@Sshelbby ono podle mě nejde neupínat se na to, netěšit se. Musíš věřit, podle mě, když se k tomu někdo neupíná, tak to v sobě jen potlačuje, bolest z toho, když to nevyjde je hodně velká vždycky. Takže za mě klidně tomu věř, teš se na vše, pozitivní myšlení je jedno z nejdůležitějších aspektů :mrgreen: a jak píšeš až se při odběru podívají do tebe, že tam něco najdou - tak já myslím, že nic při odběru nekontrolují, to by jsi musela jít na hysterektoskopii. Při odběru prostě jen odebírají vajíčka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
501
23.8.17 10:25

@hancami děkuji. Mrzí mě, že tě mimoděložní potkalo. :hug: A měla jsi nějaké specifické bolesti nebo příznaky? To na to přišli teda fakt pozdě, nechápu, že v minulým Car nedělali při pozitivním testu aspoň ultrazvuk.
Mě už i napadlo, jestli to nemám třeba biochemický těhotenství, raný potrat, atp. je to pro mě hodně stresující, hcg jsem měla přes 3000…
@Pindrušenka ahojky, děkuji, hcg něco přes 3000

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
23.8.17 10:32

@Mellisa 012 tak to je pěkný hodnota :dance: jo, byl to náš první transfer a já vůbec netušila, že při umělém může být mimoděložní, takže dvojnásobný šok :roll: jinak se divil, že nemám bolesti, vůbec sem tam podbříšek, ale nic velkého, na to, že mimi bylo v pořádku, bilo mu srdíčko, tak prostě nic. tehdy to bylo hodně akutní, museli jsme rovnou do nemocnice, ani domů pro věci, pak se ptal, jestli jsme dojeli v pořádku, jestli jsem už nezačala krvácet a jestli to neruplo :cert: naštěstí ne a já šla na laparku bez bolestí. A když jsem pak o půl roku později měla raný potrat, tak jsem krvácela celkem dost, utroš to fakt nezastavil. Takže moc držím palce, zítra už budeš vědět víc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
23.8.17 11:22

Ahoj holky. Tak hlasim ze odebrali 10 vajicek coz je super. Mam radost! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
23.8.17 11:23

@Marlenka91 tak tfuj, tfuj, ať je co nejvíce embryjek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
23.8.17 12:14

@Marlenka91 Paráda :palec: Držím pěsti ať jsou ze všech miminka… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
23.8.17 12:34

@Potkyš @hancami děkuju. Zitra budou volat kolik oplodnili. A pak budou delat i pgs tak snad zustane aspon půlka. Doporucili mi si dat mesic pauzu od hormonu a jit na transfer az koncem zari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
23.8.17 12:42

@Marlenka91 Zítra hoď další info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
23.8.17 14:07

@Marlenka91 To je perfektní! Držím palce ať jich je co nejvíc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
23.8.17 14:20

@Mellisa 012 Ahojky, tak to je vysoky hcg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
24.8.17 20:07

Ahoj holky, nakukuju jak bojujete a moc všem držím palce :mavam: Já jsem ve 13 tt, včera jsem měla velký screening a zdá se vše s mimčem OK. Akorát mám nízko placentu, ale doktor věří, že se s rostoucí dělohou zvedne. Za týden budou i krevní testy na vývojové vady a celkové vyhodnocení screeningu, tak jsem napnutá. Jinak mimčo už mělo 58 mm a mrskalo sebou úžasně. Takže nic holky nevzdávejte. Ještě v červnu to bylo embryjko o pár buňkách. Všem vám moc fandím a věřím, že nás tady bude s bříškama jen přibývat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
24.8.17 20:29

@Marcya Ahojky, tak to je super gratuluji a drzím pěstičky at testy jsou v poho. Já jdu v úterý, ale veškeré vysledky budu znát hned ten den. Jsem už pěkně nervozní a mám trošku strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.