1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5
28.8.17 20:58

@Marlenka91 ja jsem ho taky vysadila brzo(nevidela jsem duvod ho brat) a po par dnech jsem dostala silene silnou menstruaci. Samozrejme jsem si to nespojila a hned volala Dr. a ten mi rekl, ze to je tim, ze jsem nedavala utros.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
29.8.17 02:40

@pepi3 aha, ale jinak zadnej problem ne? Ja prave chci dostat menstruaci driv :D a taky me nebavi jak to porad vytéká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
29.8.17 06:10

@Ewangelle dneska držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
29.8.17 07:17

@Ewangelle Taky držím palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
29.8.17 08:48

Holky, včera jsem byla na konzultaci u Hromadové, co ještě s námi a jak dál. Domluvily jsme, že načasujeme KET podle transferu z minulé kliniky, kdy se nám chytlo, ale potratila jsem. Ono prý totiž existuje pouze nějaké „okno“ kdy sliznice přijme embryo - bohužel to okno se může prokázat jen testem ERA, kdy se odebere kousek sliznice a posílají to na test do Španělska - stojí to 23 tis :zed: a když řeknou, že to není správný den, test se opakuje na jiný den cyklu a zase pálka :? uděláme tedy stimulovaný s náplastmi a po nasazení utroše 5den transfer. V prosinci zaváděli 4.den a vím, že se na chvíli chytlo, 9den jsme měla slabé //. Ještě mi vzali krev na vitamín D - prý když je ho hodně málo, může to problém pro přijetí embrya. Dáme Intralipid a asi akupunkturu. tak uvidíme, kdy dorazí MS a začnu lepit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
29.8.17 09:08

@hancami tak moc držím palce, aby to okno sliznice vychytali :palec: Kolik už jsi měla těch nezdařených KETů? Vůbec jsem netušila, že je to taková šílená alchymie :roll: Tak ať to tentokrát vyjde. Intralipid jsem měla teď taky. Drž se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
29.8.17 09:10

@Ewangelle držím palce, ať to tentokrát klapne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
29.8.17 09:31

@Marcya děkuji :hug: transferů už jsme měli 6 - vlastně na 3 klinikách, z toho 1× ET. Ale 4 transfery z prvního IVF podle mne nebyly úplně kvalitní embrya, teď máme po PGS, takže už je to hlavně o trpělivosti, kdy se vychytá to okno :) To okno je snad jen cca 2-3dny? takže trefit se je asi někdy těžké :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2945
29.8.17 10:14

Ahoj holky, můžu se k vám přidat? zítra nás čeká první konzultace u mudr Hromadové.
Jsme z Prahy, ale jak řekl manžel, nejde o rohlíky a prostě budeme jezdit do Brna. Jsem po dvou ivf s ex manželem a dvou potratech se současným, jeden v 7 tt. a druhý ve 14tt. Od druhého se „snažíme“ dva a půl roku bez výsledku, tak doufám, že nám v repromedě pomůžou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
29.8.17 10:28

@luc86 ahoj, vítám Tě :kytka: ať se tedy brzy zadaří. Máte všechny vyšetření? a embryjka byla po genetice, nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2945
29.8.17 11:14

@hancami děkuji :kytka: Vyšetření sice máme z podolí, ale čeká nás vše znova. Přece jen máme vyšetření přes dva roky stará z doby po potratu. Ta těhotenství byla přirozeně, takže pgd jsme neměli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
29.8.17 11:26

@Marlenka91 už si přesně nepamatuju, zda mi nedávali něco na zklidnění (je to 4 roky) Ale bylo to děsný, nestíhala jsem měnit vložky - kusy sliznice a potoky krve. Snad to budeš mít mírnější a možná Tě to vůbec nepotká ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
29.8.17 11:33

@hancami O tom „okenku“ jsem četla, ale že to stojí takovou pálku.. 8o Jako člověk by to kvůli prckovi obětoval, ale musely by se ty vzorky vzít ve správný čas ať se to tam neposílá opakovaně. Držím palce ať co nejdřív dorazí ms a doktorka vyčíhá ten správný okamžik na vložení embryjka. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
29.8.17 11:35

@Mellisa 012 Tak co? Jak si včera dopadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
29.8.17 11:40

@luc86 Ahoj vítej :mavam: Určitě je lepší mít všechny testy nový. Určitě si připlaťte PGS zvýší se tím možnost zavést zdravé embryo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.