Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Potkyš @Ewangelle @Pindrušenka holky, moc děkuji, v úterý podám info o kontrole, snad to bude všechno dobré
.
@Potkyš držím pěsti, ať sliznice přes víkend pěkně povyroste.
@Ewangelle držím pěsti, ať vám to vyjde ![]()
@Ewangelle V práci neví, že chodím do CAR a na neschopence by bylo razítko CARu… A kdyby to nevyšlo, tak by bylo v práci peklo a možná by se mě chtěli zbavit… Je to pro mě stres.
@Potkyš Rozumím… Moc držím teda palce, ať je to v pondělí všechno lepší a pěkně ti to výjde ![]()
@Katvac Děkuji za vysvětlení.
Tak výšku sliznice nevím. Folikul narostl na 15mm. Tokareva řekla, že v úterý si mám píchnout ovitrel a 29.8.bude KET…
@hancami
Ahoj holky. Ja dnes picham ovitrelle a ve středu me ceka punkce ![]()
A to jsem tam sla smířena, že se ket odsouva… Víno, fertiprona a hektolitry grepoveho juice mi k tomu pomohli…
@Pindrušenka
Ahoj holky, můžu vstoupit k vám do diskuze? S partnerem se v Repromedě chystáme podstoupit IVF po dvouletém neúspěšném snažení. Podstoupili jsme veškeré vyšetření a máme všechno v pořádku, nechápu
. Jsem na to už dost psychicky špatně
Pan doktor Kafka nám dal možnosti a my se rozhodli už nečekat na zázrák a tak se rozhodli pro IVF. Řekla nám, že máme velkou šanci, aby se nám to povedlo napoprvé, ale přijde mi, že napoprvé to štěstí má malé procentu páru. Dovezla jsem si domu Gonal F a čekám na příchod MS. Jenže už 4 dny zpoždění, z toho dva dny lehké, opravdu lehké špinění. Nikdy se mi to nestalo, tolik na to myslím, že jsem si tu MS snad zarazila. Zítra chci na kliniku volat, protože sestřička řekla aplikovat až s příchodem MS, ne když špinim. Špinila jste některé více než jeden den před menstruaci a pak aplikovala stimulacni injekce? Jsem tak zoufalá
Je moc hezky jak se tu podporujete.
Přeji hodně štěstí na cestě za miminkem.
Hezký večer
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.