1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3647
24.8.17 21:30
@Mellisa 012 píše:
@Marlenka91 budu držet pěsti, ať je dost vajíček a jsou všechna nejvyšší kvality :hug:
@Sshelbby Vítej :kytka:
Holky, já dneska první kontrola po zjištění //. V neděli jsem začala trošinku špinit, včera už se objevila i červená krev, když jsem zavedla utrogestan, tak zas nic, čekala jsem ve stresu na kontrolu, na verdikt. Podle Tokarevy hcg odpovídá, v děloze cosi viděla, ale nemohla určit, co to je, zarazilo ji to krvácení a v případě, že budou křeče v podbřišku, tak jet na pohotovost a zřejmě to bude mimoděložní :zed: Zvýšila mi dávku utrogestanu a přidala estrofem. Ve čtvrtek se to rozsekne, achjo. :P

Bud v klidu, je to dnes presne rok co mi blozili do briska Adelku. Dnescji je skoro pet mesicu ( narodila sevv 34+5), no a 8. Den po zavedemi jsem krvacela take. Tfuj tfuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
24.8.17 21:39

@Mellisa 012 tak jak jsi dnes dopadla? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
25.8.17 08:15

@Pindrušenka Ahojky, nedivím se, taky jsem nervozní. Mě velký UZ dělal můj gynekolog. Říkal mi, že mám šíjové projasnění 1,5mm což je prý dobré a nosní kůstku dítě má. Další parametry prý taky odpovídaly. Teď všechny zaměřené údaje spolu s krví zašle do laboratoře a tam to vyhodnotí. Dozvím se to taky příští týden. Jinak termín porodu mám zatím stejný podle KETu i podle UZ 5.3.Mám klidový režim kvůli vcestné placentě, takže si myslím, že už se do práce nevrátím. Držím palce a opatruj se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
501
25.8.17 09:18
@hancami píše:
@Mellisa 012 tak jak jsi dnes dopadla? :hug:

ahoj, dopadla jsem špatně :( Těhotenství sice v děloze je, ale v levém rohu děložním, což je problém, protože zrovna v tom místě je děloha /u každé ženy/ ztenčená a hrozí prasknutí dělohy. Bere se to jakoby mimoděložní. Dívali se na mě čtyři doktoři, protože mě z Repro poslali na konzultaci do nemocnice a tam mě chtěli hned hospitalizovat, poslední slovo měl primář, když řekl, že tomu dáme ještě do pondělí šanci, že to je tak na hraně a vytoužené těhotenství. Operuje se to, popálením toho embrya, odstraněním té části dělohy, kde je a odstraněním vejcovodu-většinou laparoskopicky-laicky řečeno. Další těhu je možné za půl roku. Achjo :zed:, pořád jen řvu, ale před malou se musím držet, je z toho chudinka celá vyplašená, že ji někam odejdu. Takhle jsem si to ivf nepředstavovala, člověk, se pořád o něco bál, ale včera to bylo peklo…
Holky, držím všem pěsti při kontrolách, při KETU, při testování :hug:

Příspěvek upraven 25.08.17 v 09:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
501
25.8.17 09:23

@kratjana posílám Adélce pohlazení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
25.8.17 10:13

@Mellisa 012 8o úplně mám husí kůži, když to čtu. Drž se. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
25.8.17 10:17

@Marlenka91 Ahoj,tak kolik se jich oplodnilo a jak pokračují?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
25.8.17 11:48

@Mellisa 012 Ahojky, to mě mrzí, drž se. Třeba to dopadne ještě dobře. :hug: :hug: Mě taky upozornovali na případné komplikace po ket, kdyby se zadařilo, protože mám operovanou dělohu dvakrát. Kdyby se embryo zahnízdilo v těch jizvách tak bych musela na přerušení, že by děloha nevydržela. Vůbec jsem nevěděla že takové situace můžou nastat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
25.8.17 12:01

@Mellisa 012 to je mi líto :hug: budu držet palce, aby pondělí bylo pozitivnější :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
501
25.8.17 17:46

@hancami @Pindrušenka @Potkyš moc děkuji za povzbudivá slova :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
25.8.17 18:21

@Potkyš ahojky tak mame 5 oplodnenych a vyviji se. Budou mi volat ve stredu kolik jich došlo do konce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
25.8.17 22:43

@Marlenka91 Tak držím palce ať do středy dojde všech 5 :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
25.8.17 22:52

@Potkyš jeee no to by byla parada ale v to moc nevěřím. Budu moc stastna alespon za tri. Ale děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
26.8.17 13:59

@Mellisa 012 Snad to bude dobré :hug:
@Marlenka91 Pak ještě budou dělat PGS nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
26.8.17 14:26

@Ewangelle co ty a testik? Kolikaty jsi dnes den od ket :hug: Drzim pesti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.