Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mellisa 012 píše:
@Marlenka91 budu držet pěsti, ať je dost vajíček a jsou všechna nejvyšší kvality
@Sshelbby Vítej
Holky, já dneska první kontrola po zjištění //. V neděli jsem začala trošinku špinit, včera už se objevila i červená krev, když jsem zavedla utrogestan, tak zas nic, čekala jsem ve stresu na kontrolu, na verdikt. Podle Tokarevy hcg odpovídá, v děloze cosi viděla, ale nemohla určit, co to je, zarazilo ji to krvácení a v případě, že budou křeče v podbřišku, tak jet na pohotovost a zřejmě to bude mimoděložníZvýšila mi dávku utrogestanu a přidala estrofem. Ve čtvrtek se to rozsekne, achjo.
Bud v klidu, je to dnes presne rok co mi blozili do briska Adelku. Dnescji je skoro pet mesicu ( narodila sevv 34+5), no a 8. Den po zavedemi jsem krvacela take. Tfuj tfuj
@Pindrušenka Ahojky, nedivím se, taky jsem nervozní. Mě velký UZ dělal můj gynekolog. Říkal mi, že mám šíjové projasnění 1,5mm což je prý dobré a nosní kůstku dítě má. Další parametry prý taky odpovídaly. Teď všechny zaměřené údaje spolu s krví zašle do laboratoře a tam to vyhodnotí. Dozvím se to taky příští týden. Jinak termín porodu mám zatím stejný podle KETu i podle UZ 5.3.Mám klidový režim kvůli vcestné placentě, takže si myslím, že už se do práce nevrátím. Držím palce a opatruj se ![]()
@hancami píše:
@Mellisa 012 tak jak jsi dnes dopadla?
ahoj, dopadla jsem špatně
Těhotenství sice v děloze je, ale v levém rohu děložním, což je problém, protože zrovna v tom místě je děloha /u každé ženy/ ztenčená a hrozí prasknutí dělohy. Bere se to jakoby mimoděložní. Dívali se na mě čtyři doktoři, protože mě z Repro poslali na konzultaci do nemocnice a tam mě chtěli hned hospitalizovat, poslední slovo měl primář, když řekl, že tomu dáme ještě do pondělí šanci, že to je tak na hraně a vytoužené těhotenství. Operuje se to, popálením toho embrya, odstraněním té části dělohy, kde je a odstraněním vejcovodu-většinou laparoskopicky-laicky řečeno. Další těhu je možné za půl roku. Achjo
, pořád jen řvu, ale před malou se musím držet, je z toho chudinka celá vyplašená, že ji někam odejdu. Takhle jsem si to ivf nepředstavovala, člověk, se pořád o něco bál, ale včera to bylo peklo…
Holky, držím všem pěsti při kontrolách, při KETU, při testování ![]()
Příspěvek upraven 25.08.17 v 09:24
@Marlenka91 Ahoj,tak kolik se jich oplodnilo a jak pokračují?
@Mellisa 012 Ahojky, to mě mrzí, drž se. Třeba to dopadne ještě dobře.
Mě taky upozornovali na případné komplikace po ket, kdyby se zadařilo, protože mám operovanou dělohu dvakrát. Kdyby se embryo zahnízdilo v těch jizvách tak bych musela na přerušení, že by děloha nevydržela. Vůbec jsem nevěděla že takové situace můžou nastat.
@Mellisa 012 to je mi líto
budu držet palce, aby pondělí bylo pozitivnější ![]()
@hancami @Pindrušenka @Potkyš moc děkuji za povzbudivá slova ![]()
@Potkyš ahojky tak mame 5 oplodnenych a vyviji se. Budou mi volat ve stredu kolik jich došlo do konce.
@Potkyš jeee no to by byla parada ale v to moc nevěřím. Budu moc stastna alespon za tri. Ale děkuju ![]()
@Mellisa 012 Snad to bude dobré ![]()
@Marlenka91 Pak ještě budou dělat PGS nebo ne?
@Ewangelle co ty a testik? Kolikaty jsi dnes den od ket
Drzim pesti ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.