Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@hancami @Marlenka91 Tak to je super. Přítel by totiž u toho chtěl být, i když toho moc neuvidí. Ale jsem ráda, že to prožívá se mnou. ![]()
@Potkyš Tak uvidí embryo na obrazovce a pro manžela to byl celkem zážitek a byl z toho až naměkko
Na akupunktuře jsem byla, řekla jsem si, že je to dobré minimálně v tom, že se člověk před KETem zklidní a po něm si ještě chvilku lehne a odpočine než sedne do auta a drncá se domů ![]()
@Marlenka91 Ne vůbec, až když ti určí termín transferu, tak na recepci řekneš, že chceš i akupunkturu.
@Ewangelle To jsem nevěděla, že uvidí embryo na obrazovce? Tak to je super, to bude nadšenej ![]()
@Potkyš Na obrazovce se prvně objeví záběr na vaše rodná čísla, ty si zkontrolujte, pak ukáží embryo a to jak ho nasají do té trubičky pro transfer, pak nevidíš nic a pak ještě ukáží, že je ta trubička prázdná. No je to zážitek vidět to „svoje maličké“ když je ještě jenom pár buněček ![]()
@Ewangelle Včera jsem byla na ultrazvuku 11DC a Tokareva říkala, že je ještě brzo na ovulaci a mám přijít v pátek. Tak doufám, že už se bude blížit a dají mi termín Ketu.
@Potkyš Tak to možná půjdeš už v sobotu nebo pondělí
Já jak nemám vůbec přirozeně cyklus, tak jsem si mohla i vybrat kdy se mi to víc hodí ![]()
@Ewangelle Ne ne tak brzo nepůjdu. S ovulací nemám problém. Podle ovulačních testů jí mám 14 někdy 16 DC. Nic neberu mám to v nativu. Počítám s ovulací v sobotu a ket ve čtvrtek. Každopádně v pátek mi to snad doktorka prozradí.
Teď jsem se vrátila z akupunktury (kvůli bolesti zad) a bolí mě po těch jehlách ruce.. ![]()
Dnešní kontrola dopadla špatně. 15DC sliznice 6,5 a folikul jen 12 cm. V pondělí mám přijít ještě na UZ, ale vypadá to, že se KET odkládá na příští měsíc.
Jsem v p…! V práci jsem si vybojovala dovolenou, kterou teď nepotřebuju a nemůžu jí zrušit. A příští měsíc dovču už nedostanu.
Zkusím přes víkend zaůtočit na tělo. Mám hodně grepů a nasadím dvojitou dávku fertiprony, třeba se do pondělka ovulace dostaví.
@Potkyš zkus kontryhel na sliznici, mne Hromádková řekla, že když není ovulku stačí aspoň sliznice, ale ta musí být aspoň 8mm
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.