1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3346
30.8.17 18:52

@beata123 :potlesk: Gratujuji ke zdravé holčičce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
501
30.8.17 22:46

@Marlenka91 já třeba měla z 16 odebraných vajíček, 13 oplodněných, do pátého dne zůstalo 8 a po PGS 3 kvalitní embrya :srdce:. Takže úbytky taky, sítem projdou jen ti nejlepší a nakonec stačí jeden šampion, držím palce!
@beata123 :dance:, gratulace :kytka:
@hancami tak to je super, že byla na obou stranách spokojenost :palec: už se ti to blíží, tak ať je září plodný měsíc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
30.8.17 23:03

@Marcya no to je to, že ještě neni vyhrano. Jestli pgs nedopadne dobre tak fakt nevim. No na to ted nechci ani myslet :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
30.8.17 23:04

@Mellisa 012 ja tak nějak doufala taky ve tři, ale co už. Snad bude pgs v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
31.8.17 08:22

@Marcya @Potkyš @Mellisa 012
Holky moc děkuju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
31.8.17 08:48

@beata123 moooc gratuluju :srdce: a nepletu se, že Vám to vyšlo přirozeně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
31.8.17 16:33

@hancami
Ano až jsme neúspěšně vyčerpali všechny pokusy tak se najednou zadařilo přirozeně, je to náš malý zázrak :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
31.8.17 16:35

Holky a nevím jestli jste zkoušeli scratching (seškrábnutí sliznice) před ketem, já si myslím že to opravdu může pomoct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
31.8.17 22:02

@hancami @Mellisa 012 Děkuji, zbývá nám ještě jedno embryjko. I proto teď chceme zkusit maximum- tedy imunu, ERA vyšetření i akupunkturu, abychom měli pocit, že jsme se pokusili o maximum :) @beata123 obrovská gratulace a i trošku závisti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
31.8.17 23:01

@beata123 tak to je krasny zázrak! :srdce: kez by bylo vic takovych :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
1.9.17 08:33

@beata123 byla jsem celkem překvapená, protože jsem se na ten scratching ptala Hromadové a moc ho nedoporučuje, zatím - některé studie prý říkají ano pomáhá, jiné ne nepomáhá a oni prý těch zákroků neudělali tolik, aby řekli sami jaké mají výsledky. spíše mi doporučila tu akupunkturu a intralipid, ale je to asi i hodně individuální. Vy jste teda byli už na 4 IVF? nebo máš na mysl, že jste vyčerpali všechny mrazáčky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
1.9.17 09:05

@hancami
mě ho zase Tokevara doporučovala a známá dělá v Praze na podobné klinice a říkala že ho dělají skoro každému před ket že stím májí dobré výsledky, že se ta sliznice znova obnoví a doroste a lépe příjme embrio. Já měla i ktomu ten intralipid i akupuktutu.Ne my měli IVF ale měli jsem 4 embria a byli na ketech a poslední se zrušil že bylo embrijko staré, právě při posledním jsem byla natom scratchigu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
1.9.17 09:06

@Marlenka91
Nezoufej, já už taky nevěřila že to příjde. Já věřím že se to musí povést každé zvás ale chce to hodně trpělivosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
1.9.17 09:20

@beata123 staré embryo? co to znamená? jako, že už bylo dlouho zamražené? já myslela, že je jedno, jak dlouho jsou zamražená. Některé holky jdou na KET i po 2 letech až odroste první mimčo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
1.9.17 10:44

@hancami
Promin já myslela asi na něco jiného, nevím proč jsem napsala staré myslela jsem že se nedalo po rozmražení zavést, bylo špatné ikdyž mělo po pgs. Nebylo nějak dlouho zamražené, ale bylo rozmraženo na pgs protože se dělalo dodatečně, tak jestli to mělo vliv nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.